kbibi Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Po co Ci 4 cylindry.......... maluch na 2 śmiga [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 13:46_________________________________________________Łukasz sprawdź mi to METELLI 15-1174 lub inne zamieniki zastosowanie: AUDI 100 2,5TDI/2,8 90-94, A6 2,5TDI/2,8 94-97, V8 3.6/4.2 88-94; A:38/F:27 dziwne że od grzechotnika pasuje do benzynki i to V8 i jeszcze to 18844 FEBI i po ile jest pakowane AUDIK narazie zatrzymał się na 7,7kloca ale lekko weźmie za niego 12tysia.
Patrykbor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 W życiu czas na zmiany to jebłem prace na koparce na rzecz Jutro zaczyna zobaczymy jak się spisze
dziadek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 zmiana firmy no to teraz porządną s4 trzeba znaleźć tylko jak ty teraz czas na spoty znajdziesz
dawidos89 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Patryk czyżby praca przy budowie S7?
Patrykbor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 jak tam Padam na ryja 19 h pracy za mną chyba se odpuszczę tą robotę . Parę minut przed północą wróciłem do chaty orka jak c**j jest w tej firmie ,a gadali że będzie za***iście [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 15:52_________________________________________________ Patryk czyżby praca przy budowie S7? nie tylko zmiana firmy no to teraz porządną s4 trzeba znaleźć tylko jak ty teraz czas na spoty znajdziesz dla was zawsze znajdę czas
kbibi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 a gadali że będzie za***iście Ale dla szefostwa Adaś wywaliło mi błąd 550 żebym nie podłączał to bym nie poczuł różnicy co z tym robimy dodam że to sprawdzałem na "profesjonalnym" sprzęcie diagnostycznym nie laptopie, bo dalej nie mogę się swoim połączyć
adadur Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 z tłumacza netowego: 00550 - Injection Start rozporządzenia 00550 - Injection Start rozporządzenia: Difference Control Ewentualne objawy Light wskaźnik awarii (MIL) ON Utrata mocy Problemy z uruchamianiem Przekazanie w trybie awaryjnym Możliwe przyczyny Zbiornik paliwa nieprawidłowo wypełniony benzyną, albo Biodiesel Powietrze / woda w instalacji paliwowej Kąt wyprzedzenia wtrysku nieprawidłowe Elektryczna pompa paliwa uszkodzony Możliwe rozwiązania Sprawdź Zbiornik paliwa dla benzyny i Biodiesel (Opróżnić zbiornik paliwa i system) System Fuel Sprawdź powietrze / woda Sprawdź dostaw paliwa i powrotu na zablokowanie i Wycieki Sprawdź elektryczna pompa paliwa Sprawdź / Timing Injection (Wykonaj Podstawowe ustawienia / TDI-Graph Użyj)
vauxhall95 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 jaki masz silnik?? Polaczyc sie nie mozesz bo mussiz start baud na 240 ustawic w vag-com. Jezeli masz 2.5TDI 115 badz 140 to oznaczac moze: konczaca pompe,zle ustawiony kat wtrysku.Ew klin na kole pompy.
kbibi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 było napisane 550- Kąt wyprzedzenia wtrysku [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 10:02_________________________________________________Adaś zamówiłem przejściówkę z II na I więc teraz nie ma bata musi się połączyć miał byś pod koniec tygodnia troszkę czasu żeby sprawdzić ten kąt, być może jeszcze go dali radę wyrególować jak by to on był przyczyną ??
Patrykbor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=913024
kbibi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=913024 wow ona ma grzane fotele i jakieś znajome te tylne lampy
GRazny Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Padam na ryja 19 h pracy za mną chyba se odpuszczę tą robotę . Parę minut przed północą wróciłem do chaty orka jak ch*** jest w tej firmie ,a gadali że będzie za***iście :kwasny wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :gwizdanie:
adadur Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 miał byś pod koniec tygodnia troszkę czasu żeby sprawdzić ten kąt, być może jeszcze go dali radę wyrególować jak by to on był przyczyną ?? Wybiegasz daleko w przyszłość ... zdzwonimy się. Pod koniec tygodnia będę ogarniał wymianę tarcz i klocków z tyłu oraz czekać będzie mnie pewien mod wnętrza i małe rezanko też w środku. Także będę przesiadywał w garażu trochę
bielik Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 znowu mój szrot. można od niego żądać jakiś pieniędzy za wykorzystywanie moich zdjęć??
Patrykbor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 miał byś pod koniec tygodnia troszkę czasu żeby sprawdzić ten kąt, być może jeszcze go dali radę wyrególować jak by to on był przyczyną ?? Wybiegasz daleko w przyszłość ... zdzwonimy się. Pod koniec tygodnia będę ogarniał wymianę tarcz i klocków z tyłu oraz czekać będzie mnie pewien mod wnętrza i małe rezanko też w środku. Także będę przesiadywał w garażu trochę daj cynka dokładnie kiedy to powalczymy z moim bo nie moge się pozbyć błędy abs jak zmieniłem tarcze to się świeci kontrolka
Rekomendowane odpowiedzi