Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] zdzira na 19kach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps. czemu jeszcze mnie nie zaprosiłeś na fejsie :wink4::decayed:

nie wiem czy sobie tego życzysz :gwizdanie:

zapro poleciało :good:

Opublikowano

aju - bix też :naughty:

nagrałbyś filmik jakie ma dojebanie teraz :przebiegly:

póki co jestem bez "podwozia" więc jedyne co moge nagrać to jak z kobyłek spada :kox:

się air reza :naughty:, na tym gwincie H&R, robisz?

Nie :) już wiem że AIR nie będzie mi leżał, "polansuje" sie przez pół roku i sprzedam.....

Opublikowano

aju - bix też :naughty:

nagrałbyś filmik jakie ma dojebanie teraz :przebiegly:

póki co jestem bez "podwozia" więc jedyne co moge nagrać to jak z kobyłek spada :kox:

się air reza :naughty:, na tym gwincie H&R, robisz?

Nie :) już wiem że AIR nie będzie mi leżał, "polansuje" sie przez pół roku i sprzedam.....

w jakiej cenie cię to wyjdzie, i na jakiej zawieszcze to robisz na serii?

Opublikowano

na serii, o cenie wypowiem się jak podsumuję to wszytko, za wcześnie na kalkulacje :wink4:

Opublikowano

na serii, o cenie wypowiem się jak podsumuję to wszytko, za wcześnie na kalkulacje :wink4:

ok, czekam w takim razie :wink4:

Opublikowano

aju kosztów nie liczy, jak za klapę US potrafił wydać ponad 2 kafle... :evil:

Opublikowano

aju kosztów nie liczy, jak za klapę US potrafił wydać ponad 2 kafle... :evil:

w niektórych przypadakach trzeba :naughty:, bo w pl, niektóre części są nieosiągalne :gwizdanie:

Opublikowano

Fest musi za***rdalac :decayed:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 22:48_________________________________________________

Czas na czarny matowy dach i świecące kierunki :gwizdanie

Co masz na myśli - "świecące kierunki" ? :mysli:

Opublikowano

haha - ja nie muszę :polew:

jeszcze... :embarrassed:

Opublikowano
Co masz na myśli - "świecące kierunki" ?

jak w autach z usa, kierunki przy włączonych światłach świecą się światłem ciągłym (lampy przód)

Opublikowano

A no tak, myślałem, że coś wymyśliłeś nowego :decayed: do klapy usa jak znalazł, fajnie będzie, wyglądać, coś z fotelami zamierzasz robić ? kubełki, skóry ? Fajnie się patrzy na zmiany gdy ma się ten sam kolor zewnątrz/wewnątrz, fotele itd :naughty: Grill dawaj w black

Opublikowano

recaro, ale tylko materiałowe... w wakcje były za około 2tyś ale dałem ciała, pojechałem nad morze a jak wróciłem już nie było... skóra mnie nie jara

Opublikowano

recaro, ale tylko materiałowe...

skóra mnie nie jara

:good: i tak trzymać :good:

Opublikowano

recaro, ale tylko materiałowe... w wakcje były za około 2tyś ale dałem ciała, pojechałem nad morze a jak wróciłem już nie było... skóra mnie nie jara

No wypas, szkoda że nie wziąłeś ...

Opublikowano

nie mam parcia póki co na środek, jak się pojawią to kupię, szukać specjalnie nie będę....

teraz poluje na spryski w zderzak i zderzak polift z miejscem na spryski :decayed:

Opublikowano

nie mam parcia póki co na środek, jak się pojawią to kupię, szukać specjalnie nie będę....

teraz poluje na spryski w zderzak i zderzak polift z miejscem na spryski :decayed:

nie tylko Ty na niego polujesz :wink4:

powiem Ci ze mnie jara cała skóra :decayed: ale to kwestia gustu :wink4:

Opublikowano
Aju od 170CR?czy BRD?

zabij mnie nie powiem, jeśli Cię interesuje jutro będę wiedział, bo będę alkoholizował się z kolegą który mi przywiózł części :wink4:

krecisz auto na ponad 200 PS i nie wiesz na jakich gratach ? :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Może wykłada tylko kasę a reszta go nie interesuje :decayed::)

Opublikowano

ma być dobrze i oryginalnie, a nie, aju powie jakie graty to zaraz pół forum będzie jeździć na tym samym.. a to magiczna bariera 200 kuni w tdi :naughty:

Opublikowano

Aju daj fotke wykresu chociaz :wink4: