Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[email protected]

Swoją drogą jak pojedziemy nad wode to prędzej czy pózniej padnie genialny pomysł zeby sie wykąpac :polew: bo tak bedzie na bank i który odwazny :naughty: az sie potopimy w piz*zieeeec :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kuba jak mozesz podrzyuc mi na maila spotowe foto :wink4::notworthy:[email protected]

dziekuje. :hi:

[email protected] :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew:

Ok, zaraz będę wam wysyłał, ale odrazu mówię, że nic nie widać :naughty: Nawet obróbka nie pomogła. Dlatego od dziś będę zabierał ze sobą aparat, a już na grilla to na 100 % :tongue4:

PS. Byłem dzisiaj na fryszerce (wtajemniczeni wiedzą :gwizdanie:) i pragnę poinformować, że komary są, ale da się z nimi żyć :good:

A wracając straciłem hamulce w Cytrynie :wallbash: Ciepło mi się zrobiło gdy dojeżdżając do drogi z pierwszeństwem pedał hamulca wbił się w podłoge :kwasny: Dobrze, że ręczny dobry :tongue4:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 21:59_________________________________________________Dajcie znać czy doszło do was foto, bo coś wp.pl szwankuje :kox:

Opublikowano
  • Autor

Kuba foto doszło :decayed: nie jest najgorsze :naughty: odnośnie miejsca to ciężko mi wyczuć może te jankowice nie byłyby złe :cool1: fakt jest faktem z Krzysiem sprawdziliśmy... jest romantycznie :decayed: :decayed: :polew: :polew: tylko tak jak pisze Grzesiu i tak ktoś stwierdzi, że chce się wykąpać i tak... i tym sposobem wszyscy się wj***e** w tą wodę :decayed: :decayed: także sam się obawiam :blink::cool1:

Opublikowano

Kuba foto doszło :decayed: nie jest najgorsze :naughty: odnośnie miejsca to ciężko mi wyczuć może te jankowice nie byłyby złe :cool1: fakt jest faktem z Krzysiem sprawdziliśmy... jest romantycznie :decayed: :decayed: :polew: :polew: tylko tak jak pisze Grzesiu i tak ktoś stwierdzi, że chce się wykąpać i tak... i tym sposobem wszyscy się wj***e** w tą wodę :decayed: :decayed: także sam się obawiam :blink::cool1:

Tak dla ścisłości :naughty:

Wy chcecie tego grilla połączyć z alkoholem? :mysli: Jeśli tak, to wszystkie miejsca gdzie jest woda odpadają :polew:

Opublikowano
  • Autor

Wy chcecie tego grilla połączyć z alkoholem? :mysli: Jeśli tak, to wszystkie miejsca gdzie jest woda odpadają :polew:

Kuba nie zadawaj retorycznych pytań :naughty::decayed: chyba zostaje nam parking za Stokrotką :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kuba nie zadawaj retorycznych pytań :naughty::decayed: chyba zostaje nam parking za Stokrotką :polew: :polew: :polew:

Myślałem, że robimy grilla z kulturką, bez alko, a tu d*pa :polew: :polew: Miałem nadzieje, że zjedzie się 5 Auditoli i zrobi się jakieś porządne zdjęcie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kuba będzie z kulturą :decayed: :decayed: powstrzymamy się z Krzysiem od śpiewów :polew: :polew: a sesja fotograficzna się odbędzie tylko może bez :a4fan: albo jakoś je dokleimy :naughty:

Opublikowano

Kuba będzie z kulturą :decayed: :decayed: powstrzymamy się z Krzysiem od śpiewów :polew: :polew: a sesja fotograficzna się odbędzie tylko może bez :a4fan: albo jakoś je dokleimy :naughty:

Po pijaku nie będę aparatu nosił :kox:

Ok. Kołuje sobie transport :>

Opublikowano
  • Autor

Ja też postaram się załatwić jakiś aparat także spoko :naughty::decayed: Kuba Ty teraz to na bank musisz z nami pić :cool1: także kołuj transport :decayed:

Opublikowano

Kuba Ty teraz to na bank musisz z nami pić :cool1: także kołuj transport :decayed:

Ja nie muszę :naughty: Ja chcę! :slina:

Opublikowano
  • Autor

Kuba Ty teraz to na bank musisz z nami pić :cool1: także kołuj transport :decayed:

Ja nie muszę :naughty: Ja chcę! :slina:

:notworthy: :notworthy: :notworthy::good: :good: :good:

Opublikowano

no wlasnie juz dawno nie pilismy :polew:. Panowie tak jak mówiłem transport z jankowic nam skołuję tylko nie wiem jak to zrobimy bo wracać będziemy polówką stara i razem z kierowcą będzie nas 6 :kox:.

Opublikowano

sesje z autami mozna zrobic przed grillemw jakimś miejscu a potem spotkamy sie na jankowicach albo wspólnie tam dotrzemy jakimś transportem o ile to bedzie na tych jankowicach

Opublikowano

:good: jestem za! :)

a jak tam panowie niedziela i poniedzialek minął? Paweł pewnie całe dnie zawiany za dotacje chodzi :gwizdanie: :cool1:.

sobotę przepiłem w noworadomsku, a w niedziele w warce i jak wróciłem na swoje śmieci na orlen to jeszcze wp***dol zebrałem z kumplem co nas wozil audicą, zaczepiłem na stacji 3 takich cweli co wode chcieli kupic i nie wiadomo co znacza a kazdy na karcie mial debet i nie chciala przejsc przez czytnik, troszke porzucalem w nich swoimi tekstami, a jak wyszliśmy to okazalo się że oni w 2 samochody przyjechali i było ich 7 cóż... :polew: śmiech na sali.

Opublikowano
  • Autor

Krzysiu ale z Ciebie rozbojnik :D Ja jestem niestety poza domem i wracam dopiero jutro wieczorem. Jestem tylko na chwile na necie bo za bardzo możliwości dostepu nie mam ;)

U mnie weekend wyglądał tak w sobotę po akcji trzezwosc aż z wieczora musiałem ze 3 browary pochlonac tak na odstresowanie :D a w nd miałem wyjazd z kobieta do Lodzi w celu zwiedzenia Manufaktury.

3mta się :)[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 22:46_________________________________________________Ja właśnie dobiłem do domu, jestem zjeba** jak koń po westernie :polew: To jak panowie obstawiamy na Jankowice :?: :?:

Opublikowano

panowie przyznawać się kto powiadomił deszcz że robimy grilla, słyszałem że ma wpaść ;( :confused4:. Jeżeli wszystko będzie okej to dla mnie jankowice są na prawdę odpowiednim miejscem, cicho, romantycznie i daleko od ludzi :decayed:.

Opublikowano
:polew: no nie krzysiu to ja zakładam stalowe majty bo kto wie na co ty sie szykujesz :mysli::decayed: :decayed: :decayed::naughty:
Opublikowano
  • Autor

:polew: no nie krzysiu to ja zakładam stalowe majty bo kto wie na co ty sie szykujesz :mysli::decayed: :decayed: :decayed::naughty:

:polew: :polew: :good::decayed:

:polew: :polew: :polew: