Armi Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Muszę pomyśleć, najbardziej zależy mi na mam8 wzór s8 ale rs6 nie są złe. Pomyślę i się odezwę _________________________________________________ Jestem w szoku bo poleciałem dziś v max 220km/h na 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 rs6 to bardzo dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 rs6 to bardzo dobry wybór Do avanta na pewno. Nie wiem jak do sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Adam odkładaj na graty, bo fura ma potencjał na koooox :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Powoli zbieramy graty na moc Przejściówka do turbo AWX Kolektor dolotowy z Alhambry Jeszcze czekam na przejściówkę do kolektora i na turbinę AWX a później jadę na program [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 18:12_________________________________________________Kupiłem alufelgi od aju już nie mogę się doczekać zimy Niektórzy powiedzą, że wzór znany i oklepany a dla mnie to klasyka W następnym tygodniu mam urlop więc pewnie zamontuję spryskiwacze reflektorów (niedługo muszę zrobić przegląd) i być może pomaluję haczyk w zderzaku na czerwono (mod by slepy). Jakaś sesja też będzie bo nie mogę patrzeć już na te zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kupiłem alufelgi od aju myślę że jesteś zadowolony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 i być może pomaluję haczyk w zderzaku na czerwono (mod by slepy). a inny będą się dalej pytać po co xD szkoda, że na czerwono, róż byłby lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No i kupił, a myślał ciągle o tych felgach na zime będą idealne Z tą sesja to pamietaj o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kupiłem alufelgi od aju myślę że jesteś zadowolony :gwizdanie: Nawet nie wiesz jak bardzo, cieszę się jak dzieciak z nowej zabawki No i kupił, a myślał ciągle o tych felgach na zime będą idealne Z tą sesja to pamietaj o mnie Będę pamiętać Haczyk będzie czerwony bo taką mam farbę, została od zacisków :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 20:33_________________________________________________Trzy zdjęcia tak na szybko i w deszczu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Co Ty masz w końcu za lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Kupiłem alufelgi od aju to dlatego nie moglem sie doczekac na jego PW gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Co Ty masz w końcu za lampy? Ledy, takie jak Nosb, Dawids, Mcm w a4, Chico etc. Są super ale mają jedną wadę, wystarczy spojrzeć na nie pod kątem i wydaje się, że jakieś diody nie świecą. [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 09:50_________________________________________________ Kupiłem alufelgi od aju to dlatego nie moglem sie doczekac na jego PW gratulacje Ja też trochę czekałem i byłem już nawet nastawiony na licytację na allegro.[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________Mam nową wizję Nie chcę już mam-ów bo trochę aut z takimi felgami jeździ po okolicy. Zdecydowałem się na 18' szprychy od rs4 b6 (chyba), tylko nie wiem w jakim kolorze. Najbardziej podchodzi mi niebieski. Takie kolorowe felgi to dobry pomysł do mojego auta czy nie bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Co Ty masz w końcu za lampy? Ledy, takie jak Nosb, Dawids, Mcm w a4, Chico etc. Są super ale mają jedną wadę, wystarczy spojrzeć na nie pod kątem i wydaje się, że jakieś diody nie świecą. Na tym zdjęciu dobrze to widać [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 09:50_________________________________________________ Kupiłem alufelgi od aju to dlatego nie moglem sie doczekac na jego PW gratulacje Ja też trochę czekałem i byłem już nawet nastawiony na licytację na allegro.[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________Mam nową wizję Nie chcę już mam-ów bo trochę aut z takimi felgami jeździ po okolicy. Zdecydowałem się na 18' szprychy od rs4 b6 (chyba), tylko nie wiem w jakim kolorze. Najbardziej podchodzi mi niebieski. Takie kolorowe felgi to dobry pomysł do mojego auta czy nie bardzo? Na ledy nie narzekaj ;D Robia robote, szczegolnie przy ladnym kole. A co do felg, ja moze lubie old fashion ale zostalbym przy ori srebrnym lakierze, wtedy najlepiej widac felge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dawaj kolor Sam też mam zamiar swoje pomalować :> Do wyboru dodałbym jeszcze krwisty czerwony oraz pomarańczowy. Ten błękit niezbyt pasuje wg mnie, jeśli już to granatowy ale to tylko moje skromne zdanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Super się prezentuje ta twoja A4... w sumie kolorek i wnętrze podobne jak u mnie Na liście modów nie zauważyłem u Ciebie FIS-u nie chcesz zakładać ?! Jeśli chodzi o felgę to jak dla mnie to czarna ewentualnie grafitowa do twojego koloru auta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ja bym zrobił czarne i do tego zaciski z porsche np seledynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 niebieskich jeszcze nikt nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czarne to nuda a poza tym optycznie felgę zmniejszą i będzie wyglądała jak 15"-16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czarne to nuda a poza tym optycznie felgę zmniejszą i będzie wyglądała jak 15"-16" jeśli chce malować to gleba w dół, i dopiero wtedy bym malował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi