seto Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca 93 pln za kawałek gumy to już jest lekka przesada🤦♂️🤬
...radek... Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Witam. Właśnie stałem sie posiadaczem Audi a4 b9 w quattro Może ktoś podpowiedzieć jakie części i ilość oleju jest potrzebna przy wymianie oleju w skrzyni? Jakie oznaczenie skrzyni tam jest? Vin WAUZZZF47KA017965 Pozdrawiam
brain73 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Audi A4 B9 1.4TFSI CVNA S-tronic Prośba o podanie ilości oleju ATF i MTF potrzebnego do wymiany. VIN: WAUZZZF45JA118890 nieaktualne wchodzi po 4 litry. Edytowane 19 Sierpnia przez brain73
olekj32 Opublikowano Sobota o 14:02 Opublikowano Sobota o 14:02 W dniu 19.08.2025 o 10:30, brain73 napisał(a): Audi A4 B9 1.4TFSI CVNA S-tronic Prośba o podanie ilości oleju ATF i MTF potrzebnego do wymiany. VIN: WAUZZZF45JA118890 nieaktualne wchodzi po 4 litry. Nie do końca. MTF rzeczywiście wchodzi 3,9L. Natomiast jeżeli ściągasz mechatronikę i wymieniasz filtry to wejdzie co najmniej 4,3L ATF. Przy wymianie serwisowej (bez ściągania miski) wchodzi około 3,5 L ATF.
Rekomendowane odpowiedzi