proarnes Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Czy w naszych autach istnieje moźliwość uruchomienia AA bezprzewodowo przy użyciu fabrycznego modułu Smarthone Interface? Bawił się ktoś tym może? Pojawiają się już zewnętrzne moduły, które to umożliwiają: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Tylko zew moduł, masz go w innym filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiexx04 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 A czy przy nowszych tel np Samsung galaxy s21 nie ma takiej możliwości? Czy dalej android auto i kabel? Obecnie korzystam z Galaxy S8 i jedynym rozwiązaniem na w pełni działajace Smarthone Interface jest połączenie kable. Myślałem, że jest to ograniczenie spowodowane starszym telefonem i starszą wersją AndroidAuto na tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Telefon obsługiwać może ale system nie wspiera , stara technologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiexx04 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Hmm... czyli bezprzewodowo tylko CarPlay?! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Są moduły, które wpinasz w USB i wtedy Android Auto masz bezprzewodowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black70 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Ale w takim przypadku musi być na pokładzie smartphone interface? Czyli sam taki moduł wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 W dniu 3.05.2021 o 19:17, black70 napisał: Ale w takim przypadku musi być na pokładzie smartphone interface? Czyli sam taki moduł wystarczy? Raczej powinien być, na chlopski rozum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 No musisz mieć, te moduły zastępują tylko kabel USB między autem a telefonem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeLis30 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 W dniu 7.05.2021 o 19:21, Muskel1 napisał: No musisz mieć, te moduły zastępują tylko kabel USB między autem a telefonem. Podeslij jakis model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 CarlinKit – CarlinKit wireless carplay official store WWW.CARLINKIT.STORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeLis30 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Muskel1 napisał: CarlinKit – CarlinKit wireless carplay official store WWW.CARLINKIT.STORE To znam. Ale to nie jest android auto a carplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jest także AA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) To jest do AA AAWireless WWW.INDIEGOGO.COM Bring wireless Android Auto connection to your car Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez mycha1236 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Ktos moze uzywa tego rozwiazania (w sensie wpinanego modulu w usb do wifi) ? Jak to w praktyce dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 W dniu 16.08.2021 o 20:32, mycha1236 napisał: To jest do AA AAWireless WWW.INDIEGOGO.COM Bring wireless Android Auto connection to your car Używasz tego? Ewentualnie na Ali coś jest? Bo szukam i wszystko pod iOS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Uzuwałem zanim nie sprzedałem a4 przez ok. pół roku działało rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) którego używałeś , Carlinkit czy AAWireless ? Z tego co czytam to urządzenie łączy się z telefonem za pomocą bluetooth, czy to urządzenie przejmuje rozmowy telefoniczne po bluetooth? (bo przecież wtedy bluetooth samochodowy nie ma połączenia z telefonem) Edytowane 2 Października 2022 przez MiruK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 8 godzin temu, MiruK napisał: którego używałeś , Carlinkit czy AAWireless ? Z tego co czytam to urządzenie łączy się z telefonem za pomocą bluetooth, czy to urządzenie przejmuje rozmowy telefoniczne po bluetooth? (bo przecież wtedy bluetooth samochodowy nie ma połączenia z telefonem) AAWireless Połączy się z tym i z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Przyszedł mi dziś zamówiony Carlinkit 4.0 CPC200-CP2A i niestety d*pa z Android Auto (na iphonie nie sprawdzałem bo nie mam). Wszystko się łączy ( BT i WiFi) ale mam ciemność na MMI, po prostu czarny ekran Na stronkę konfiguracji (adres:192.168.50.2) też nie wbije. Próbowałem na dwóch telefonach (android 11 i 12) jest tak samo. Teraz pytanie czy jest zepsuty czy ten model nie działa z A4 B9 ? Sprawdzał ktoś u siebie ? Do ustawień boxa udało mi się dostać, ale niestety wypróbowałem chyba wszystkie możliwości i po podłączeniu się telefonu do carlinka zamiast wyświetlać na MMI pulpit AA mam ciemność, dźwięk przelatuje. Edytowane 6 Października 2022 przez MiruK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi