Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W święta spróbuje je zamontować bo teraz w ogóle nie mam czasu. A i w tylnych coś pozmieniam żeby mieć wsteczny biały a nie żółty :decayed:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A te halogeny nie przysłaniaja Ci wlotu do IC? Czy masz tam po prostu taki tunel jaki byl w modelach po lifcie?

Opublikowano

Nie przesłaniają, również mechanik nic na ten temat nie mówił. Mam zderzak i kratki po lifcie (wloty i rozmieszczenie klatek jest inne) więc nie miałem problemu z montażem. Jedyne co mi przeszkadzało to klakson ale trochę odgiąłem mocowanie i halogen zmieścił się bez problemu.

Opublikowano

Armistead założyłeś juz DEPO :kox: :kox: ????

Opublikowano

Dziś cały dzień siedzę w pracy ale dzięki temu jutro mam wolne więc się za to wezmę.

Boję się tego wycinania w błotnikach jak nie wiem co :embarrassed:

Opublikowano

:hahaha: wyciągasz szlifierkę i jazda :naughty: albo poproś kogoś niech to za Ciebie zrobi, bo Tobie mogą się rączki trząść, albo wypij setę przed :polew:

Opublikowano

Nie no, sam wyrezam to będę mieć jeszcze większą satysfakcję, tak samo jak w przypadku halogenów.

Seta odpada bo jak zamontuje lampy to pojadę się polansować :gwizdanie:

Opublikowano
Nie bój się! Spokojnie błotniczki sobie powycinasz, opanujesz resztę i będziesz miał ogromną satysfakcję z tego. Grunt to się nie spieszyć. Powodzenia :good:
Opublikowano

Jak widać na zdjęciach lampy zespolone już są :kox:

Teraz pytanie co by tu jeszcze zmienić :mysli:

Myślę, że w następnym miesiącu może chrom wokół szyb, później lakiernik i grill (może s4).

Opublikowano

Dawaj chromik :naughty: jak nie przypasi to oderwiesz najwyzej :tongue4: Teraz na tych lampakach to jest :kox: :kox: Możesz ramke grila na czarno maznąć :naughty:

Ale i tak avator masz najlepszy :polew: :polew:

Opublikowano

Teraz musisz się zdecydować albo chrom dookoła szyb, albo robisz wszystko bez chromu czyli ramka z grilla na czarno :wink4:

Opublikowano

bardzo ładny sedanik :good: można zdjąć znaczki z tylnej klapy i zostawić samo OOOO, również zdjąć hak o ile nie jest Ci potrzebny :) ogólnie nie ma co narzekać :kox:

Opublikowano

Napaliłem się na czarny grill taki jak u kolegi pucek2509 :evil:

Jak będę miał grill w macie to chrom wokół szyb chyba nie będzie pasował?

Chciałbym mieć i to i to ale wiadomo jak nie pasuje to wioski robić nie będę.

Opublikowano

Nie będzie pasował, albo wszystko black albo chrom :evil:

Opublikowano

Co to sie podzialo.. :naughty: Dawniej wszyscy chcieli chrom.. Teraz coraz wiecej osob z niego rezygnuje.. :naughty:

Opublikowano

Co to sie podzialo.. :naughty: Dawniej wszyscy chcieli chrom.. Teraz coraz wiecej osob z niego rezygnuje.. :naughty:

Wszyscy idą w nasze ślady yczku :naughty:

Opublikowano

Powoli robi sie tu nudne.. :naughty:

Opublikowano

bo czarne to czarne :polew:

czarny matt grill do ciemnego autka najlepiej pasuje, jakoś z chromem na grillu i wokół szyb mi się nie widzi...

fajne autko, ja bym większe alu i glebe zapodał :>

Opublikowano

Alufelgi są 17 calowe, optycznie wydają się mniejsze przez profil opony (50).

Myślę o glebie cały czas... Pewnie do niej wrócę ale z wymianą seryjnych amortyzatorów na takie które mają krótszy skok.

Do tego czasu będę jeździł z workiem cementu w bagażniku :polew: (Żartuję oczywiście)

Opublikowano

takie pytanko, ile dales za nia ze mowisz ze myslales iz za drogo dales?? ze na allegro niby taniej czy jak, moze cos przekrecilem :P:P ale i tak napisz ile dales bo w sdobote sam sie wybieram do niemiec po audiczke i nie wiem czy 3500 euro starczy mi na 98 rok w 1.9 tdi 110km

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...