Michał Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Informacja dla fanów dywanów - to dywan roboczy a już miałem komentować jak żeś wyjął podsufitkę? dużo gimnastyki?
_Solar_ Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 jak żeś wyjął podsufitkę? dużo gimnastyki? Tak sobie i jak wyjołes sufit tak jak Ci mówiłem czy inny sposób obrałeś
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 NO fajnie fajnie fjoletowo Oj może tragedyji nie będzie
slepy Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 czekam na relacje jak ogarnąłeś dziurę pod szyber
Armi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Wbrew pozorom dziura na szyber tylko sprawę ułatwia - łatwiej naciągnąć alkantarę. Padam na pysk, od kleju Obkleiłem sufit, dwa słupki, pomalowałem plastiki sprejem na czarno. Jutro ciąg dalszy czyli plastiki jeszcze raz na czarno i bezbarwnym, tylne słupki obkleić i można montować
slepy Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Wbrew pozorom dziura na szyber tylko sprawę ułatwia - łatwiej naciągnąć alkantarę. Padam na pysk, od kleju Obkleiłem sufit, dwa słupki, pomalowałem plastiki sprejem na czarno. Jutro ciąg dalszy czyli plastiki jeszcze raz na czarno i bezbarwnym, tylne słupki obkleić i można montować masz jakieś foto, jak wyszło przy szybrze
Armi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Jutro już gotowe wstawie, dziś mam dosyć. Najgorzej było wbrew pozorom między szyberdziurą a lampką. [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 23:34_________________________________________________A w ogóle ile znalezisk - wydruk z kodami wyposażenia przyklejony do podsufitki. Kiedy słupki były naminowane: Spawów nie odlalazłem :>
grn Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 ja u siebie parę kawałków szkła odnalazłem przy rozbiórce tylne słupki powiadasz? to teraz najgorsze przed Tobą :>
_Solar_ Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 ja u siebie parę kawałków szkła odnalazłem przy rozbiórce tylne słupki powiadasz? to teraz najgorsze przed Tobą :> A Ty jak robiłes Tylne słupki
grn Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 ja u siebie parę kawałków szkła odnalazłem przy rozbiórce tylne słupki powiadasz? to teraz najgorsze przed Tobą :> A Ty jak robiłes Tylne słupki Obkleiłem, z nimi było najciężej i chyba najgorzej mi wyszły po rozklejeniu ich na dwie części, ciężko potem je do kupy ogarnąć żeby nic nie odchodziło, ale tragedii nie ma
Armi Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Już bliżej niż dalej Jest parę miejsc z których nie jestem do końca zadowolony (3 zdj) ale nie myli się ten co nic nie robi
I r o Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Już bliżej niż dalej Jest parę miejsc z których nie jestem do końca zadowolony (3 zdj) ale nie myli się ten co nic nie robi
Reggi Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Padam na pysk, od kleju :sick3 Ja mam to na co dzień
MARCIN607 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 świetnie to wygląda :good: :good:
Armi Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Padam na pysk, od kleju :sick3 Ja mam to na co dzień Dlatego, jeśli mnie kiedyś najdzie na obszywanie pojadę do Ciebie Nigdy więcej, wczoraj a właściwie dziś siedziałem do 4 w nocy, parę h snu i znów ale dziś skończę
Reggi Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Już bliżej niż dalej Jest parę miejsc z których nie jestem do końca zadowolony (3 zdj) ale nie myli się ten co nic nie robi Nie jest źle.. Tu przy lampce miało prawo Ci nie wyjśc bo tam bez szycia ciężko alcantarą Twoja alcantara ma lewą stronę czarną i śliską ?
Armi Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Tak, jest czarna i dosyć śliska. Kleiłem na klej polimerowy (taki glutowaty), pędzelkiem rozprowadzałem klej i przyklejałem. Trzeba było się namasować żeby grudek nie było
Rekomendowane odpowiedzi