dziadek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 167 I 367 nita jak zdrowy AWX po sofcie tylko troszku lżejszy
kroliek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Troche się Paryk rypnął o całe 4 KM 163 KM i 367 Nm Wstawione są: - obudowa filtra powietrza od passata 1,9tdi 130KM FL tylka taka wchodzi do audi na większy przepływomierz - przepływomierz od AWX o większej średnicy - turbina AWX - głowna rura od filtra powietrza do turbiny o wiekszej średnicy - mała rurka od recyrkulacji powietrza do całego zestawu PS. Zapaliła mi się kontrolka od hebli: (O) z przerywanymi nawiasy. Świadczy ona o zużytych klockach hamulcowych. Jakie klocki polecacie na 312 mm żeby były dobre i nie brudziły tak kół?
GILI Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 30.lipiec ok. 12tej błękitne b6 avant NE....klubowy znaczek na klapie bagażnika . widziane na E7 w okolicy Nowego Dworu.
dziadek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 30.lipiec ok. 12tej błękitne b6 avant NE....klubowy znaczek na klapie bagażnika . widziane na E7 w okolicy Nowego Dworu. nieznane
Patrykbor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dzisiaj widziałem niebieskie b6 na klubowych ramkach
Buszek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dzisiaj widziałem niebieskie b6 na klubowych ramkach jezdzi jakis chlopak tez kiedys go widzialem pod kauflandem sedan tak?
dziadek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ramki ma a na spota się nie pofatyguje
kbibi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jeśli mówimy o niebieskim sedanie w quatro i łepku w okularkach to kiedyś ktoś czymś takim przyjeżdżał.......jeszcze nie za twojej kadencji DZIADEK
alvaro Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kto wczoraj leciał b5 avant czarną/ciemną na NE ~17 w moich rejonach ??? Wyprzedzała mnie jak jechałem ciągnikiem ze zbożem do magazynu
kroliek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja byłem w Malborku i sporo ciągników i maszyn rolniczych minąłem A jechałem z Ostaszewa przez Nową Cerkiew, Nowy Staw, Malbork i z powrotem. _________________________________________________ Zapomniałbym. potrzebuje namiary na kogoś kto sprzedaje klocki hamulcowe. Mi się skończyły i zmuszony jestem kupić nowe. Chciałbym jakieś co mało pylą żeby felunek mi się nie brudził nadto. Podobno Ceramika będzie ok. No i potrzebuje 312mm
alvaro Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to byłeś Ty... właśnie na trasie Nowy Staw-Tralewo-Kościeleczki-Malbork między Tralewem a Kościeleczkami przy skręcie na Stogi/Kapustowo heh
voytek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ori to: 8D0611707D u Gajosa za 102zł ja bym wziął ATE: 83.7813-0295.3 - koszt ok. 35zł już zakupione u TOM 77 za ATE 30zl/szt + płyn ATE DOT 4 TYP 200 30zl 1L
GRazny Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zapomniałbym. potrzebuje namiary na kogoś kto sprzedaje klocki hamulcowe. Mi się skończyły i zmuszony jestem kupić nowe. Chciałbym jakieś co mało pylą żeby felunek mi się nie brudził nadto. Podobno Ceramika będzie ok. No i potrzebuje 312mm bierz ATE ceramiczne... Adaś polecał... pytaj Toma
adadur Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zapomniałbym. potrzebuje namiary na kogoś kto sprzedaje klocki hamulcowe. Mi się skończyły i zmuszony jestem kupić nowe. Chciałbym jakieś co mało pylą żeby felunek mi się nie brudził nadto. Podobno Ceramika będzie ok. No i potrzebuje 312mm bierz ATE ceramiczne... Adaś polecał... pytaj Toma Dokładnie na 100% następne klocki z przodu będą ceramic ATE - choć nie mam doświadczenie jak one na przodzie się spisują ale mam na tyle i jest super.
Rekomendowane odpowiedzi