Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Kichol ty tez pozdrow żonke i dla ciebie tez mam zdjatko :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja tu widze ze ono ma dziwne zapedy chyba trzeba go w szyberku przewiesc znowu 140 to mu wywieje z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No ładnie było a będzie jeszcze ładniej. Moze zorganizujemy coś we wrześniu na przywitanie szkoły :mrgreen: oczywiście mozemy to przedyskutować we wtorek. Wystąpimy już oficjalnie w koszulkach które zorganizuje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 hehe tomboy ty to jestes dzik Kichol tez jest niezle najarany a zdjecie fajnie wyszlo z tym dymem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 A czemu Komboy oczy mi zamyka????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Adasiu!!! a fe a co siostra na to????? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 O ja pierdziu desopo uspokoj sie z tymi zdjeciami bo sie zapowietrze Zółw ty Dziku chyba wpadl w szał jeszcze klika takich zdjec i mamy zagwarantowana exmisje z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 No dobranoc panowie do jutra idę spaciulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 to sa te najbardziej lajtowe z mojego aparatu...gorszych nie wstawiam a te po ktorych moge oszalec to wykasowalem mam nadzieje ze wczesniej mi to nagrales przed delete lukas23, a jak jeszcze karolinka wstawi foty zwierzaka to mamy wywalenie na 100% spoko wkrecisz nas do BMW no to po czajniczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 jaki banan my to zaczelismy i my skonczymy co zle ze wspominamy i niektorym film odtwarzamy przeciez tu nie ma posta nie na temat a jak ktos zazdrosny to jest na dole takie cos jak oznacz wszystkie fora jako przeczytane i po sprawie zółw ma matrixa19 tylko cos nie wrzucil nic pewnie spi albo szykuje sie na impreze :mrgreen: a ty chyba tez tak :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Kuźwa, tyle postów do czytania , a tu nie ma kiedy , robota i robota :mrgreen: Odpocznijcie trochę i dajcie poczytać inne tematy Ciągle Mazury i Mazury, mam je na codzień :mrgreen: :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Piurko2 spokojnie nadrobisz a wiecie ze pani w recepcji jak oddawalem kluczyki to powiedziala ze mozemy jeszcze przyjechac :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 pani w recepcji jak oddawalem kluczyki to powiedziala ze mozemy jeszcze przyjechac :mrgreen: :mrgreen: ona też była po imprezce, więc pewnie nie kontaktowała :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 lukas23 a Ty nie miałeś juź iść spać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ma ktos foty z MATRIX'em19?? ja nie mogę ale foty, adamooo nie pamietam tej fazy, z moim polo podniesionym do góry :razz: inaczej "liść" by poszedł na maxa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Szufla foty niezłe, siedze czytam i leje ze śmiechu :!: ha ha przy tyskim oczywiscie :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 hehhee matrix jest za***isty , to był miły akcent na koniec sesja z tym dzikiem Myślałem że mi zwieracze puszczą bu hahhaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 zółw ale fota Dziki i tyle kurcze moze lepiej zebym powiedzial ze bylem pijany zawsze jakies wytlumaczenie takiego zachowania a tak d*pa zbita Dzik i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ej no ale powtorzyłbys to co powiedziales o warszawiakach w piatek w nocy co :?: Jak taka byla pierwsza impreza to jakie beda kolejne tylko i wylacznie bardziej zakrecone :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 jakie gornolotne slowa. Matrix ok. All OK. Heineken OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi