AndyN Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Czym polerowales szybkę licznika? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Wyciągasz dekor, chyba dwie śrubki tam odkręcałem trzymające licznik i wypięcie kostek. A polerowane różnymi pastami, chyba carpro do tego wziąłem (ale to nie ma znaczenia z czego pasty) byle odpowiednie były, do tego 2 pady miękki i średniawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Lecisz z modami coraz lepiej widze. Ja u siebie przestój, jakoś nie mam weny. Ogarnę tematy w domu i pewnie zjawie się u Ciebie tak jak rozmawialiśmy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Foto by casto 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 "Na dywanie siedzi jeż ... " 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Gdyby nie ten "blaszok" to te foty by były mega ? jak np nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Beter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Fajnie, fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 za***ista ale zrób to w końcu nisko i szeroko jak wszystkich przyzwyczaiłeś w B6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Te fele zostają czy bedzie coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @Dev te już na niej były za poprzednika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Zmieniamy czarne na jeszcze bardziej czarne drugi komplet relingów tym razem nie oklejonych, a pomalowane w piano. Po zdjęciu starego jestem w szoku jak dobrze mi wyszło ich oklejenie na aucie, zero odłażenia folii itd, no profeska Bardzo mi się spodobało auto bez relingów, szkoda że tutaj nie ma takiego rozwiązania jak w B6 że można było je zlikwidować i w ich miejsce była ładna oryginalna listwa zaślepiająca otwory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Lotka gdzie mi doszły tez ori w macie,zobaczymy na dniach jak mat wyglada bo jak wspominałem dipem pomalowałem i był połysk i git nawet wyglądało lecz trochę sie zlewa to,na żywo wiadomo inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Lotka w bagażniku, malowała się razem z relingami, teraz tylko znaleźć czas na zdjęcie starej i montaż RSowej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 relingi wyszły świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 A jakby tak lotke RS dockleić do tej eSlajnowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Masz ori wydech z s4? Czy koncowy tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 28 minut temu, kristof91 napisał: Masz ori wydech z s4? Czy koncowy tylko? Z tego co wiem to od środka do tyłu jest org ska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Wydech jest z S5 od połowy auta do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi