Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze ze mnie juz tu nie lubią ;(

:polew:[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:02_________________________________________________a tak apropo ze ja bede mobilny to moge kogos zabrac albo po kogos jechac, chociaz na tyle sie przydam, dzisiejszego krótkiego wieczoru

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuba jak tam z dojazdem? Dotrzesz czy wpaść po Ciebie jak będę szurał po Pawła? :hi:

Transport powrotny zorganizowałem :good: Tylko z pałki mi wyleciało że dzisiaj walka jest. Więc niestety musimy wytrzymać aż do zakonczenia walki Pudziana a skończyć się to może jak ostatnio jakoś przed 24. :confused4:. :mysli:

Ja jestem mobilny dzisiaj jak kolega Grzes :naughty:

Tyle, że ja nie posiedze tak długo, bo robię przed 22 za taksówke :angry:

Opublikowano

ja na 22 to juz musze byc w pracy, nikt sie nie odezwał wiec dozobaczenia o 19 :hi:

Opublikowano
  • Autor

widze ze mnie juz tu nie lubią ;(

:polew:[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:02_________________________________________________a tak apropo ze ja bede mobilny to moge kogos zabrac albo po kogos jechac, chociaz na tyle sie przydam, dzisiejszego krótkiego wieczoru

Lubią :wink4: tylko szkoda, że każdy jest mobilny :confused4:

Opublikowano

I kolejny udany spot zaliczony ! !

Dzięki Panowie za miłe towarzystwo :hi:

Nie mniej jednak trochę ślinki mi pociekło patrząc na was :slina:

Właśnie wróciłem do domu i delektuje się zielonym Lechem :gwizdanie:

Do następnego :cool1:

PS. Na zdjęciu gówno widać :polew: Zdecydowanie najlepiej wyszedł Paweł :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: zdecydowanie najlepiej to prezes wychodzil przed chwila z mojego transformersa ! :evil:

oby tak dalej ! tylko kierowce nam skoluje i wszyscy razem zabalujemy

Opublikowano
  • Autor

Krótko i na temat:

Krzysiu :notworthy: Kuba :notworthy: Grzesiu :notworthy: Adrian :notworthy:

Krzysiu jak wychodziłem to już prawie nie pamiętam :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ale sie doj*b**** :polew:

wiedziałem ze tak bedzie :kox: ogólnie nie zyjemy z adrianem ale jest git :decayed::drunk:

Opublikowano

no nie mogę sobie poradzić :polew: tak się super bawiłem. Kto wygrał 2 runde w bilarda? :gwizdanie:

Z Pawłem pojechaliśmy jeszcze na orlen po piwo i na jankowice :polew: bo romantycznie. Już się boję grilla za tydzień :notworthy::good:

Opublikowano
  • Autor

Z tego co kojarzę to my Krzysiu :decayed: ale jakim cudem to nie mam pojęcia :polew: :polew:

Impreza była przednia nie ma co :good: jankowice o 1 w nocy :polew: a jaka mgła była zajeb**** :polew:

Opublikowano

no nie mogę sobie poradzić :polew: tak się super bawiłem. Kto wygrał 2 runde w bilarda? :gwizdanie:

Z Pawłem pojechaliśmy jeszcze na orlen po piwo i na jankowice :polew: bo romantycznie. Już się boję grilla za tydzień :notworthy::good:

Widzę, że to co najciekawsze mnie ominęło :polew:

Opublikowano
  • Autor

Panowie wyjechawszy z domu po 15 ledwo co wjeżdżając na ul . Brzeźnicką zostałem zatrzymany przez POLICJE :kwasny: i to z okazji akcji TRZEŹWOŚĆ :shocked: z duszą na ramieniu dmuchnąłem (w myślach modląc się i zarazem przeklinając tą zasraną policję :baseball: ) kiedy to moim oczom ukazał się wynik 0,00 o żesz kur*** uśmiech miałem wymalowany od ucha do ucha. Chyba trzeba jechać i dać na mszę w Częstochowie bo to chyba jakiś zasrany cud :laghing2: :dance: Na dowód wziąłem ustnik pamiątkowy :naughty:

Opublikowano

no to ladne szczęście, ja dzisiaj od 10 po mieście jeździłem :no::embarrassed: eh ta moja głupota :wallbash:

Opublikowano

ja rano do pracy jeszcze pijany jechalem :decayed:

Opublikowano

Uwaga Pany!

Ustalamy miejsce spota grillowego :piroman:

Z tego co pamiętam miałoby to w piątek tj. 14.05.2010 :naughty:

Tylko pytanie gdzie? :tongue4:

Może Paweł z Krzysiem powiedzą jak im się w Jankowicach podobało? :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: Jankowice :decayed: Komarow chyba nie bylo, ale widok mielismy prawie jak z kasprowego :polew:

nastepne co pamietam to ze jakies BMW? stalo i Pawel darl sie dawaj ja jedziesz! A kumpel swiatlami dlugimi swiecil im po szybach :decayed::polew: :polew: pozniej zapakowalismy sie do transformersa i spiewy w samochodzie :polew::kox:

wiem ze jak na grila wyjedziemy to bedzie impreza przednia i nie wazne czy za stokrotka czy na koncu swiata :good:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: Jankowice :decayed: Komarow chyba nie bylo, ale widok mielismy prawie jak z kasprowego :polew:

nastepne co pamietam to ze jakies BMW? stalo i Pawel darl sie dawaj ja jedziesz! A kumpel swiatlami dlugimi swiecil im po szybach :decayed::polew: :polew: pozniej zapakowalismy sie do transformersa i spiewy w samochodzie :polew::kox:

wiem ze jak na grila wyjedziemy to bedzie impreza przednia i nie wazne czy za stokrotka czy na koncu swiata :good:

Zgadza się pamiętam :polew: :polew: tak to chyba jakaś bejca stała a laska autentycznie siedziała na gościu :decayed::polew: ale Krzysiu już nie przypominaj takich detali :tongue4::decayed:

Odnośnie miejsca to też cholera nie wiem.. Jankowice nie najgorsze tylko ciekawe jak w dzień jest z tymi komarami, w sumie może tam w tyg podjadę i obczaję :cool1:

Aha a w transformersie to Ty zacząłeś pierwszy śpiewać :tongue4::polew: :polew:

Opublikowano

Odnośnie miejsca to też cholera nie wiem.. Jankowice nie najgorsze tylko ciekawe jak w dzień jest z tymi komarami, w sumie może tam w tyg podjadę i obczaję :cool1:

Ja mogę jutro podjechać na Jankowice i zobaczyć jak z tymi latającymi stworzeniami :cool1:

U mnie Warta już jest skreślona - sami widzieliście i czuliście jak chlają te komarzyska :wallbash:

Podejrzewam, że nad fryszerką jest to samo, aczkolwiek jak byłem tam w tygodniu (godzina 18) to komarów nie wyczuwałem :mysli: