Armi Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Będzie jednomas :gwizdanie: Z dwumasem jest lekka lipa bo o ile używane koło jednomasowe można kupować bez problemu tak kupno używanego dwumasa to loteria. A ja właśnie taki miałem zamiar - używany dwumas plus nowe łożysko, tarcza sprzęgłowa i docisk. Jednomas jest o połowę tańszy, za zaoszczędzoną $ wolę wyrezać fmica.
krzysiek23 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ale na 100proc jestes przekonany ze dwumas AWX-a podejdzie do AFN-a
Armi Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 ale na 100proc jestes przekonany ze dwumas AWX-a podejdzie do AFN-a Na 99%, na forum sprzęgło od AWX ma Dejf (w AFNie) O takim zabiegu mówił mi też Grzesiek z GoodHope w Pleszewie. Ryzyko zawsze istnieje bo jest jedna osoba na forum, która coś takiego robiła. Ja odpuszczam temat, za drogo mnie to wyjdzie _________________________________________________ Wydech: Idzie do spawania, przykręcenie końcówek na śruby to taka prowizorka
fusse Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 zamiast FMIC , pobaw sie w wiekszy SMIC, tak jak jeden kolega tutaj z forum. koszta znacznie mniejsze,a efekt ten sam. auto shamowane z wiekszym smic w upal 25stopni i nie bylo batorego z tyłu. a ogolnie to
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 FMIC, home made, tak drogo go znowu nie wyjdzie, pozatym, lecą punkty do lansu
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 FMIC, home made, tak drogo go znowu nie wyjdzie, pozatym, lecą punkty do lansu Dokładnie, jak robić to robić FMIC, moza zrobic to bez podcinania belki, w dziale warsztat jest opis homemade i wyszło mniej niz 400zł , ja swojego uklepałem za 650zł wiec nie ma tragedii, a z podcinaniem belki nie ma strachu :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 rezac, rezac, rezac i nie podcinać błotników
Armi Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Rezam rezam, jutro lusterko od anglika montuje Dziś przyczepiłem hokej na stałe i zamontowałem atrapkę halogenu
Armi Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Leży na półce bo jeszcze nie kupiłem manetki z tempomatem do sedana i nie mam czujnika do miski olejowej/miski olejowej z czujnikiem. Na razie ogarniam temat mocy: sprzęgło, kolektor i na program :gwizdanie:
janjazda Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Leży na półce bo jeszcze nie kupiłem manetki z tempomatem do sedana i nie mam czujnika do miski olejowej/miski olejowej z czujnikiem. to ja na odwrót, mam manetkę, kostkę mini-iso do radia i korektorki, ale nie mam licznika
Armi Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Skoro o tyłach mowa, audika przedstawia się następująco: Przymiarki do sleepera - znaczki 90KM i dwie rurki jak na wiejskiego tunera przystało Jutro audik dostanie sprzęgło AWX i jak wszystko dobrze pójdzie umawiam się na strojenie
krzysiek23 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Skoro o tyłach mowa, audika przedstawia się następująco: Przymiarki do sleepera - znaczki 90KM i dwie rurki jak na wiejskiego tunera przystało Jutro audik dostanie sprzęgło AWX i jak wszystko dobrze pójdzie umawiam się na strojenie to jednak AWX a mialbyc jednomas/?
Armi Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Jednomas, najprawdopodobniej wyjdzie drożej niż dwumas awx. Koło zamachowe AFN/AWX jest identyczne więc zostaje moje, nowy zestaw kompletnego sprzęgła AWX niedawno kupiłem.
krzysiek23 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 a to luz czekam na rozwoj u ciebie i tez tak robie jak mowisz ze 2-masy sa te same to spory koszt odpada
Armi Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Mój dwumas jest w dobrym stanie bo nie szarpie, nie wali itd więc mam cichą nadzieję, że nie będę musiał go wymieniać. A skoro dwumas jest ten sam to można mieć mocniejsze sprzęgło znacznie taniej
krzysiek23 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 no ja 2-masa tez mam dobrego,takze tylko sprzeglo wpadnie i bedzie luz
Armi Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Moje 16' uległy destrukcji ;( (więc nie chcę tego wzoru) Zmuszony jestem poszukać nowego wzoru, do wyboru: 1. 2. 3. 4. 5. _________________________________________________ Nie wiem jak dodać ankietę
Rekomendowane odpowiedzi