Armi Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 Wróciłem. Jest OGROMNA różnica. Jednocześnie zrobiło się sztywniej (pewniej) ale przybyło komfortu Jak się jedzie po dołach to mniej trzęsie. Jestem bardzo zadowolony. Przewód od klimy tak odgiąłem, że nic mu nie będzie. Tak jak mrogal pisał, to rozpórka z A6 C5. Miałem ją malować na czarno albo czerwono ale w ogóle jej nie widać.
Michał Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Jakieś ważne wskazówki przy montażu? bo w sobotę chyba rezam to samo u siebie
Armi Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 Jeśli chodzi o wskazówki to od razu skróć rozpórkę po obu stronach po 2 cm. Będziesz musiał rogi wyciąć jak było wcześniej. Drugi otwór na śrubę będzie Twoim pierwszym.U mnie akumulator idealnie się nie wpasował... Zależy jaki masz.
Michał Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 U mnie akumulator idealnie się nie wpasował... Zależy jaki masz. No właśnie tego się obawiam najbardziej Dzięki za info
Armi Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Kupiłem sprzęgło Miała być używka od AWX ale w końcu kupiłem nówkę.
mrogal Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kupiłem sprzęgło Miała być używka od AWX ale w końcu kupiłem nówkę. a dwumas?
Armi Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Kupiłem sprzęgło Miała być używka od AWX ale w końcu kupiłem nówkę. a dwumas? Złe zdjęcie wkleiłem? Kupiłem zestaw kompletnego sprzęgła AWX (tarcza dwumasowa,docisk, łożysko).
mrogal Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kupiłem sprzęgło Miała być używka od AWX ale w końcu kupiłem nówkę. a dwumas? Złe zdjęcie wkleiłem? Kupiłem zestaw kompletnego sprzęgła AWX (tarcza dwumasowa,docisk, łożysko). na foto jest tarcza sprzeglowa doscisk i lozysko o kole zamachowym nic nie slychac :gwizdanie:
Armi Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Kupiłem sprzęgło Miała być używka od AWX ale w końcu kupiłem nówkę. a dwumas? Złe zdjęcie wkleiłem? Kupiłem zestaw kompletnego sprzęgła AWX (tarcza dwumasowa,docisk, łożysko). na foto jest tarcza sprzeglowa doscisk i lozysko o kole zamachowym nic nie slychac :gwizdanie: To teraz muszę koła zamachowego szukać albo anulować transakcję ;(
Kowi87 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 szukaj koła :gwizdanie: skoro jesteś pewny ze to podejdzie, masz już 3/4 to teraz tylko poczekaj na koło bo co użyki bedziesz szukał sprzęgła :gwizdanie:
Armi Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 Zamontowałem końcówki wydechu (ale i tak są do poprawki ) Generalnie montaż w warunkach domowych jest do ogarnięcia ale wymaga "trochę" pracy. Bez palnika się nie obejdzie. Przed/po odgięciu rur (masakra ) I odcięcia starych końcówek Na efekt końcowy trzeba poczekać bo jak widać końcówki są schowane ale nie są wyśrodkowane
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 spawałeś je? przykręcane Kolego możesz podac jakiś namiar na te końcówki ?
Kowi87 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 spawałeś je? przykręcane Kolego możesz podac jakiś namiar na te końcówki ? takie bralismy http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1230557611.html
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ooooo... fajne, dzieki musze zmienic u siebie bo jak patrze na te ori końcówki to krew mnie zalewa zresztą musze przerobić mocowanie ostatniego tłumika bo wisi jak stary kut....s końcówki sa troche podobne do końcówek z eS-y ale wygląda to jak z chu...a ucho
Kowi87 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ooooo... fajne, dzieki musze zmienic u siebie bo jak patrze na te ori końcówki to krew mnie zalewa zresztą musze przerobić mocowanie ostatniego tłumika bo wisi jak stary kut....s końcówki sa troche podobne do końcówek z eS-y ale wygląda to jak z chu...a ucho ogólnie jak je kupisz to pierwsze wrazenie będzie że sa wielkie brzydkie ale na aucie ładnie wyglądają, pare osób ma juz takie na forum, ja czekam na montaż i mała przeróbke w środku wydechu póki co :gwizdanie:
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ooooo... fajne, dzieki musze zmienic u siebie bo jak patrze na te ori końcówki to krew mnie zalewa zresztą musze przerobić mocowanie ostatniego tłumika bo wisi jak stary kut....s końcówki sa troche podobne do końcówek z eS-y ale wygląda to jak z chu...a ucho ogólnie jak je kupisz to pierwsze wrazenie będzie że sa wielkie brzydkie ale na aucie ładnie wyglądają, pare osób ma juz takie na forum, ja czekam na montaż i mała przeróbke w środku wydechu póki co :gwizdanie: właśnie widziałem ze wygląd jest ciekawy dlatego prosiłem o namiar prawde mówiąc jest to wzór pasujacy bardziej do benzyny niżż do diesla ale i tak jest super[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 19:56_________________________________________________ zamontuje sobie spryskiwacze do xenonow bo dobre chlopaki ci dowod zawiora:D u nas są juz takie cwaniaki że każą zrobic prezentacje działania sprysków bo juz wiedzą że ludzie robią atrapy
Armi Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 Na przeglądzie musiałem zademonstrować, że spryski działają Widzę, że Kowi odpowiedział już na wszystkie pytania. Trochę je poprawiłem ale i tak nie jest idealnie. Mam za słaby palnik. Zdjęcie w nocy i z telefonu, audik brudny jak nieszczęście: Generalnie podoba mi się taki wydech ale mam nadzieję, że niedługo się okopci i będzie czarny (jak w nowych dieslach - czarna dwururka).
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 wygląd wydechu jak w e-S-ie, super :good: :good: bałagan w garazu tez niezły :polew:
Rekomendowane odpowiedzi