_QBaAa_ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 O kur** dzisiejszego pięknego dnia zaserwowałem Niuni mycie+woskowanie ręka napier**** mnie zdrowo, ale efekt zajebi*** świeci się jak cholera aż boje się żeby kogoś nie oślepić.... :polew: Ja za godzinkę biorę się za alfę i śmigam na Galerię Jurajską jakieś foty porobić :gwizdanie:
_QBaAa_ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 wez mnie wez będę pozować Spoko Walniesz się w rozkroku na masce - oczywiście topless :gwizdanie:
zwiras Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 :polew: To Paweł się przyda w lateksie i szpilkach , zrobimy szoł Ja z gąbką pełną piany na szybie
pawelp2208 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 :polew: To Paweł się przyda w lateksie i szpilkach , zrobimy szoł Ja z gąbką pełną piany na szybie :polew: :polew: :polew:
_QBaAa_ Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 :oklaski: :bicz3: :drool: :laghing2: :!: :ranting1: :doh1: :cwaniak1: :beer1: :th: NIE SPAĆ!! ZWIEDZAĆ!!
zwiras Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: az sie maslanka oplulem !!!!!!!!!!!!!!!!! :polew:
pawelp2208 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Heh dobre aż naprawdę jakiś spot by się zdał.. bo na forum jak zawsze aktywne grono Trzech muszkieterów ja jednak nigdzie dzisiaj nie mogę podjechać gdyż przy pracach podwórkowych spożyłem 2 piwa ale oczywiście za wasze zdrowie [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 19:20_________________________________________________Dodam jeszcze coś.... sorry za wczorajsze pomieszanie z pomotaniem wtajemniczeni wiedzą o co kaman człowiek chciał kulturalnie coś spożyć a tu kiszka, ale nie ma co może następnym razem nam wyjdzie
Grzes A4 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 wtajemniczenie wtajemniczeniem ale piszcie otwarcie na forum co motacie bo śledze je w miare równomiernie wiec jak cos wymotacie to moze i ja sie skusze :gwizdanie:
_QBaAa_ Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 wtajemniczenie wtajemniczeniem ale piszcie otwarcie na forum co motacie bo śledze je w miare równomiernie wiec jak cos wymotacie to moze i ja sie skusze :gwizdanie: Grzesiu czy byłeś wczoraj późnym wieczorem (23:00) w okolicach bobrów? W samochodzie było 5 głów :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 23:39_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: az sie maslanka oplulem !!!!!!!!!!!!!!!!! :polew: Właśnie wróciłem z kręgli Łapa mnie tak napieprza, że ledwo co stukam w klawiature
zwiras Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 mozna spocisko zrobić, tylko niestety nie przyjdzie razem ze mną moja kochana, czerwona transformica suka bez paliwa nie chce jeździć a do wypłaty jeszcze tydzień .
_QBaAa_ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 suka bez paliwa nie chce jeździć a do wypłaty jeszcze tydzień . A właśnie! Ostatnio nie widziałem Twojej niuni pod sklepem :gwizdanie:
zwiras Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 od tygodnia dbam o kondycje i na rowerku śmigam do pracy
_QBaAa_ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 od tygodnia dbam o kondycje i na rowerku śmigam do pracy Ja również wczoraj uprawiłem trochę sportu Wybrałem się z kumplem na Jankowice rowerami :gwizdanie:
zwiras Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 kutwa... sklep do piotrkowa przenosimy ;] skonczy sie picie i spanie w sklepie i chyba niestety zostane zmuszony do pracy a nie siedzienie na forum audi .
Grzes A4 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Powiem ci kuba ze nie bo o 9 od dziwy pojechałem dopiero
_QBaAa_ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 kutwa... sklep do piotrkowa przenosimy ;] skonczy sie picie i spanie w sklepie i chyba niestety zostane zmuszony do pracy a nie siedzienie na forum audi . Będziesz dojeżdżał dzień w dzień?
pawelp2208 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 kutwa... sklep do piotrkowa przenosimy ;] skonczy sie picie i spanie w sklepie i chyba niestety zostane zmuszony do pracy a nie siedzienie na forum audi . Cholera to nie za dobrze, słusznie powiedziałeś kutwa mać....
zwiras Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 wlasnie nie wiem jak to bedzie, czy nie co 2 dzien do piotrkowa cholera wie rozmowy w toku.... Jak mi sie nie spodoba to po cichu szukam nowej roboty i robie angielskie wyjscie
_QBaAa_ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak mi sie nie spodoba to po cichu szukam nowej roboty i robie angielskie wyjscie Nie rób nam tego ;( ;( ;( ;( Cholera Poduszka silnika mi się zaczęła w Alfie odzywać dzisiaj :gwizdanie: Już myślałem, że zrobiłem co było do zrobienia [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 00:06_________________________________________________Panowie, macie jakieś plany dzisiaj koło 19? Mam wolne 2 godzinki. Może jakieś spotkanko?
Rekomendowane odpowiedzi