Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qr**, a mi sie zaczęło lac przed odpływ podszybny i mam cały dywanik kierowcy mokry, musze ten przeciek zwalczyc bo jutro mam jazde to konopisk a jak bedzie lało to bede miał jezioro w samochodzie :confused4::kwasny:

a o 10 wyruszam toczyc nie równą walke z tirami na myjni.......jeden gosc sie wykruszył i musze isc za niego bo on ostatnio poszedł zamnie :angry:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:good: Spoko, spoko, nie poddajemy się, Kuba nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa, moze Efcio sie zjawi, a jak nie to z Pawlem rozslawimy klub po okolicznych barach :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:good: Spoko, spoko, nie poddajemy się, Kuba nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa, moze Efcio sie zjawi, a jak nie to z Pawlem rozslawimy klub po okolicznych barach :decayed:

:good::decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: nasza rezerwacja juz sie lansuje w Warce :kox:
Opublikowano

Panowie, poproszę o relacje z wczorajszego spota :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, poproszę o relacje z wczorajszego spota :tongue4:

A więc wczoraj chwilę pogadaliśmy z Krzysiem--> trochę powspominaliśmy ostatni spot :decayed: luki w pamięci zostały uzupełnione :polew: :polew: i w sumie potem rozjechaliśmy się bo ogólnie to nawet nam nie pasowało wczoraj coś spożyć (ehh te kobiety :> ) no i ustaliliśmy, że będziemy organizować coś dalej mowa o grillu lub jak pogoda nie dopisze to Stokrotka--> bar :cool1::decayed: itd. bo ostatnio było przezajebiś** :notworthy::good:

Kuba jak tam się jeździ nowym nabytkiem ? :cool1:

Opublikowano

Kuba jak tam się jeździ nowym nabytkiem ? :cool1:

A zajebiaszczo :kox: Mało pali, miło się zbiera. Dzisiaj zamontowałem CB radio. Narazie jeździ pod siedzeniem. Może kiedyś go przeniose w inne miejsce, chociaż nie ma za bardzo gdzie :gwizdanie:

Ogólnie wewnątrz wszystko zrobiłem. Jeszcze zewnątrz parę rzeczy trzeba zrobić i będzie malina :slina:

PS. Długo wczoraj trwał ten wasz spot?

Opublikowano
  • Autor

To fajnie jak wszystko gra, na najbliższym spocie zobaczymy namacalnie ta Twoja slicznotke ;) a wczoraj to tak z dobre pól godz postalismy. A moze znowu się minelismy? ;)

Opublikowano

A moze znowu się minelismy? ;)

Nie. Tym razem nie :naughty:

Opublikowano

brawo panowie dla mnie, wczoraj w noworadomsku zgubilem/zajebal mi ktos portfel... pieniedzy nie mialem, ale dowod, prawko, dowod rejestracyjny+umowa kupna+papiery od gazu.. :OMG:

dzisiaj przeszukalem cala droge powrotna i odwiedzilem lokal... ni ma

:takiego: dla gościa co łapy wyciąga po nie swoje! :baseball:

Opublikowano
  • Autor

brawo panowie dla mnie, wczoraj w noworadomsku zgubilem/zajebal mi ktos portfel... pieniedzy nie mialem, ale dowod, prawko, dowod rejestracyjny+umowa kupna+papiery od gazu.. :OMG:

dzisiaj przeszukalem cala droge powrotna i odwiedzilem lokal... ni ma

:takiego: dla gościa co łapy wyciąga po nie swoje! :baseball:

Kur** Krzysiu przeje*** może palant co znalazł/albo wziął jakoś spróbuje oddać.. tak to tylko kosztów i niepotrzebnych nerwów sobie narobisz. Jak coś to się dołączam :baseball:

Opublikowano

widze ze szykuje sie spocik:) na jankowice mam 15 km wiec byc moze sie zjawie ale bez %%% :hi:

Opublikowano
  • Autor

widze ze szykuje sie spocik:) na jankowice mam 15 km wiec byc moze sie zjawie ale bez %%% :hi:

Będzie nam miło zapraszamy :cool1::good: oby tylko ta zasrana pogoda dopisała :confused4: ale miejmy nadzieję :wink4:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 23:54_________________________________________________Wypiździawa jaka była taka jest... o nie pada co za odmienność :blink:, dobra deszcz możesz z powrotem zacząć napieprzać bo tak dziwnie wszyscy się czują :polew: :polew: 3mta się ciepło :decayed:

Opublikowano

czekamy na snieg :polew:

Jedźcie i zobaczcie co się dzieje nad Wartą :no:

Miejsce w którym "piliśmy" nie istnieje :kox:

Opublikowano
  • Autor

czekamy na snieg :polew:

Jedźcie i zobaczcie co się dzieje nad Wartą :no:

Miejsce w którym "piliśmy" nie istnieje :kox:

Kuba codziennie jestem na moście nieopodal mojego domu :cool1: jak wczoraj o 21 na nim byłem to moja mina wyglądała... :shocked: ale nie ma co trza być dobrej myśli :wink4:

Opublikowano

lol :polew: :polew: zepsulismy :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No i zapraszają nas do zakupu smyczy... :cool1: luknąłem na nie i całkiem nieźle wyglądają :)

Jak tam w piątek robimy jakiś spocik? tradycyjnie pod wiaduktem :wink4: czy czekamy lepszej pogody i robimy grill-spota? :cool1:

Jak tam u was tak samo jak u mnie jest cieplutko i słonecznie.... :polew: :polew:

Opublikowano

Jak tam w piątek robimy jakiś spocik? tradycyjnie pod wiaduktem :wink4: czy czekamy lepszej pogody i robimy grill-spota? :cool1:

Szybki spocik pod wiaduktem może być - bardzo chętnie :naughty:

Ale również można zrobić grilla pod wiaduktem :decayed: Padać nie będzie...