GRazny Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 bierz Lagunę 1.9 DCI... królowa lawet... ale królowa
dziadek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 bierz Lagunę 1.9 DCI... królowa lawet... ale królowa "lepsza" ponoć jest 2.2dci
adadur Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 motor 1.9 nie jest tu problemem ale wiele wiele innych rzeczy a najzabawniejszy jest czytnik karty
dziadek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 motor 1.9 nie jest tu problemem ale wiele wiele innych rzeczy a najzabawniejszy jest czytnik karty sam motor nie ale turbina w nim tak bo jak pada to ciągnie za sobą cały silnik topią się tłoki itd
bielik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 motor 1.9 nie jest tu problemem ale wiele wiele innych rzeczy a najzabawniejszy jest czytnik karty tylko benz.!!!!! naprawa takiej karty to koszt 100 zł. to nie są wielkie pieniądze i do tego są 2. jedna padnie jest druga. czytałem forum laguny, różne gazety o ciekawych artykułach o tym aucie i wychodzi na to że nie taki diabeł straszny. diesle owszem porażka ale benz jest dobry.
dziadek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 diesle owszem porażka ale benz jest dobry. masz rację, ludzie jakoś jeżdżą i wszystko jest git więc czemu nie...nie ma co wierzyć w stereotypy bo francuz , nie kupuje się aut na "f" itp.... jestem zdania że dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz...a laguna to naprawdę ładne autko szczególnie w kombi
adadur Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 dokładnie to nie chodzi o kartę ale o czytnik tych kart - i co zawsze ze sobą wozić będziesz 2 karty Pozatym wiesz co się dzieje zimą ... marznąć lubia zamki i do auta się nie dostaniesz Na jakięs problemy z odpalanim koleś miał juz jakiś patent - nie pamiętam ale chyba wychodził poza auto coś tam naklikał na czarował i 4/5 razy mu sie udawało.
bielik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 tak to jest częsta przypadłość ale to też są koszta rzędu 200-300 zł. jak byłyby tylko takie koszta w ciągu roku to ją chcę hehe. ale prawda co napisał DZIADEK jak nie będę miał to się nie przekonam. raz miałem francuza i sprawował się super. więc może jak kupię drugiego będzie podobnie [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:12_________________________________________________a tak w ogóle to zebranie dzisiaj jest?????
dziadek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 tak w ogóle to zebranie dzisiaj jest????? właśnie toć to dziś planowy spot miałby być a na planie powyżej jest 30.06 czyli czwartek ...ktoś tu dał d.... [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:38_________________________________________________Ps. o francuzach różne rzeczy ludzie gadają - niektóre pewnie prawdziwe inne mniej ale o a4 też trochę opowiastek jest (pompowtryski, zawieszenie) a jakoś całe to forum jeździ no prawie całe
bielik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 tak w ogóle to zebranie dzisiaj jest????? właśnie toć to dziś planowy spot miałby być a na planie powyżej jest 30.06 czyli czwartek ...ktoś tu dał d.... [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 14:38_________________________________________________Ps. o francuzach różne rzeczy ludzie gadają - niektóre pewnie prawdziwe inne mniej ale o a4 też trochę opowiastek jest (pompowtryski, zawieszenie) a jakoś całe to forum jeździ no prawie całe prawda to!!!! polać mu [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 17:18_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-s-line-full-bose-recaro-C19614964.html to fajne tylko trochę daleko.
Patrykbor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-s-line-full-bose-recaro-C19614964.html[/url] to fajne tylko trochę daleko. ja wiem czy tak daleko [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 20:36_________________________________________________kibibi http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=924703
adadur Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-s-line-full-bose-recaro-C19614964.html[/url] to fajne tylko trochę daleko. ja wiem czy tak daleko dokładnie ... a co w Elblągu myślisz że dobrą furę kupisz ... te dobre są ściągane z Gorzowa lub Poznania (lub okolic), tam te szroty picuja i sprzedają naszym handlarzom a tu są to perełki ...
kbibi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 bierz i sie nie zastanawiaj nawet jak by podych pow. nie miała po co ci one :gwizdanie:
kbibi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 mam przejściówkę na obd1 więc możesz se ją sprawdzić
wiktorsam Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ... a jakoś całe to forum jeździ no prawie całe Do mnie pijesz ? Spoko panowie furacz się robi - powoli ale się robi Jak już mam rozebrany przód to robię wszystko na tip top - poduchy silnika, termostat, napinacz pk, łożysko wiskozy (przez które oryginalny napinacz z 2007 roku siadł tak szybko), nowe paski klinowe, ustawienie kąta wtrysku, montuję klimę, zegary z fisem z polifta , będą nowe lampki depo dzielone wzór s4, chcę tak zrobić babcię żebym przez dłuższy czas nie musiał zaglądać pod maskę. Więc długo to idzie, ale już niedługo będzie z powrotem na drogach
dziadek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Do mnie pijesz ? :decayed :polew: hehe w sumie pasuje ale miałem na myśli siebie
adadur Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 mam przejściówkę na obd1 więc możesz se ją sprawdzić A co w benzynie starej sprawdzisz ... nie warto nawet podłączać
Rekomendowane odpowiedzi