bava Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Fajnie jeszcze jakby zrobić porządek w pierwszym poście, wrzucic tam fotki ze spotu i dodać że jest stały termin żeby to wszyscy widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 I niech klubowiczów przybywa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P01 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak wiec kiedy konkretnie najblizszy spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Narazie coś zdechło, zimno i pewnie dlatego:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mróz wszystkim zwolnił ruchy, ciekawe kto się stawi w 1-szy weekend lutego pod MDK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 no chyba tak jak było powiedziane wcześniej pierwsza niedziela miesiąca czyli teraz 2.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ach się nie możesz doczekać, tempo już działa,piny pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 tempomat odpalony oczywiście hula aż miło a na spota nie wiem czy się zjawie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja sie może zjawie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P01 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czyli niedziela 2 lutego pod MDK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dokładnie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kto jeszcze wpadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja nie wiem czy będę ;D jeszcze dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Łukasz (bava) też nie bedzie, musi zakuwać do egzaminów. Mało nas będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Dobra pisac kto bedzie i o której 14.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wychodzi na to że tylko Ja i Ty ale to i może dobrze to się na pizze skoczy albo na placek na port 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Może Grzesiu też zajrzy ale nie wiadomo, dobra ja będe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P01 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 i ja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi