Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Napewno tak, Trzeba by zorganizować jakiegoś spota aby się zapoznać z nowymi kolegami :naughty::decayed: ...... :mysli:........ :drunk:..... :good:

Opublikowano

no trza bo ja juz smaku alko nie pamietam :gwizdanie:

Opublikowano

grzegorz zajedzie grzegorz przypomni wszystkim smak alko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

grzegorz zajedzie grzegorz przypomni wszystkim smak alko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

A kiedy Grzegorz do nas zajedzie :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

lubie to dziwko :good::kox:

Opublikowano

kiedys napewno pawcio, dziwko lubie to wojciu

Opublikowano

kiedys bylo inaczej :drunk:

Opublikowano

Teraz gdzieś wszyscy chyba do aa powstępowali :polew: :polew: i cicho jak cholera.... :wallbash:

To kiedy organizujemy jakiegoś spota????

Żwir żyjesz Ty?? :cool1: :cool1: :bicz: :bicz:

Opublikowano

Ej pany, to robimy w czwartek po południu jakieś spotkanko tak koło 16? :cool1: Kto byłby chętny? Ruszcie się z tych domów... :bicz::tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011,

09:23_________________________________________________WTF???????????????????????

Czemu nikt nie pisać tutaj?????? :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Opublikowano

Ja jestem z okoloc R-ska ale jak widzę jak operujecie wulgaryzmami to mi się nie chce pisać.

Ja bym może odwiedził jakiś spocik ale ciągle brak czasu bo prowadzę własny warsztat. Pozdrawiam wszystkich z okolic Radomska.

Opublikowano

jesteśmy dobrymi znajomymi wiec nie bedziemy mowic jezykiem urzedowym :hi:

jak widac dawno nikt nic nie pisal bo wiekszosc rowniez nie siedzi tylko pracuje. pozdrawiamy i mam nadzieje do zobaczenia na spocie, albo na naprawie w twoim warsztacie :decayed:

Opublikowano

grześ zdradzasz mnie? :kox: powiem Ci ze jak Cie nie ma to twoja dziwa czysta jezdzi :kox: nie wracaj do PL :good::polew:

Opublikowano

Grzesiu dobre z tym językiem urzędowym.. :cool1: kiedy zawitasz do nas????

Hmmm Pany a propos łagodnego języka... "Milordzie byśmy na jakieś piwko się zjechali naszymi zacnymi powozami komunikacji miejskiej.. :polew: :polew: :wink4:"

Opublikowano

jak będę ja Ci panie nasz i królu zimmer ferien to majnen pupen ruszen zum eR-sko i łykniem bo odwykniem :decayed: widział ktoś żwira? :decayed::)

Opublikowano

jak będę ja Ci panie nasz i królu zimmer ferien to majnen pupen ruszen zum eR-sko i łykniem bo odwykniem :decayed: widział ktoś żwira? :decayed::)

O Ja ja GUT :decayed:

Ja ostatnio się zdzwoniłem z żwirem, pogadalimy chwilę, miał się odezwać do mnie i cisza nastąpiła.. generalnie to neta ni ma i tyle.

Muszę go zmobilizować do jakiegoś działania :kox::cool1: