Marciol Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Czesc, na wstepie zaznacze ze temat jest CZYSTO TEORETYCZNY Nie chce nic takiego robic ,ale jestem ciekawy czy ktos robil takie przerobki? Kompresor zamiast turbiny? Jesli tak to jak to chodzi? Lepiej gorzej? W ogole da sie czy nie? Sensowne czy bezsensu? Ciekawość mnie zżera :D
Kejsi Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Wszystko sie da ale po co jak kompresor obciąża silnik. W Płońsku jest magik co ma kompresor zamiast pompy wspomagania i turbine ?
marcin4x4 Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 kompresor ma lepszy dól ale zdecydowanie gorszą górę, ogólnie fajna rzecz do mocnych silników NA 1
Marciol Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Opublikowano 14 Marca 2019 2 godziny temu, Kejsi napisał: Wszystko sie da ale po co jak kompresor obciąża silnik. W Płońsku jest magik co ma kompresor zamiast pompy wspomagania i turbine ? 39 minut temu, marcin4x4 napisał: kompresor ma lepszy dól ale zdecydowanie gorszą górę, ogólnie fajna rzecz do mocnych silników NA Aaa okej, rozumiem - tylko tego chciałęm się dowiedzieć. Akurat moją dmuchawke wysyłam do Geremiego i kolega mi podrzucił temat czy to ma sens ,a sam nie wiedziałem więc zapytałem tutaj was Oki, dzięki
HOLMATRO Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 17 godzin temu, Marciol napisał: Aaa okej, rozumiem - tylko tego chciałęm się dowiedzieć. Akurat moją dmuchawke wysyłam do Geremiego i kolega mi podrzucił temat czy to ma sens ,a sam nie wiedziałem więc zapytałem tutaj was Oki, dzięki Koszt zrobienia regeneracji / hybrydy z twojej suszarki a koszty wsadzenia do uturbionego silnika kompresora to dwie różne bajki. Za kompresor o montaż kupiłbyś kilka swoich samochodów
Marciol Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Opublikowano 15 Marca 2019 1 minutę temu, HOLMATRO napisał: Koszt zrobienia regeneracji / hybrydy z twojej suszarki a koszty wsadzenia do uturbionego silnika kompresora to dwie różne bajki. Za kompresor o montaż kupiłbyś kilka swoich samochodów Aż tak ? ? Woow. To faktycznie bez sensu
Rekomendowane odpowiedzi