Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: :polew: moja fura tam została bo sie zanietrzezwiłem i nie miał jej kto odebrać :kox:
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: ...zanietrzezwiłem... :kox:

Ale nowość :polew: :polew:

Zazdroszczę Ci takiego zdrowia :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Krzysiu my i tak wiemy co tam robiles :sex::D ale żeby przy tym się jeszcze zanietrzezwic to musiało być grubo... :thumbup: hmm.. A ja swoją droga dzisiaj zachowlem trzezwosc a wiec kiedy pijemy.. :?: :drinks::banan:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 23:24_________________________________________________A i pamietam nie odzywam się... :lol1: :th:

Opublikowano

z Pawłem się nie odzywamy bo on nie umie pic :bag:, ostatnio jak mnie na piwo wyrwał to tak mnie zdoił że z klatki matka musiała mnie pozbierać :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

z Pawłem się nie odzywamy bo on nie umie pic :bag:, ostatnio jak mnie na piwo wyrwał to tak mnie zdoił że z klatki matka musiała mnie pozbierać :polew: :polew:

:decayed::polew: Krzysiu, nie było tak źle :wink4: chociaż było zajeb*** spontanicznie i zajeb*** fajnie :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 13:08_________________________________________________I next time wszyscy się sponiewieramy... nie ma innej opcji, nie ma to jak spoty Radomszczańskie :naughty::evil::good:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor

Hmmm... mój ojciec chce zmienić autko cena 30-35 tyś co proponujecie :?: :kox: ma tylko jedno małe zastrzeżenie.. góra 5-6 letni :cool1: także z wiadomych powodów Audi odpada :polew: ma coś na myśli typu Renualt Scenic .... :gwizdanie:

Opublikowano

ja się na samochodach nie znam :decayed: Chłop ma problem, ja zamierzałem się z kupnem samochodu pół roku i do końca nie wiedziałem że będzie to Audi. :tongue4:

Kuba widziałem Cie ! :) Jak się lansowałeś pod moim sklepem :P

nie to nie Kuba :/ A ja za gościem biegłem hahaha :polew:

Opublikowano
  • Autor

Grunt, że gościowi nie powiedziałeś.. "Hej Kuba.. o Ty nie jesteś Kuba.... a to spierd*** " :polew: :polew:

Opublikowano

Grunt, że gościowi nie powiedziałeś.. "Hej Kuba.. o Ty nie jesteś Kuba.... a to spierd*** " :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co tu panowie taka cisza ? :bicz:

jak z grillem ? pogoda na razie dopisuje :):dance: może pomyślmy cos :banan3:

Opublikowano
  • Autor

co tu panowie taka cisza ? :bicz:

jak z grillem ? pogoda na razie dopisuje :):dance: może pomyślmy cos :banan3:

No właśnie cisza jak cholera... pogoda jak narazie fajna.. a więc grilla za Stokrotką można by uskutecznić :decayed::naughty: tylko panowie odzywajcie się.. :cool1: [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 21:47_________________________________________________Efcio widziałem Cię dzisiaj na skrzyżowaniu koło Orlenu chyba na chatę jechałeś bo było tak przed 21 :cool1:

Opublikowano

No właśnie cisza jak cholera... pogoda jak narazie fajna.. a więc grilla za Stokrotką można by uskutecznić :decayed::naughty: tylko panowie odzywajcie się.. :cool1:

Zobaczysz jaka jutro będzie ładna pogoda :gwizdanie:

Tak wogóle to możecie mi współczuć, że zepsułem Alfe :polew: Zapomniałem, że jest niska i pieprzłem w krawężnik... Nie wiem co urwałem, ale coś na pewno, bo od czasu do czasu puści kropkę paliwa ;(

Opublikowano
  • Autor

Zobaczysz jaka jutro będzie ładna pogoda :gwizdanie:

Tak wogóle to możecie mi współczuć, że zepsułem Alfe :polew: Zapomniałem, że jest niska i pieprzłem w krawężnik... Nie wiem co urwałem, ale coś na pewno, bo od czasu do czasu puści kropkę paliwa ;(

Kuba jak nie za Stokrotką to pod wiaduktem tak jak mówiłeś :naughty: i cóż Alfa nie jest tak wytrzymała jak Audi :cool1: nie no żartuję.. każdemu taka sprawa może się przydarzyć.. oby niunia szybko wróciła do pełnej sprawności :wink4::)

Opublikowano

Będzie dobrze Kuba, na kanał i szukać wycieku :good:. Nic się nie martw. Samochodzik chociaż będzie się hartować. :cool1:

Opublikowano

Będzie dobrze Kuba, na kanał i szukać wycieku :good:. Nic się nie martw. Samochodzik chociaż będzie się hartować. :cool1:

I przyczyna znaleziona. Wjechałem na kanał, popatrzyłem i przygoda z krawężnikiem nie miała nic wspólnego z wyciekiem ropy :naughty:

Po prostu wczoraj po południu wymieniałem filtr paliwa i nie dokręciłem dobrze przewodu :shocked: Gdyby nie ten krawężnik i zajrzenie z ciekawości pod auto to pewnie do dziś bym nie wiedział, że kapie :polew:

Opublikowano
:decayed: spalanie by się podniosło zacząłbyś szukać dziury :polew:
Opublikowano

:decayed: spalanie by się podniosło zacząłbyś szukać dziury :polew:

Pewnie tak :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pany jak tam robimy jutro coś :?: jakiegoś spota czy dłuższe posiedzenie.. :cool1: bo nie wiem na co się nastawiać :kox: a i jeszcze jedno kiedy grillujemy :?: