Reggi Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 moja jus jest fioletowa Serio ? Trza wiedziec gdzie się kupuje alcantarę.. ja mam od takiego gościa co wysyła czarne i nie zmienia koloru
mrogal Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 moja jus jest fioletowa Serio ? Trza wiedziec gdzie się kupuje alcantarę.. ja mam od takiego gościa co wysyła czarne i nie zmienia koloru daj cyne
Reggi Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 daj cyne Niee Mogę Ci zamówic jak chcesz
mrogal Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 narazie niii ale pamietam czuwam jak zrezam 2dina to i alcantare na dekorach wymienie na swieza bo mi zblakla to sie odezweu
Reggi Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 A 2 dina będziesz rezał na oem gratach czy przerabiasz kosnsolę i wstawiasz tylko kosz 2 din ? Bo mam taką samą akcje, mam symfonię i kosz 2 din..ale reszta to chore pieniądze
mrogal Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 A 2 dina będziesz rezał na oem gratach czy przerabiasz kosnsolę i wstawiasz tylko kosz 2 din ? Bo mam taką samą akcje, mam symfonię i kosz 2 din..ale reszta to chore pieniądze zrezam w przedliftowa konsolete, klimatronix zrzuce w miejsce popiolki szkoda mi siana rzygac na konsole po fl i inne cuda wianki, wole drozsze 2din kupic
Reggi Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 No ja mam ten sam pomysł żeby opuścić klimatronik w dół na stelażu i wj***c syfonię Pochwal się efektami
Armi Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 Mam nadzieję, że Solar zamówił jakąś lepszą alkantarę. Dla mnie koszty aż tak nie liczą, mogę zapłacić więcej byle był długotrwały efekt.
Reggi Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 To zapytaj się gdzie Solar zamówił to Ci powiem czy będzie długotrwały czy zrobi się pijękny fjolet
mrogal Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 To zapytaj się gdzie Solar zamówił to Ci powiem czy będzie długotrwały czy zrobi się pijękny fjolet ups
a4-freunde Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było?
medik Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? weź sobie zmierz temperaturę.
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? Odwet za znaczek S4 :polew: Trzeba umieć przyjmować słowa krytyki kolego
Armi Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Przecież to dzieciak i w dodatku rozpieszczony W sumie o wsi trochę wie - znaczki s4 na 90KM 1Z - nie pogada. Muszę się jeszcze wiele nauczyć
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 :polew: armi uważaj bo jeszcze w machę zarobisz :polew:
Armi Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 :polew: armi uważaj bo jeszcze w machę zarobisz :polew: E tam Dobra koniec OT. FIS się reza, alkantara leci :>
Iverson Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? wreszcie jakiś odważny to powiedział - ja już dawno chciałem to zrobić ale sie bałem ;(
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? wreszcie jakiś odważny to powiedział - ja już dawno chciałem to zrobić ale sie bałem ;( jak chcecie sie podratować w tej sytuacji, mam na sprzedaz customowe felgi audi jak cos to PW
Rekomendowane odpowiedzi