Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wielce ciekaw jestem co w takim razie mi by powiedział taki pajac Ja też [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:50_________________________________________________Narzeczona go trochę przygasiła: co?! 16" ? To na zimę, a i tak trochę małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCQ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ładna , osobiście bym przemalował fele pod kolor auta, ale jak kto woli pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wzór felg jest bomba więc jak są jasne na ciemnym samochodzie to się rzucają w oczy i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 czarne na czarnym aucie wyglądałyby kox ale czarny kolor na feldze zmniejsza optycznie felgę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jak którys potrafi zróbcie VT na samochodzie armiego jakby wyglądał gdyby ta fela była czarna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie rób czarnych felg! Nawet nie przyłożę ręki do VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie rób czarnych felg! Nawet nie przyłożę ręki do VT ja tez :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Audik i czarne felgi nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Audik i czarne felgi nie ma mowy Gwint wyrezany? Czy dopiero się obudziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Rano na siłowni byłem a teraz robię wszystko żeby się za to nie zabierać bo roboty sporo a ziemia jeszcze zimna (nie mam kanału) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Rano na siłowni byłem a teraz robię wszystko żeby się za to nie zabierać bo roboty sporo a ziemia jeszcze zimna (nie mam kanału) nie badz cippa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Rano na siłowni byłem a teraz robię wszystko żeby się za to nie zabierać bo roboty sporo a ziemia jeszcze zimna (nie mam kanału) nie badz cippa Już to dziś słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Rano na siłowni byłem a teraz robię wszystko żeby się za to nie zabierać bo roboty sporo a ziemia jeszcze zimna (nie mam kanału) nie badz cippa Już to dziś słyszałem od agnieszki u mnie z solarem montowalismy gwinta przy -10 a Ty masz noweczke swiezynke to pojdzie jak noz w maslo tylko se sciagacze wez i nie zaluj wazeliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 :polew: psychole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dawaj w czarny dawaj będzie kozak wiem co mówię jestem już po zabiegu i żałuję że nie zrobiłem tego wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dawaj w czarny dawaj będzie kozak wiem co mówię jestem już po zabiegu i żałuję że nie zrobiłem tego wcześniej no niech ktos sie pozneca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 armi i jak gwent chyba wymeczyl, o 20 dzwonil to juz tyl mial w zasadzie zalozony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Szkoda zachodu _________________________________________________ Gwint wyrezany w 1/2. Dziś tylko tył. Samo wykręcenie starego zawieszenia i wkręcenie nowego poszło szybko. Ale odkręcenie dziadostwa zaznaczonego na czerwono kosztował mnie 2,5h - normalnym kluczem nie dało rady. Dopiero mechanik kluczem pneumatycznym odkręcił (też się namęczył) i przełożył do gwintu. Później poszło już łatwo, gleba na dwa palce mojej starej Było: Jest: (beznadziejne zdjęcie, na którym nic nie widać ale już mi się nie chciało wyjeżdżać z garażu) [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 23:12_________________________________________________Przodu dziś już nie ruszałem, nie chce mi się. Pogoda jak z horroru :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tylko tak, odboje i osłony musisz sobie zamówić osobno albo powiedzieć Kawulowi, żeby kupił i dorzucił do paczki. A i jedna tulejka do mocowania tylnego amortyzatora jest za długa (trzeba trochę spiłować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gwint już siedzi, regulacja to osobna sprawa :gwizdanie: Przesadziłem z przodem: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:31_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi