ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Mój niedawny nabytek, śliczne Audi s4 sedan rocznik 2000, pierwsza rejestracja 11.2002 (jest w papierach). Sprowadzony przez poprzednią właścicielke 3 lata temu ze Stanów. Wyposażenie jak to w S4 kompletne, więc się nie będe rozpisywał, skóra w stanie idealnym, żadnej ryski, silnik suchy, również w stanie idealnym, i to nie to że tak mówie ale to opinia mechanika przy wymianie rozrządu. Przebieg - 80 tys km, podobno..:-)) Ale nie będe wnikał i sprawdzał licznika, bo wszystko igiełka, sprawdzany ze wszystich stron miernikami lakieru, wszystko oryginalne, żadnego zadrapania, niemalże jakby z fabryki dopiero wyjechał, heh. Takiego szukałem i taki kupiłem..:-) Dołożyłem te srebrne nakładki na klamki, tylko nie piszcie że odpustowo bo mi się podoba i naprawde na zywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach..:-) Z lusterkami nie planuje raczej nic zmieniać bo stawiam go pod blokiem, a debil po ciemku oderwie i szkoda kosztów. Co do chipów to pod koniec marca mam urlop więc pewnie odwiedze Warszawe, pojeżdże (VTG, Unitronic, Sportmile) i się popytam, ale planuje tak 300-310 koników, nie więcej, moim zdaniem tyle wystarczy, bo i tak zapier.... że aż miło..:-)) Foteczki: Mody: ściema szyb maly upgrade hamulców mała pierdółka, a cieszy coś co daje najwięcej mocy, heh Wystrojenie na 300 KM i 450 NM W końcu zaczyna jechać :polew: Pare słów dyskusji: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_300_km_i_450_nm_made_by_jetronic-t97072.0.html I coś dla oka i ucha, RNS wpadł :kox: nakładki na pedały
Rafal_69 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no podoba mi się kolor też odpowiedni wrzucił bym tylko większe alu :gwizdanie: i szkoda, że brak dużej navi, ale i tak fura kox
ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Nad Alu sie zastanowie, po prostu nasze łódzkie dziurawe drogi są jak ser szwajcarski że aż o te sie boje czasami jak jade na tych, heh Nigdzie nie mogłem trafić na sedana z navi, same avanty były, a ja koniecznie chciałem sedana, zresztą nigdzie po Polsce hektarów nie robie więc do wielkiego szczęścia mi to niepotrzebne..
Flyer Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Skora w pieknym stanie jak na B5 Ten przebieg jest IMO prawdziwy Generalnie kupiles fajne auto w salonowym stanie, graty
topor Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nie do ze USA to jescze S4:D choruje na ta klape:D piekna:D swego czasu chyba na allegro byla:) :>
ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 swego czasu chyba na allegro byla:) :> Była, była, pod Szczecin po Nią dyrdałem z Łodzi, heh
Skyliner89 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ogólnie bardzo ładna S4 i w dodatku w wersji sedan :> i chyba pierwsza na forum o ile się nie myle :>. Amerykanśkie wersje mi się zabardzo nie podobają. Tutaj nie podoba mi się tylna klapa . Dobrze, że manual, a nie automat :>. Ja bym z felgami nie przesadzał 17" maks .
Darpod Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ładny egzemplarz ..Wydaje się igła.. Gratuluję nabytku. No i ta moc...
ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Ładny egzemplarz ..Wydaje się igła.. Gratuluję nabytku. No i ta moc... Jak na razie żadnych większych zastrzeżeń, tak jak pisałem, profilaktycznie zmieniłem rozrząd A moc poezja, fajnie widzieć miny właścicieli Beemek jak ich zostawiam na światłach, heh
Nowak_zg Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ladna i zadbana sie wydaje ja bym zdjal te nakladki na klamki tylko i zmienil drewno na cos innego ( bo jakos do s4 nie pasuje mi drewno ) oraz zmienil tarcze zegarow na wersje europejska reszta git czekam na wykres z hamownii serii i po programie (jak bedzie )
goja Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 jak dla mnie wszystko super, gratuluję zakupu
Iverson Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 a cuś una tok wysoko stoi , brak grzanych dupek , nie ma co narzekać kox co niemiara , gratuluję zakupu i mega zadowolenia z jazdy
hteb Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ładna sztuczka Pokaż zdjęcia pod maską - jak będzie taki salon jak w środku to miszcz Pozdrowienia !
Rafal_69 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 hteb masz taki sam silniczek to też się możesz pochwalic autem chętnie zobaczymy :>
Erea1 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Bardzo sympatyczne autko, Kolego Jak będziesz chciał je kiedyś puścić dalej, to być może masz już we mnie klienta
ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Ładna sztuczka Pokaż zdjęcia pod maską - jak będzie taki salon jak w środku to miszcz Pozdrowienia ! Wstawie jutro, bo już dziś za ciemno na robienie, heh
ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 sliczna .. szkoda z nie avant ... Ano widzisz, są gusta i guściki, mi się zdecydowanie bardziej podoba sedan, miał być sedan, miał być czarny, jest sedan i jest czarny..:-))
Buba Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Piekna ale zgodze sie ze spanky :gwizdanie:. Szkoda ze nie avant
Rekomendowane odpowiedzi