Armi Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Ile opinii muszę się przespać z tematem
slepy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi ja bym u ciebie na dekorach widział czerń fortepianową :gwizdanie: do czarnego wnętrza to biel fortepianowa by wyglądała co to k**wa jest biel fortepianowa, ja perdole przecież to zwykły połysk jest
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ile opinii muszę się przespać z tematem Jak chcesz to ogarnę Ci jedną listwę w czerwonej alcantarze. Jak Ci się spodoba to ogarnę Ci resztę, a Ty mi oddasz swoje. A jeśli nie to mi po prostu odeślesz.. drugą możesz zrobic w naklejkach i będziesz miał porównanie
pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi ja bym u ciebie na dekorach widział czerń fortepianową :gwizdanie: do czarnego wnętrza to biel fortepianowa by wyglądała co to ku*** jest biel fortepianowa, ja perdole przecież to zwykły połysk jest tak samo jak sobie można powiedziec o czerni fortepianowej więc na przekór powiedziałem o bieli :polew:
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Tak..tylko weźcie zachowajcie czarne dekory w czystości Mam teraz czarny mat i paranoja jakaś..wolną chwilą wrzucę w alcantarę zieloną bo mam ich dość.
P-U-M-A Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Alcanatara wygląda ok. Tylko musi być lepszej jakości niż ta z serwisu aukcyjnego bo potem sie wyciera przebarwia itd. ale to tam ragga już wie on same porządne materiały ma. PS. Armi dzięki za zaproszenie
Krycha Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ale to tam ragga już wie on same porządne materiały ma. ta
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Tak..tylko weźcie zachowajcie czarne dekory w czystości dekory to nie problem, gorzej z ramką wokól drążka skrzyni biegów
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Tylko musi być lepszej jakości niż ta z serwisu aukcyjnego bo potem sie wyciera przebarwia itd. ale to tam ragga już wie on same porządne materiały ma. Ja mam te same alcantary Tureckie co na allegro tylko od innego dostawcy i bardziej sprawdzone. Zrobienie listew z Alcanary włoskiej, oryginalne to inna póła cenowa ale to tam ragga już wie on same porządne materiały ma. ta Milcz brutusie [br]Dopisany: Wrzesień 27, 2011, 09:48:14 _________________________________________________ Tak..tylko weźcie zachowajcie czarne dekory w czystości dekory to nie problem, gorzej z ramką wokól drążka skrzyni biegów Ta.. ta też się syfi jak pojebana
OGr Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a nie lepiej by to wyglądało w skórze perforowanej ? W 80-tce B4 było takie wykończenie w serii i pięknie to wychodziło.
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a nie lepiej by to wyglądało w skórze perforowanej ? Jak pomyślę ile godzin zeszło by ze staniem przy ścieniarce i cieniowaniu skóry to już mi ręce opadają
OGr Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 a nie lepiej by to wyglądało w skórze perforowanej ? Jak pomyślę ile godzin zeszło by ze staniem przy ścieniarce i cieniowaniu skóry to już mi ręce opadają ale wyglądałoby chyba lux ;-)
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 a nie lepiej by to wyglądało w skórze perforowanej ? Jak pomyślę ile godzin zeszło by ze staniem przy ścieniarce i cieniowaniu skóry to już mi ręce opadają ale wyglądałoby chyba lux ;-) Tak sobie. Zrobiłem kiedyś na próbę jeden dekor z B5 to żadnej rewelacji nie ma
OGr Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 nie masz fotki jak to wygladało ? a zwykłą skórą ?
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 nie masz fotki jak to wygladało ? a zwykłą skórą ? Chyba nie robiłem zdjęc tego
Armi Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Z czarnym sufitem zdecydowanie lepiej, tylko te dekory ale decyzja została podjęta :gwizdanie:
OGr Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 słoneczka moim zdaniem też trzeba było machnąc od razu ale generalnie jest spoko ;-)
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 słoneczka moim zdaniem też trzeba było machnąc od razu ale generalnie jest spoko ;-) Słoneczko w alcantarze to nie problem..ale brak światełka może przeszkadzać kobietom
Rekomendowane odpowiedzi