Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przesiada z marki Ford na Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może kolega jeździ pod remizy? Nie wiesz.

Po za tym miał już te głośniki i słyszał jak grają co przyczyniło sie do wyboru tych a nie innych. To nie studio dzwiękowe, w którym szumów i zniekształceń sie nie doszuka. I szczerze mówiac sa dużo gorsze produkty od Herz i są zachwalane.

Może pochwal się co u Ciebie gra jako znawca i koneser.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
W dniu 20.03.2020 o 21:04, Maciek1992 napisał:

oj nawet nie wiem jakie mmi siedzi ;) musiałbym podskoczyć do kolegi który jest bardziej obcykany w audi ;)

Masz mmi 3g basic z nawigacją z mapami 2d. Autko hmm, sporo modów do zrobienia :cool1:

Opublikowano

Co się czepiacie? Co sporo modów, po co? Nie jest wcale bida bo ma skóre, MMI 3g, kolorowy FIS, tempomat, czjujnik zmieszchu, czujnik deszczu, multikiere i jeżeli dobrze widze zawias 1BE. Co macie więcej? Z tego co tu zaobserwowałem to jak nie masz "eslajna" to jesteś dziad i wy...j, choćbyś nie wiem co miał to ch..j. nie masz xenonów i "eslajna" i nie pogadasz. 

Nie daj sie podpuszczać bo Auto jest ładne i cziesz się bo jest z czego. Gratulacje i szerokiej bez awaryjnej jazdy. 

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

Co się czepiacie? Co sporo modów, po co? Nie jest wcale bida bo ma skóre, MMI 3g, kolorowy FIS, tempomat, czjujnik zmieszchu, czujnik deszczu, multikiere i jeżeli dobrze widze zawias 1BE. Co macie więcej? Z tego co tu zaobserwowałem to jak nie masz "eslajna" to jesteś dziad i wy...j, choćbyś nie wiem co miał to ch..j. nie masz xenonów i "eslajna" i nie pogadasz. 

Nie daj sie podpuszczać bo Auto jest ładne i cziesz się bo jest z czego. Gratulacje i szerokiej bez awaryjnej jazdy. 

Widzę że milutko tutaj ?

A co do auta to baza do zabawy dobra i kolorek fajny. Wyobraźcie sobie co by było gdyby każdy miał RS 6 na pełnym wypasie, co byśmy wtedy rzezali ? Nuda by była...

Opublikowano
6 minut temu, tommy24 napisał:

Widzę że milutko tutaj ?

A co do auta to baza do zabawy dobra i kolorek fajny. Wyobraźcie sobie co by było gdyby każdy miał RS 6 na pełnym wypasie, co byśmy wtedy rzezali ? Nuda by była...

Taa w tym problem ze nie każdy rs6 jest na pełnym wypasie :)

Opublikowano
8 minut temu, tommy24 napisał:

Widzę że milutko tutaj ?

No atmosfera wręcz świąteczna:grin:

Ale tak tu niestety jest. Przejżyj sobie dział moje Auto i poczytaj krytyków. 

Opublikowano
3 minuty temu, MaciekPL napisał:

Taa w tym problem ze nie każdy rs6 jest na pełnym wypasie :)

I nie ma pakietu "eslajn"czyli już do bani:eusathink::grin:

Opublikowano
1 minutę temu, Muskel1 napisał:

I nie ma pakietu "eslajn"czyli już do bani:eusathink::grin:

To już Ty napisałeś, może masz jakiś kompleks do sline. To co sobie klient skonfigurował tak auto wychodziło , nawet w rs6..

Opublikowano

Nie mam kompleksu ale nie ździwiłbym się gdyby któryś ze specjalistów na próżno doszukiwałby sie w RS pakieku "eslajn"

Opublikowano
8 minut temu, Muskel1 napisał:

Nie mam kompleksu ale nie ździwiłbym się gdyby któryś ze specjalistów na próżno doszukiwałby sie w RS pakieku "eslajn"

Znajdą się i tacy hehe :grin:

Opublikowano
W dniu 29.05.2020 o 18:37, Muskel1 napisał:

jak nie masz "eslajna" to jesteś dziad i wy...j, choćbyś nie wiem co miał to ch..j. nie masz xenonów i "eslajna" i nie pogadasz. 

? ? ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.05.2020 o 18:22, liquid8p napisał:

Masz mmi 3g basic z nawigacją z mapami 2d. Autko hmm, sporo modów do zrobienia :cool1:

Coś tam napewno pogrzebie jak wykopie się z kapitalnego remontu domu ;) generalnie auto śmiga i jestem zadowolony a to myślę ze najważniejsze ;)

Edytowane przez Maciek1992

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.05.2020 o 18:37, Muskel1 napisał:

Miałem lampy.typu LED w fordzie i się zraziłem bo.tym jak jedna część się przepaliła i kosztowało mnie to 450zl ..a uszkodziła.sie wiązka w lampie . Po czym nie świeciła połowa lampy " postojowa " . Wszystko z czasem wrzucę ładne felgi aktualizacja map przeprogramuje radio i myślę nad dorzuceniem qq1 ;)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.05.2020 o 20:00, tommy24 napisał:

Widzę że milutko tutaj ?

Kolorek fajny hmmm ciężki do utrzymania ale zdawałem sobie z tego sprawę ;)

Edytowane przez Maciek1992

Opublikowano
W dniu 29.05.2020 o 18:10, Muskel1 napisał:

Może kolega jeździ pod remizy? Nie wiesz.

Po za tym miał już te głośniki i słyszał jak grają co przyczyniło sie do wyboru tych a nie innych. To nie studio dzwiękowe, w którym szumów i zniekształceń sie nie doszuka. I szczerze mówiac sa dużo gorsze produkty od Herz i są zachwalane.

Może pochwal się co u Ciebie gra jako znawca i koneser.

W poprzedniej B7 grało między innymi:
Focal Polyglass wyprodukowane we Francji jeżeli coś CI to mówi, potem Focal Ps165 bo jeden głośnik polyglassów odmówił posłuszeństwa. Podłączone były pod 4 kanał RockForda P4001 potem pod Kenwooda KAC-PS501F + Sub Punch P3 starej serii i monoblock RockForda P6001bd a grało to najpeirw pod JVC KD-R90BT a potem pod Alpine UTE92BT, tweetery oczywiście umiejscowione na słupkach zgodnie ze sztuką.
W B8 aktualnie leniwie bo zbieram budżet:
Przód to Bang&Olufsen z MMi 2G (tu potrzebny spory budzet żeby to przebudować) + bagażnik to robiona na zamówienie skrzynia + wzmacniacz uDimension 1K 1D + Ural Bulava. Żeby ruszyć przód i włożyć tam coś lepszego i żeby zdało to egzamin potrzebuje sensowne DSP a to już nie jest koszt 400-600 zł ale jeżeli sie orientujesz to wiesz ;)

Opublikowano

trzeba było zostać przy fordzie, te audiki to porażka

Opublikowano
3 minuty temu, r102 napisał:

trzeba było zostać przy fordzie, te audiki to porażka

No już nie przesadzajmy bo zaraz zacznie się dyskusja w stylu "a bo Ford to..."-  przyznam, że też samego mnie kusi by wymienić kilka bolączek ale to nie ten dział na tąką dyskusje. Każda marka ma jakieś wady i te VAG są ogólnie znane.

Opublikowano
Teraz, Muskel1 napisał:

No już nie przesadzajmy bo zaraz zacznie się dyskusja w stylu "a bo Ford to..."-  przyznam, że też samego mnie kusi by wymienić kilka bolączek ale to nie ten dział na tąką dyskusje. Każda marka ma jakieś wady i te VAG są ogólnie znane.

Dokładnie :wink:

Opublikowano

O czym tu pisać, porównywać forda do audi. Jedyny plus u forda to zawieszenie. Reszta daleko w tyle, w każdej równorzędnej generacji aut.

Opublikowano
28 minut temu, Tomafx napisał:

O czym tu pisać, porównywać forda do audi. Jedyny plus u forda to zawieszenie. Reszta daleko w tyle, w każdej równorzędnej generacji aut.

Zgadza się, ale za Forda nie płacisz tyle, co za Audi. Więc tym samym porównywanie jest średnio obiektywne.

A każda marka ma swoich zwolenników i przeciwników, to są gusta o których się nie dyskutuje. 

Szczerze mówiąc ceny Audi zwalają z nóg patrząc na nowe oferty. Czy tą drożyzne rekompensuje "klasa" Audi??? To juz każdy sam sobie musi odpowiedzieć.