fusse Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 wlasnie kupilem ostatnie dwie rurki na wydech : ) takie same mam nadzieje,ze beda dobrze wygladac suszarka awx tez juz przyszla do mnie, jest ok : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 wlasnie kupilem ostatnie dwie rurki na wydech : ) takie same mam nadzieje,ze beda dobrze wygladac suszarka awx tez juz przyszla do mnie, jest ok : ) Wyglądają bardzo dobrze. Tak dobrze, że niewtajemniczeni myślą, że to seryjne rurki Zamówiłem naklejki na dekielki. Niech już będzie wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 wlasnie kupilem ostatnie dwie rurki na wydech : ) takie same mam nadzieje,ze beda dobrze wygladac suszarka awx tez juz przyszla do mnie, jest ok : ) Wyglądają bardzo dobrze. Tak dobrze, że niewtajemniczeni myślą, że to seryjne rurki Zamówiłem naklejki na dekielki. Niech już będzie wiosna dzisiaj to już jak wiosna :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 wlasnie kupilem ostatnie dwie rurki na wydech : ) takie same mam nadzieje,ze beda dobrze wygladac suszarka awx tez juz przyszla do mnie, jest ok : ) a ja chyba kupiłem dwie pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 zaraz Ci je ktoś zapierdzieli ;-) Niech bierze, mierzyłem. Nie pasują Muszę naklejki kupić. armistead daj jakies namiery na te naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Allegro, sprzedawca z Ukrainy http://allegro.pl/porsche-3d-emblematy-na-felgi-kolpaki-4-szt-50mm-i1428167030.html Ciekawe czy w ogóle przyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 napewno szkoda ze nie ma 65mm cza szukac org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Chciałbym już kupić opony na lato ale mam dylemat. Nie wiem czy kupować opony 225/40/18 czy 215/40/18 Pierwsze, wiadomo normalny rozmiar. Drugie, będzie naciąg bo felga 8,5 cala, ale czy prosiaki z rantem będą dobrze wyglądać z naciągiem Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić Na zdjęciach są opony 235/45/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 kup 225 ,ja mam takie na lato i nie czuje spadku mocy,a tymbardziej spalania wiekszego.. jedynie robi sie twardo i w koleinach nosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 jak idziesz w myśl "nisko i szeroko" to naciągaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zobaczę u Nowaka jak to na tt wyglądało. Chciałbym nisko i szeroko (ale gwintu w tym roku raczej nie kupię ;(). Tyle, że zawsze mi się to kojarzyło z szerokimi oponami _________________________________________________ Chyba się skuszę. Wygląda nieźle, ciekawe co "żona" na to powie Plus 215/45 to na pewno mniejsze zamulenie niż na 235/45 - czuć było, że sprint do setki... to nie był sprint I felga będzie wyglądała na większą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Adaś jak ma być szeroko to moze pomyśl o jakims dystansie na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Adaś jak ma być szeroko to moze pomyśl o jakims dystansie na tył Dystans jest w planach i chyba to będzie lepsze niż zostawienie 235/45/18 na tylnej osi.[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 14:25_________________________________________________Bez gwintu to chyba jednak nie ma sensu bawić się w naciąg :gwizdanie: Chyba lepiej zostać przy seryjnym rozmiarze 225/40/18. Patrzyłem na ceny, nowe 215/40/18 są tańsze niż 225/40/18. I weź tu bądź mądry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Bez gwintu to chyba jednak nie ma sensu bawić się w naciąg :gwizdanie: true pojawiła Ci się nowa pozycja na liście planowanych modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ta lista chyba nigdy się nie skończy :gwizdanie: Moja stara co raz wymyśla coś nowego, obrysy to był jej pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ta lista chyba nigdy się nie skończy :gwizdanie: Moja stara co raz wymyśla coś nowego, obrysy to był jej pomysł A co teraz wymyśliła, chyba ja namówie na gwint, wtedy to juz bez gadania kupisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Że mam zmienić żarówki w tylnych lampach, że pod maską ma być porządek bo często na spotach podnoszę maskę (to jej argument). Co tam jeszcze Aaa kubełki, chyba żyć mi nie da. Może jak się trafi gwint w dobrej cenie to kupię ale na razie wolę nowe opony zamiast gwintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 rób naciąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Że mam zmienić żarówki w tylnych lampach, że pod maską ma być porządek bo często na spotach podnoszę maskę (to jej argument). Co tam jeszcze Aaa kubełki, chyba żyć mi nie da. Może jak się trafi gwint w dobrej cenie to kupię ale na razie wolę nowe opony zamiast gwintu. jak byś trafił białą skórke, to plastiki pod machą w kremik, było by gruubo , ja miałem malować, ale nie bedą miały żadnego odniesienia wiec zostają czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 gwint do tej felgi musi być jest stanowczo za wysoko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi