dziadek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ja tam też wszystko widzę bez problemu... ... a 2.5 z seri Bxx sam bym kupił zamiast "klekota" jakbym szukał b6 tam już nie ma się czego za bardzo bać a kultura pracy już na poziomie [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 20:14_________________________________________________Tą 2.5 znasz czy tylko tak znalazłeś na otomoto?
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 znalazłem gdzies chyba w watku 'kupujemy auto sie przewineła " tak mi sie zdaje juz nie pamietam :polew: ale z wygladu ładnie sie prezentuje
dziadek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ale z wygladu ładnie sie prezentuje no , fajnie, fajnie i przebieg "bajeczny" - rzucę jutro hasło kolesiowi
Zaleczeq Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 bo widzę ze nawet VIN podany w aukcji to zawsze coś niecoś można sprawdzić
adadur Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ale z wygladu ładnie sie prezentuje no , fajnie, fajnie i przebieg "bajeczny" - rzucę jutro hasło kolesiowi Wiecie że auto "ulepszane" wizualnie - trochę pomieszanie pakietów itd ale wygląda nie głupio niemniej do sprawdzenie bezwypadkowość auta i bazowy wypas a co było dołożone Jeśli ma cisnienie na benzynę to szukałbym 1.8T BEX z Q coś takiego: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=148046582&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=146&maxPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&ambitCountry=DE&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 20:33_________________________________________________ciekawe czy ktos na forum nie "rozgryzał" tego auta: http://otomoto.pl/audi-a4-C21262789.html
Patrykbor Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 dziadek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=228019.0
dziadek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 dziadek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=228019.0 Narazie zakup wozidła odłożony w czasie...zobaczymy co będzie jak wrócę z delegacji
bielik Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Patryku sprawdzałem te wahacze. jeśli chodzi o FEBI to za cały komplet już dla Ciebie jestem w stanie zrobić 1600 zł. ale nie powiem Ci co jest w środku. może by się udało jeszcze serię z ori FEBI.
Patrykbor Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ok kutfa . U toma mam za to lema i na zbieżność zostanie [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 16:15_________________________________________________Panowie sory ale dzisiaj z Pati musiałęm zostać na następnym będę na ileś tam procent
adadur Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Łukasz dzięki za przekaźnik ... koleś jutro wyjażdża na zawody MŚ a obawiał się że zaczyna coś nie domagać
bielik Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Łukasz dzięki za przekaźnik ... koleś jutro wyjażdża na zawody MŚ a obawiał się że zaczyna coś nie domagać nie ma za co Panie Adamie. :> dzięki za podłączenie do kompa. jesteśmy kwita :tongue4:
dziadek Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 A jak tam skodzina po podłączeniu?
bielik Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 a skodzina ma się great trochę się potrzęsła po skasowaniu błędów ale jej przeszło. jak narazie jest ok. a o reszcie niech się wypowie Adaś. ale chyba też złego słowa nie powie
Patrykbor Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Wczoraj widziałem Wiktora jak smigał swją brązową strzałą
adadur Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Łukasz dzięki za przekaźnik ... koleś jutro wyjażdża na zawody MŚ a obawiał się że zaczyna coś nie domagać nie ma za co Panie Adamie. :> dzięki za podłączenie do kompa. jesteśmy kwita :tongue4: a skodzina ma się great trochę się potrzęsła po skasowaniu błędów ale jej przeszło. jak narazie jest ok. a o reszcie niech się wypowie Adaś. ale chyba też złego słowa nie powie dokładnie - zdaje się że zadbane i nie wytłuczone auto
wiktorsam Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Wczoraj widziałem Wiktora jak smigał swją brązową strzałą A no śmiga śmiga kolorowa strzała Maska i błotnik w gustownym granacie Jeszcze zostało trochę do ogarnięcia, klima skończona w 99% - wyświetla mi tylko błąd że nie może odczytać temp płynu chłodzącego, muszę popatrzeć czy jakiegoś pinu nie pominąłem , kończę montaż licznika fis polift - zostało kilka pierdół do zrobienia, do tego lakiernik, wymiana poduszek pod silnikiem, skrzynią i będzie skończone
GRazny Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Adaś... ramka okna na boki ok... bo taśma tego pilnowała... ale pochylenie ramki w stronę karoserii jest nie tak musze delikatnie mocniej drzwi zamykać bo u góry dochodzą szybciej... no ale to i tak jeszcze do rozbiórki bo przyciski odwrotnie założyłem no i spinki muszę wstawić... pomyślałem też o matach ale z innego powodu - cieplej by było i mnie chałasu bo spod przycisków czasem wieje... więc może też się skuszę
bielik Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Adaś... ramka okna na boki ok... bo taśma tego pilnowała... ale pochylenie ramki w stronę karoserii jest nie tak musze delikatnie mocniej drzwi zamykać bo u góry dochodzą szybciej... no ale to i tak jeszcze do rozbiórki bo przyciski odwrotnie założyłem no i spinki muszę wstawić... pomyślałem też o matach ale z innego powodu - cieplej by było i mnie chałasu bo spod przycisków czasem wieje... więc może też się skuszę no widzę Grzesiu że już nowy nabytek masz. ze starą OOOO się już rozstałeś??? czemu się nie pokazałeś w środę???
Rekomendowane odpowiedzi