alvaro Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Jeszcze nie kupiłem ale już rozkminiam temat dołożenia quattro czekam aż właścicielowi fury skończy się leasing czy tam kredyt i jąbędę łykał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Panowie to może ustalmy jakąś datę - proponuję piątek 24.10.2008 o godz. 17.00 na Bulwarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ale Przemka furmanka to koxo co chodzi? bo nie zakumałem... ktoś coś kupił? A4 kombi co stało koło mojego i ma 160 km Panowie to może ustalmy jakąś datę - proponuję piątek 24.10.2008 o godz. 17.00 na Bulwarze. Na razie mi pasi ale czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 trzeba dać czasu tym co tu nie zaglądają na co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ploteczka17 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 :hi:witam wszystkich w niedziele audimalbork organizuje zlocik zapoznawczy itp to bedzie pierwszy spot od powstania strony... narazie jest nas okolo 20... zapraszam na strone tam dowiecie sie wiecej pozdrawiam www.audimalbork.cba.pl wypowiedz sie na ten temat lukaszku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 eeee no fajny pomysł!! u mnie niestety niedziele raczej odpadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ok ta data 24/10 narazie tez mi pasi tylko godzinka 17 nie bardzo ale cos wykombinuje :wink4 o ile nie sprzedam do tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Kurczę jak nam się pięknie wątek rozkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 raczej data pasuje jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Małolat dawaj foty B6 z RNS-E i mień opis bo Twój traktor jużnie jest Twój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiek Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 może dziś znajde wkońcu chwile bo wcześniej caly czas robota i nie dalo się nawet pobawić rns-em no fakt traktora trzeba zmienić,chociaż teraz to już chyba kosiarką można go nazwać?? hehe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 niestety coraz wcześniej ciemno się robi - może przeniesiemy się pod jakiś market gdzie będzie lepsze światło - np. Parking Carrefour'a od strony AutoRadexu (trochę bliżej w stronę Ogólnej, tego narożnika). Jak ktoś się wyrobi nawet na 18 to pewnie jeszcze będziemy. Alvaro przeedytuj tytuł wątku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 masz rację adadur - nawet bezpieczniej będzie na tym parkingu bo ostatnio jak ktoś podjechał to wszyscy za piloty od alarmów się złapali ja oczywiście będę... rozumiem że 24.10.08 godzina 17ta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 OK to dodam w tygodniu w pierwszym poście nową mapkę z dojazdem pod Carrefour'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=carrefour&loc=elbl%B1g&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=61&y=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawel1999 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 witam wszystkich, a co powiecie na sobote lub niedziele? ja w tygodniu nie moge:) caly dzien w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 masz rację adadur - nawet bezpieczniej będzie na tym parkingu bo ostatnio jak ktoś podjechał to wszyscy za piloty od alarmów się złapali fajnie to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 witam wszystkich, a co powiecie na sobote lub niedziele? ja w tygodniu nie moge:) caly dzien w pracy Niedziela - dzień dla rodziny Sobota - zwykle picie (choć nie u mnie) Piątek wydaje się najlepszy ale można zrobić wyjątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Alvaro Wszystkiego naj z okazji urodzin Przede wszystkim dużo i jeszcze więcej no i oczywiście udanego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 to przyłaczam się do życzeń ... jeno co by jakiegoś z tego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi