pieciajek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 .... i się odbył się spocik Zaraz załaduję foti z mojego nikona Takie wyszły bez poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 zaaaara:decayed: ---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=632511610128949&set=a.632511003462343.1073741828.100001103481121&type=3&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Heh dobrze wyszlo :-) Wysłane za pomoca sputnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 gitara oby wiecej takich bylo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 trzeba zbierać większą ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Oj jak ktos dołączy to fajnie ale jak za dużo to i nie ma miejsc wielu na spotkania a i gdzieś się przemieścić to już większy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 jakos sie sciasnimy ale moze cos do wakacji sie zwiekszy to i nawet mozna po miescie pojezdzic:) " im wolniej jedziesz tym dluzej na ciebie patrza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Nareszcie się coś dzieje w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No teraz mam nadzieję, że będzie tylko lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 jak nas bedzie wiecej to wojtek musi kupic aparat z obiektywem nasa zeby wszystkich obiac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 następnym razem wezmę statyw to inaczej porozmawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 grzesiej nie jezdzi ,,, grzesiek napierdala:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 następnym razem wezmę statyw to inaczej porozmawiamy To widzę sprawa zdjęć już rozwiązana ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 widze ze kazdy modzi i nie ma sie nawet kto odezwac:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 E modzi, naprawia, koledze palenie biała zarzuciła i musiałem wyciąć 2 alarmy, zestaw jakiś stary od tel i 3 przekaźniki no i instalacja wróciła do normalności to i zaczeła zapalać. Wczoraj wziął relingi alu to się będzie z Grześkiem zamieniał, czyli modenie CDN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Widzę, że na najbliższy spot każdy przywiezie jakiś mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Widzę, że na najbliższy spot każdy przywiezie jakiś mod poza mną chyba chyba, że nowy olej hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 taaa:decayed: bo ja nie mam co robic:decayed: pieciajek ty masz duzo czesci sypnj kazdemu pod choinke po jakims bajerze:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Młody już wziął relinga, zamieni się z grzesiem to już mam 2 szczęsliwych. Miferowi proponuję czarną skórkę ale czeka na mikołaja żeby go oskubać z kasy na te fotele, ja może sobie zamienią roletę na koło alu z dopłatą od kolegi z avanta. To na tą chwilę tyle...... ---------- Post dopisany 16-12-2013 at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 23:41 ---------- I jak chłopacy, większość wie a nik nie napiszę że spocik nam się znów szykuje przed wigilią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 tak czułem a kiedy dokładnie w ten weekend? Wysłane za pomoca sputnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi