Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przepływka z AWX ma większą średnicę, co za tym idzie rura między turbo a przepływką też jest większej średnicy - sam myślę nad takim kosmetycznym modem, tylko do tego trzeba korekty softu i chyba obudowę filtra też z AWXa :cool1:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolego od kogo brałeś 230 tki jeśli nie tajemnica, na twoich obsadach czy kupowałeś kompletne już i jakie koszta ?:)

Opublikowano

kolego od kogo brałeś 230 tki jeśli nie tajemnica, na twoich obsadach czy kupowałeś kompletne już i jakie koszta ?:)

http://allegro.pl/sportowe-wtryski-230-fratelli-bosio-1-9-tdi-tuning-i2015505653.html

0.216 kupowałem u Cowboy-a. Śmiało mogę polecić :good:

Opublikowano

http://allegro.pl/sportowe-wtryski-230-fratelli-bosio-1-9-tdi-tuning-i2015505653.html

0.216 kupowałem u Cowboy-a. Śmiało mogę polecić :good:

a o co chodzi z cena 2 aukcje 2 rozne ceny ja wzialem tu http://allegro.pl/sportowe-wtryski-230-fratelli-bosio-1-9-tdi-tuning-i2015505604.html

Opublikowano

na jednej są kompletne wtryski z końcówkami 230, a na drugiej to oferta montażu końcówek 230 na twoich wtryskiwaczach :hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 20:05_________________________________________________ja jeszcze się zastanawiam czy nie brać końcówek BOSCHA ale niestety są tylko 216 , do tych Bosio coś nie mam zaufania :mysli:

Opublikowano

bosch nie robi 230. zaraz puszcze strzalke Adam :)

Opublikowano

Jednak BRD :disgust:

A miało być GTB17 :rolleyes:

Opublikowano

Jednak BRD :disgust:

A miało być GTB17 :rolleyes:

Skąd ta decyzja?

Opublikowano

Mądrzejsze głowy mi odradziły.

190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego).

Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna.

Opublikowano

No to szalej panie. Musisz mnie przewieść swoimi 170KM ciekaw jestem różnicy z seria :decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:20_________________________________________________a póxniej po modyfikacji :tongue4:

Opublikowano

Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej :cool1:

2 wtryski .230 już siedzą :decayed:

Opublikowano

Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej :cool1:

2 wtryski .230 już siedzą :decayed:

no to luzik przewieziesz :decayed:

Opublikowano

dobrze armi wybrałes z tym brd

michał ja mialem przepływke od awx cały dzien i nie widziałem roznicy. Wkład preływkijest taki sam nawet logi robiłem przy sofcie jeszcze bez 11ki. Wedłu mnie to zmarnowana kasa.

Opublikowano

michał ja mialem przepływke od awx cały dzien i nie widziałem roznicy. Wkład preływkijest taki sam nawet logi robiłem przy sofcie jeszcze bez 11ki. Wedłu mnie to zmarnowana kasa.

hmmm to mnie teraz zaskoczyłeś, bo kiedyś kupiłem tego gumowego węża między turbo a przepływkę z AWX i miał sporo większą średnicę, nie było możliwości żeby założyć go na przepływkę AVG :mysli:

Opublikowano

a tak z ciekawości to przy 200km o ile litrów więcej spali?

Nawet mniej niż zwykły AFN.

dobrze armi wybrałes z tym brd

Mylicie przepływkę z mapsensorem.

Opublikowano

ani trochę...

Opublikowano

dolot do turbo w awx jest wiekszy jak w afn, niektorzy przekladaja go, bo niby turbo lepiej wstaje, wiecej dostaje powietrza, ale dla mnie to bzdura.

Opublikowano

ani trochę...

Ja mam zwykłą przepływkę od AFN, z tego co pamiętam w AVF jest taka sama.

Armi obawiam się, że sprzęgło Ci klęknie...

Opublikowano

czemu miało by lepiej wstawać? Na zdrowy rzsadek później naładuje większa przestrzeń.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...