herbowy8 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Jak wrócisz i będziesz w Rzeszowie to napisz. Ugadamy się i pomyślimy co zrobić Edytowane 1 Lipca 2020 przez herbowy8
Syyyyyba Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Dopadł mnie znowu problem gazu że przełęczą na benzynę na odcinku 40km potrafi kilka razy rozłączyć a czasem nawet połowę drogi tylko na pb jedzie wyjechałem do Niemiec i po raz kolejny gaz się sra. Dodam że zrobiło się to po zatankowaniu tutaj. Czy wina może być że wtrysk pada, ciulowa jakość gazu? dziś jadąc do pracy 80km tam i spowrotem rozłączyło na postoju na chwile Edytowane 24 Marca 2021 przez Syyyyyba
przem8 Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Bez podglądu parametrów można gdybać. Równie dobrze może szwankować elektrozawór albo map sensor.
Syyyyyba Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Opublikowano 24 Marca 2021 ehh... tyle co przed wyjazdem robiony przegląd gazu ;C
Syyyyyba Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2021 czy to normalny wygląd filtra po 2 miesiącach od serwisu gazu?
pelonek1 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 34 minuty temu, Syyyyyba napisał: czy to normalny wygląd filtra po 2 miesiącach od serwisu gazu? Jeśli chcesz się dowiedzieć czy serwis wymienił, to tak wymienił, wygląda w porządku. Tylko ten interwał 2 miesiące podany przez Ciebie jest słaby bo jeden w tym czasie zrobi 500km, a innym np. mi zdarzy się zrobić w tym czasie 8k km.
Rekomendowane odpowiedzi