GRazny Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ma ktoś iphone??? po co hamować jak to dokładniejsze od G-Techa...
walekk Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Przemek (Maniusiek28) widzialem zone, byla audi pod va bankiem, lewa lampa Ci paruje :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ma ktoś iphone??? po co hamować jak to dokładniejsze od G-Techa... ja mam ipod touch ;p ma to samo tylko nie ma telefonu
GRazny Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ma ktoś iphone??? po co hamować jak to dokładniejsze od G-Techa... ja mam ipod touch ;p ma to samo tylko nie ma telefonu to szukaj, instaluj i testuj...
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 walekk ja ciebie wczoraj pod pup lub przed wczoraj[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:10_________________________________________________Aha założyłeś poliftowe lampy
Buszek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ma ktoś iphone??? po co hamować jak to dokładniejsze od G-Techa... ja mam ipod touch ;p ma to samo tylko nie ma telefonu to szukaj, instaluj i testuj... jest do sciagniecia przez app store ale kosztuje 13$
adadur Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Adaś potrzebuję spotkać się z Twoim kolegą... choćby na 5 minut pod firmą czy gdzieś na podmianę włącznika świateł... chciałbym zerknąć czy u mnie wywali jakiś bład po wsadzeniu AUTO czy nie... oczywiście może być za miesiąc... zapytam Apropos szans z Omegą Rafała :gwizdanie: heee heee to najprawdopodobniej AJM dłubany ostatecznie ATJ czyli Quattro (i to bardziej prawdopodobne) generalnie to dłubane 115KM motory w dieslu a to przecież 3.0 benzin
GRazny Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ech... najpierw żonka 2 tygodnie... teraz skończył Maks... i mnie zaczyna rozbierać... już dość tej zimy
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Apropos szans z Omegą Rafała :gwizdanie: heee heee to najprawdopodobniej AJM dłubany ostatecznie ATJ czyli Quattro (i to bardziej prawdopodobne) generalnie to dłubane 115KM motory w dieslu a to przecież 3.0 benzin adaś to jest afn oczywiście dłubnięty
walekk Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 A te lampy to nie po 1999 widac z boku kwadratowy kierunkowskaz i jeszcze znaczek audi pod nim, czyli przed 1998.
Buszek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 a tak w ogole Krzysiek, Leszek wy nie myslicie jechac do Kaletki?
Buszek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ja raczej nie, 26-ego mam urodziny no to wlasnie flache bys wzial ekipa juz bedzie
Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 A te lampy to nie po 1999 to stara furka nawak-zg
GRazny Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dziadek... dobra cena za 3 wycieraczki: http://www.a4-klub.pl/smf/inne_wycieraczki_valeo_compact_revolution_xtrm-t121150.0.html[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:12_________________________________________________ :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/all_moj_przebieg_przed_i_po_chiptuningu-t121223.0.html
Maniusiek28 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Przemek (Maniusiek28) widzialem zone, byla audi pod va bankiem, lewa lampa Ci paruje :gwizdanie: kurczę wiem walczę z tym już długo zalepiona wazelina z każdej strony i nic jak parowała tak paruje , zawsze tylko lewa......poddałem się i leje już na to.Idzie wiosna może będzie lepiej
dziadek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dziadek... dobra cena za 3 wycieraczki: http://www.a4-klub.pl/smf/inne_wycieraczki_valeo_compact_revolution_xtrm-t121150.0.html[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:12_________________________________________________ :polew: NO już pytałem się ciebie o to czy to są takie jak ty kupiłeś czyli te "xtrm" ale widocznie nie zauważyłeś...w tytule jest napisane że xtrm a w opisie Valeo Compakt Rewolution...czy to jest to samo?i niby napisane jest że pasują do roczników 01-07 a przecież w 03 była zmiana zaczepów tak czy nie?
adadur Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dziadek... dobra cena za 3 wycieraczki: http://www.a4-klub.pl/smf/inne_wycieraczki_valeo_compact_revolution_xtrm-t121150.0.html[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:12_________________________________________________ :polew: NO już pytałem się ciebie o to czy to są takie jak ty kupiłeś czyli te "xtrm" ale widocznie nie zauważyłeś...w tytule jest napisane że xtrm a w opisie Valeo Compakt Rewolution...czy to jest to samo?i niby napisane jest że pasują do roczników 01-07 a przecież w 03 była zmiana zaczepów tak czy nie? Compakt Rewolution to seria "oszczędna" Ale pomyśl o Bosch Aero Twin - wybierz się do IC i skorzystaj z klubowych zniżej. Różnica pomiędzy valeo X-trim a Boschem to ze 3 piwka
Rekomendowane odpowiedzi