Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przetestujemy Twój układ immunologiczny w piątek :polew: teraz krew masz zdrową jak koń to pewnie zalać Cię nie będzie możliwości :evil::kox:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przetestujemy Twój układ immunologiczny w piątek :polew: teraz krew masz zdrową jak koń to pewnie zalać Cię nie będzie możliwości :evil::kox:

:polew: :polew: jasne, właśnie wyszedłem z wprawy :cool1: trudno najwyżej zaoszczędzę bo będę "ekonomiczniejszy" parę kielonów i zgon :tongue4::bag:

Opublikowano

na mnie nie liczcie bo nie wiem czy bede w domu :wink4: musze liswy zalożyć,zrobić na nogi oświetlenie,w drzwiach oświetlenie i jade oglądać ściga :wink4: sezon sie zaczyna a wojciu bez motoru to jak wojciu bez a4 :blink::przebiegly::kox:

Opublikowano

na mnie nie liczcie bo nie wiem czy bede w domu :wink4: musze liswy zalożyć,zrobić na nogi oświetlenie,w drzwiach oświetlenie i jade oglądać ściga :wink4: sezon sie zaczyna a wojciu bez motoru to jak wojciu bez a4 :blink::przebiegly::kox:

Nie ma wyłamywania się.. :cool1: my już wiemy gdzie mieszkasz :cool1: a mody w audi i ścig mogą spokojnie poczekać :naughty: także wieczorem jesteś dostępny :gwizdanie: jasne :wink4::decayed:

Opublikowano

dobra do chce tylko jechac moto lookac i jestem wolny :rolleyes: namowiles mnie :decayed:

Opublikowano

dobra do chce tylko jechac moto lookac i jestem wolny :rolleyes: namowiles mnie :decayed:

No i git majonez :good: mam nadzieję, nikt się nie wyłamie :cool1:

Krzysiek jak tam z transportem nagra się coś czy nie?? :wink4:

Opublikowano

Ok :good: to teraz lista klubowiczów chętnych na alko-spot :naughty: :

1. Krzysiek

2. Ja

3. Kuba

4. Wojciu

5. Grzesiu

6. ............ :cool1:

Opublikowano

mistrzowie nie wiecie gdzie moge w rsku kupic zarówki dwuwłóknowe pomarańczowe? :)

Opublikowano

Proponuję rozpoczęcie alko-spotu o godz 18.00 :wink4::naughty:

Opublikowano

Żyjem :bag::good:

Edit.

Kasuje nr tel. do Ciebie żeby mnie więcej nie kusiło.. :tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Powiem tyle.. wstałem dzisiaj rano i pierwsza myśl jaka mnie naszła "Alko jest beeee..." :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

chlopie a co ja mam powiedziec? obudzil mnie budzik to odruchowo go wylaczylem i poszedlem nieswiadom dalej spac :kox: dopiero budzik brata o 8 zadzwonil i juz wiedzialem ze jestesm spozniony :polew: nawet nie mialem czasu opanowac helikoptera :kox:

Opublikowano

nie powiedział bym :przebiegly: prawda Krisztofer? :przebiegly: