pastaldo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To ja się piszę na jazde próbną i opicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 fajny dywan dobry zakup! czekam na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Trochę szkoda mi felg na 215. Na 235 rant nawet nie jest osłonięty. Wiadomo to zależy też od producenta i modelu opony ale jakoś mi się ich szkoda zrobiło [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:09_________________________________________________Ja to już spadam spot mnie wykończył [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________Człowiek wchodzi do domu zmęczony po służbie, a tu taki mały rozweselacz leży: i już spać się nie chce a jutro urlop i rezanie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 15:26_________________________________________________KAWUL dzięki wygląda piknie oby jeździło się jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Gwint pewnie nie jest zbyt twardy, ale czego oczekiwać od taniego gwintu _________________________________________________ Biorę się za odmulenie zamuleńca - jadę zaraz przełożyć opony (i napomować je azotem) - znalazłem rury na zrobienie przelotowego wydechu - trzeba wymienić wąż, którym ucieka płyn chłodniczy. Plan na mój urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Gwint pewnie nie jest zbyt twardy, ale czego oczekiwać od taniego gwintu _________________________________________________ Biorę się za odmulenie zamuleńca - jadę zaraz przełożyć opony (i napomować je azotem) - znalazłem rury na zrobienie przelotowego wydechu - trzeba wymienić wąż, którym ucieka płyn chłodniczy. Plan na mój urlop chcesz moge ci napierdziec, bedzie bardziej bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Gwint pewnie nie jest zbyt twardy, ale czego oczekiwać od taniego gwintu _________________________________________________ Biorę się za odmulenie zamuleńca - jadę zaraz przełożyć opony (i napomować je azotem) - znalazłem rury na zrobienie przelotowego wydechu - trzeba wymienić wąż, którym ucieka płyn chłodniczy. Plan na mój urlop chcesz moge ci napierdziec, bedzie bardziej bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 I w końcu gdzie znalazłeś kwasiaka po weekendzie przyjade do Ciebie to już zmontuj do kupy te sprężyny :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 armi daj sobie spokoj z tym azotem, lepiej mi na piwo wyslij to co masz zaplacic. pic na wode azot. ja tez moge ci wyslac w słoiku bąka dla lepszego napelnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na Julinie, tuż obok szrotu na którym kupiłem wąż, którym ucieka płyn. Właśnie był kurier, olej do odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na Julinie, tuż obok szrotu na którym kupiłem wąż, którym ucieka płyn. Właśnie był kurier, olej do odbioru A to moze dzisiaj jeszcze w takim razie wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 armi daj sobie spokoj z tym azotem, lepiej mi na piwo wyslij to co masz zaplacic. pic na wode azot. ja tez moge ci wyslac w słoiku bąka dla lepszego napelnienia Znając życie to napompują mi za 10zł albo za free bo nie jadę tylko napompować tylko przełożyć opony. Wkurza mnie to, że co jakiś czas muszę podjeżdżać i pompować opony. A z azotem nie ma tego problemu. [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 15:56_________________________________________________ Na Julinie, tuż obok szrotu na którym kupiłem wąż, którym ucieka płyn. Właśnie był kurier, olej do odbioru A to moze dzisiaj jeszcze w takim razie wpadne Albo wrzucę go i jakoś się stytykniemy bo ja dziś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Albo wrzucę go i jakoś się stytykniemy bo ja dziś wieczorem bo ja i tak bym dopiero wieczorem pewnie podleciał do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 armi daj sobie spokoj z tym azotem, lepiej mi na piwo wyslij to co masz zaplacic. pic na wode azot. ja tez moge ci wyslac w słoiku bąka dla lepszego napelnienia pierwszy bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale z pieniedzmi, czy z bąkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 puscił baka licząć pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Gwint jutro montuję Na razie zmieniłem opony, zdzierstwo w tym LPU. Skasowali mnie 100zł. Ale dla pocieszenia powiem, że czołowy zdzierca w LRY chciał 200zł Kowi wie o kim mowa Koła 225/40/18 napompowane azotem, na reszcie nic nie obciera na dołach. _________________________________________________ "Panie, kup se pan jakieś ładne 16", " "przecież to się jeździ jak wozem drabiniastym", "po co takie wielkie koła". Lamusy w tej wulkanizacji [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________I jeszcze: "przy kontroli policyjnej straci pan dowód bo koła wystają poza obrys samochodu" ptaszek prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 I jeszcze: "przy kontroli policyjnej straci pan dowód bo koła wystają poza obrys samochodu" ciekawe z której strony to zaobserwował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 skąd ja to znam mnie zapytali jeszcze "a to 19'' wejdzie do tej Aczwórki?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mówił, że przednie koła wystają poza obrys. Nie wiem jakim cudem [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:46_________________________________________________ skąd ja to znam mnie zapytali jeszcze "a to 19'' wejdzie do tej Aczwórki?" Niee ale było, że te koła to z 15KM zabierają :gwizdanie: Ludzie to mają problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wielce ciekaw jestem co w takim razie mi by powiedział taki pajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi