Lukas Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 no jak dorwe film to poprawie Cie ale cos koło tego bylo. ale juz od 1 krowki wszyscy jak bracia juz na orlenie byles jak brat :mrgreen: a pierwsze to cie wyczail Zółw ja nie wiem jak on to zrobil ale rade dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 no jak dorwe film to poprawie Cie ale cos koło tego bylo.ale juz od 1 krowki wszyscy jak bracia juz na orlenie byles jak brat :mrgreen: a pierwsze to cie wyczail Zółw ja nie wiem jak on to zrobil ale rade dał A ja wiem skad wiedzial jak wyglada prawdziwy murzyn......... tez wiedziałem:P a co do braci... to jeszcze musimy bracia upic lukasa23 albo chociaz zobaczyc jak jest czyms upojony:) To jest dla mnie wyzwanie...sami wiecie dlaczego...i jeszcze sie chwali:) ...boje sie tego filmu dziki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 juz na orlenie byles jak brat a pierwsze to cie wyczail Zółw ja nie wiem jak on to zrobil ale rade dał he he bo T-żółw czuwa non stop, widzi wszystko dookołą i generalnie jest jak The Godfather :razz: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 cisza jakas....wklejacie foty:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Powiem tak WARIATKI JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 jak znam Żółwika to powie że sie nie wyrobił hihihiiii ono nie pomyliłeś sie jeszcze nie zrobiełęm tego :razz: :mrgreen: ale fotę zapodałes na koniec, fiu, fiu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ale mial na mysli chyba dac komus z liscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 oj piotr1602, szkoda ze nie bylo Cie na wyjezdzie ile tam lisci zostalo rozdanych to sie w glowie nie mesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 niestety zaluje jak zawsze ale naprawde nie mam czasu narazie przynajmniej na takie imprezki za duzo obowiazków niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 a on co??taki straszny jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No a nie widziales zdjecia stary normalnie zlodziej telewizorow a jak ruchem sterowal na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 nie bylo stluczki jak kierowal ruchem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 no prosze jednak sie odezwala Karolina jeden post jest :mrgreen: Co do fotek to sa w albumie i w tym watku a reszta pojechala do Murzynka to Ci moze udostępni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 czesc chlopaki tu waszo mandaryna ze zlotu ze mazur...jo juz jest we zabrzu i sie miewom dobrze....czekom na foty..i mom pare pytan odnosnie spojlerow...:Ppozdrawiam wszystkich i czekam na chetnych.....do dyskusji...buzia dawno mnie nikt tak nie rozbawił..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 czesc chlopaki tu waszo mandaryna ze zlotu ze mazur...jo juz jest we zabrzu i sie miewom dobrze....czekom na foty..i mom pare pytan odnosnie spojlerow...:Ppozdrawiam wszystkich i czekam na chetnych.....do dyskusji...buzia No witam zakazaną i oczywiście pozdrawiam z gorących Mazur i chłodnych jezior :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 a ja witam zakazana, i zapraszam bo NEWBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 z gorących Mazur i chłodnych jezior Jakich chlodnych o 3 nad ranem wcale nam nie przeszkadzala zimna wode a nawet wrecz przeciwnie :mrgreen: wojtas-audi : - Panowie juz troche po zlocie, a wiec najwyzszy czas temat zamknac :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 zakazana napisał/a:czesc chlopaki tu waszo mandaryna ze zlotu ze mazur...jo juz jest we zabrzu i sie miewom dobrze....czekom na foty..i mom pare pytan odnosnie spojlerow...:Ppozdrawiam wszystkich i czekam na chetnych.....do dyskusji...buzia dawno mnie nikt tak nie rozbawił..... fiu, fiu dla mnie to jest wejście roku :mrgreen: Cześć Dziku :razz: o bojlerach chcesz pogadać :?: wpadaj na lody do T-żółwia CMOK :razz: he he kolega wojtas-audi pretenduje do "LIŚCIA" od ekipy z WAWY :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wojtas moze i po ale nie bylo cie i nie masz co wspominac :roll: na dole tak jak juz mowilem jest przycisk oznacz jako przeczytane i nikt nie nikogo nie zmusza do czytania tego :!: a jak wzrosnie ilosc postow na forum o 10 czy 20 to mysle ze nic strasznego sie nie stanie (codziennie jest pewnie takich 20 w innych dzialach Temat I Zlotu "NIE JEST JESZCZE ZAMKNIETY" poniewaz kilka spraw nie zostalo jeszcze zamknietych typu zdjecia i filmy ktore sa w produkcji mysle ze to wystarczy Zółw ty to jednak Dzik jestes z tymi liscmi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wojtuś hamuj bajere bo ja czasem przez wrocek latam I buziaki ślimaki dla dzika z zabrza Doszly fotki od bambo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi