Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

fifki w polerke walnij :>

Na początku wątku są stare zdjęcia, teraz mam taki wydech:

http://postimage.org/image/2mlhzdlk4/

Na razie się błyszczy[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:11_________________________________________________

fifki w polerke walnij :>

przecież ma ładne końcóweczki :wink4:

Dalej bujam się z facetem od gwintu bo nie chce przyjąć mojej paczki za pobraniem (nie wiadomo czy mu jakiegoś złomu nie przyślę) a ja trochę boję się mu odsyłać gwint i czekać aż mi $ na konto przeleje. Dobrze, że kupowałem na allegro a nie poza bo pewnie bym został z niesprawnym gwintem.

miejmy nadzieję że nie okaże się że to "szanowny" 312MC... :kwasny:

Teraz już do niego nie dzwonię, piszę maile. Lepiej mieć wszystko na "papierze".

A jak z nim rozmawiałem to przy świadkach, na głośnomówiący.

W razie czego zgłoszę sprawę do allegro a jak będzie trzeba to i na policję.

500zł kwalifikuje się już jako przestępstwo :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 142,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

armisted, allegro c**ja zrobi wtej sprawie, po zakonczeniu sporu powie ci ze macie sie dogoadac i tyle..Oni umywaja rece od takich spraw. To jest wlasnie j**ana ochrona kupujacych..

Ale postraszyć zawsze można i w razie czego na policji będzie łatwiej. Już kilku takich cwaniaków wciskających buble załatwiłem, dostawałem zwrot pieniędzy a im zawieszani konta, dlatego się nie boje. Ale powiedziałem sobie, że dopóki nie dociągnę sprawy gwintu do końca to nie zamawiam nowego.

Opublikowano

Armi śpiesz sie z tym gwintem bo juz wiosna niebawem :kox: ile mozna na 16kach :decayed: ja już wczoraj miałem parcie na letnie gumy :)

Opublikowano
  • Autor

Armi śpiesz sie z tym gwintem bo juz wiosna niebawem :kox: ile mozna na 16kach :decayed: ja już wczoraj miałem parcie na letnie gumy :)

Ja jeszcze nie, rozchorowałem się i na zwolnieniu jestem. Rano mróz ale letnie opony już kuszą :naughty:

Opublikowano

Ja już na letnich od miesiąca :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja raczej do kwietnia nie pojeżdżę :gwizdanie:

a167w2.jpg

Opublikowano

Ja raczej do kwietnia nie pojeżdżę :gwizdanie:

a167w2.jpg

no bez kitu, nie pali sie, ze po pol roku zimy :naughty: delikatnie przez szybke auta podgrzeje slonce to nie znaczy ze juz lato, kwiecien to jest minimum ...

chociaz mi teraz fajnie dogrzewa przez czarny dach :naughty:

Opublikowano

armisted, allegro c**ja zrobi wtej sprawie, po zakonczeniu sporu powie ci ze macie sie dogoadac i tyle..Oni umywaja rece od takich spraw. To jest wlasnie j**ana ochrona kupujacych..

własnie allegro umywa ręce, tak wpadłem z felgami
Opublikowano
  • Autor

Ale ja nie odpuszczam :wink4:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 15:46_________________________________________________Kupiłem :naughty:

prezent dla żony :buziak:

20jsqio.jpgjkhhr6.jpg

Kubełki z regulacją ledźwi, poduszkami i siatkami.

Nawet nie było problemu z transportem

P1360446.jpgP1360445.jpg

Będzie rezania bo mam zamiar wyrezać składane siedzenia w sedanie (u mnie jest ściana z blachy między siedzeniami a bagażnikiem).

Trochę zabawy będzie ale mam wszystkie zaczepy,uchwyty - trochę się pospawa, wywali blaszaną ścianę i gotowe :)

I najważniejsze, wielkie dzięki Gelo :hi::notworthy:

Opublikowano

...idealny prezent na 8 marca :good: :good: :decayed:

Opublikowano

uuu po co tą blachę montowali ? niczym B3 :/

Opublikowano

Ale ja nie odpuszczam :wink4:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 15:46_________________________________________________Kupiłem :naughty:

prezent dla żony :buziak:

20jsqio.jpgjkhhr6.jpg

Kubełki z regulacją ledźwi, poduszkami i siatkami.

Nawet nie było problemu z transportem

P1360446.jpgP1360445.jpg

Będzie rezania bo mam zamiar wyrezać składane siedzenia w sedanie (u mnie jest ściana z blachy między siedzeniami a bagażnikiem).

Trochę zabawy będzie ale mam wszystkie zaczepy,uchwyty - trochę się pospawa, wywali blaszaną ścianę i gotowe :)

I najważniejsze, wielkie dzięki Gelo :hi::notworthy:

Aga w niebowzieta :polew:

Opublikowano

fajne fotele :kox: też takie bym chciał, ja u siebie też mam niedzieloną kanapę z tyłu :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Demontaż blachy to nie jest wielki problem, nie trzeba będzie jej wycinać tylko rozwiercić w miejscach mocowania i będzie jak w serii.

Bardziej mnie martwi gość od gwintu bo nie przyjął zwrotu mojej paczki, zgłosiłem do allegro i szykuję się na niezłą przeprawę :disgust:

Opublikowano

To co sprawa z gwintem już na Policji bo widze że nie ciekawo sie porobiło. Kupuj szybko nowe bo mi sie kasa kurczy heh

Opublikowano
  • Autor

Na razie allegro będzie próbowało załagodzić sprawę (spór), jeśli się nie uda idę na policję i zgłaszam się do programu ochrony kupujących po zwrot $$.

Cwaniak, nie odbiera ode mnie telefonów. "Żona" zadzwoniła i powiedziała, że sprawa jest zgłoszona. Powiedział tylko "dobrze" i koniec rozmowy.

Opublikowano

po co sie meczysz ja poszedlem na policje nie majac nawet allegro za 50 zl czesc z forum wydrukowalem rozmowy z gg z forum nr konta dane przelewu i podalem linki i poszedlem po 2 tyg mialem kase na koncie i z policji dzwonili zapytac czy juz pieniadze doszly hehehe sam bylem zdziwiony. :) oszustwo zaczyna sie juz nawet od 1zl to nie jest jak kradziez ze od 250 sprawa a ponizej mandat :P

Opublikowano

to tak jak u mnie prawie, szkoda że nie recarosy w skórce :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Też bym chciał recarosy (szmaciane) ale jak się nie ma tego co się lubi to się lubi to co się ma :wink4:

Bałem się, że nie będą do podłokietnika i boczków pasować ale nie jest źle.

Opublikowano

ja mam lepsiejsze kubły :naughty::kox: :gwizdanie: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.