Młody Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No cos inwestor chyba splajtował :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Też jestem ciekawy efektu końcowego Oby te pieniądze nie poszły na marne
endriuu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ten pomysl od poczatku byl poroniony. swiecace znaczki?? po co to komu??
Dibo Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 A mi się to podoba, takie futurystyczne W nocy autko ciekawie wygląda
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ten pomysl od poczatku byl poroniony. swiecace znaczki?? po co to komu?? Co Ty wiesz o zabijaniu
ykk Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ten pomysl od poczatku byl poroniony. swiecace znaczki?? po co to komu?? Co Ty wiesz o zabijaniu Ty stare siedzisko jestes..
Dibo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dzięki temu projektowi będzie można rozpoznać bezproblemu klubowiczów w nocy
tomi76 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Małe info dla zainteresowanych na zakończenie roku... tuż przed świętami otrzymałem od podwykonawcy pochromowane znaczki i wolny czas przeznaczyłem na pełny ich montaż. Jutro wkleję zdjęcia zamontowanego znaczka na samochodzie. Osoby, które chciałyby zobaczyć jak wygląda to w realu zapraszam do Gliwic - możemy umówić się gdzieś w celu prezentacji. Wszystkich zainteresowanych nabyciem zapraszam na priv. lub emeil'a. Cena nie uległa zmianie - jest to 80 zł plus koszt wysyłki pocztą najlepiej priorytetem. Będę mieć narazie tylko 40 sztuk. Wysyłka zaraz po nowym roku - muszę dołączyć krótką instrukcję montażu i to popakować. Zdjęcia przedstawiają zmontowany znaczek - wersję finalną. W rzeczywistości jak to zwykle bywa, wygląda to o wiele lepiej...
Młody Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 No ciekaw jestem jak na samochodzie wyjdzie daj fotki najlepiej w nocy
rafalekx Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 czekamy na foty na autku, jestem pod wrażeniem Co prawda nie jestem do tego przekonany, ale muszę przyznać że wygląda to całkiem spoko
Gość sector Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 tomi76 jak będziesz miał na aucie zamontowany to daj sygnał , chętnie podjadę do ciebie . Mam rzut kamieniem - jak będzie miał wymiary ori to chyba się namówię - i zrobię ci reklamę na forum - A wiadomo klient zadowolony to najlepsza reklama :>
miguel. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 mozna zrobic wersje front i back. front koloru bialego, back czerwonego
Dibo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Czekamy na fotki w nocy, na samochodzie
Cineksik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 poczekajcie chwilkę, jeszcze się dobrze ciemno nie zrobiło
krzyniek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 poczekajcie chwilkę, jeszcze się dobrze ciemno nie zrobiło to gdzie ty mieszkasz :gwizdanie: wyłącz latarnie
Cineksik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 to było ironiczne "jeszcze się dobrze ciemno nie zrobiło" , ale jak chcesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi