walekk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 beda ori bo jak dzwonilem to wlasnie podawal mi nr z lampy. i mowil ze jest znaczek OOOO. Takze mam nadzieje ze bedzie
Skrzypek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gratki Patryk nom dołączam się :>
adadur Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 mam 5 dych w kieszeni Zbieraj na Kronach
adadur Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Na piłe zbieram mechaniczną czy zlot?? taaa on chciał piłe do kosza ...
GRazny Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 tttaaaacena za wysoka jak na te auto, Grzesiek Euro już nie zejdzie ... ewentualnie dobije do 3,8zł minimalnie ale i tak ok 4zł będzie oscylować na razie Adaś jest nieźle... 3.96 :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:04_________________________________________________ 4.09 ....[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 09:28_________________________________________________heh muszę reklamę swojej firmie zrobić... miałem nadać przesyłkę do 0,5kg kurierem za pobraniem... wszędzie gdzie zadzwoniłem nie ma takiej możliwości bez umowy... zadzwoniłem do Pocztexu... owszem przyjmują... wysyłamy kuriera... przyjechał skasował 33zł !!! zapakował we własne opakowanie i tyle... gadam z nim... mówię że to dosyć tanio a on na to ze "dziwię się że poczta tak słabo promuje tą usługę... przecież wiesz że jak trzeba to z Elbląga do Krynicy Morskiej za te 30zł się z jedną przesyłką jedzie..." no i to rzeczywiście racja... nie ma że niedoręczone albo pojedzie się przy okazji... także pozytywnie się zaskoczyłem bo sam jako pracownik nie wiedziałem...
adadur Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja tam tylko pocztą śle zawsze (moze nie pocztexem jeszcze) bo wiem że dotrze w każde miejsce a i z odbiorem nie ma problemów bo jak odbiorcy nie ma w domu to ma awizo i odbiera z poczty a z tymi kurierami to juz różne cyrki przerabiałem.
alvaro Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Pocztex jest za***isty - szybko kasa z pobrania jest na koncie - max 6 dni i jest a DHL to kanalie - po 2 tygodnie kasą obracają...
GRazny Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Pocztex jest za***isty - szybko kasa z pobrania jest na koncie - max 6 dni i jest a DHL to kanalie - po 2 tygodnie kasą obracają... no właśnie o tym nie wspomniałem... na DHL czekałem kiedyś bite 3 tygodnie (14 dni roboczych) i wspomniałem o tym dziś kurierowi to mnie wyśmiał... powiedział że po niedzieli powinny być.
Patrykbor Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dobrze wiedzieć takie rzeczy [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 15:26_________________________________________________Ja pier.... jak to fajnie przesiąść się do audi po tygodniowym użytkowaniu reno trafic Fajne auto bo trochę większe ale to nie to i ten hałas w środku i komfort jakzdy
GRazny Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=683673 znacie to auto? coś powiecie o nim? ile tu rozrząd kosztuje? ESP było w B5? bo chyba się rozpędził...
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=683673[/url] znacie to auto? nie coś powiecie o nim? ładnie wygląda ale jakoś przed lift mi się nie widzi ile tu rozrząd kosztuje? na forum napewno napiane ESP było w B5? bo chyba się rozpędził... przychyba nie
alvaro Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 auto jest po I lifcie a co do ESP to A4 po II lifcie miewają ESP
adadur Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Auta nie znam ale nie ma czym się podniecać, no może cena wydaje się OK. Co do silnika to 1.8T wciaga go nosem. Co do systemów trakcji to bankowo był ASR w starszych rocznikach co do ESP hmmm bardziej bym był że pojawił się od 99 roku
Rekomendowane odpowiedzi