soolek Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Drodzy Koledzy, Koleżanki, czas zakupić 17' do mojego paździocha i chciałem Was prosić o małą pomoc w wyborze, bo nie mogę się zdecydować. Generalnie jestem nastawiony na wzór RS6 C5, ale nie wiem czy będę dobrze wyglądały w rozmiarze 17'? Bardzo podoba mi się DOTZ Black, ale coś czuję że 17' to za mało dla tego wzoru. Poniżej fotka mojega Szaraka (niezby dobra, ale mam tylko taką z obniżoną zawiechą) - a może ktoś byłby tak miły i zrobił VT z poniższymi fotkami??? Dzięki uprzejmości kolegi Kowi87 dorzuciłem VT - WIELKIE DZIĘKI Mój Paździoch wzór RS6 C5 wzór S-line MAM 6 MAM MT2 DOTZ Daytona Black DOTZ Daytona Silver ____________________________________________________________________________________________________________________________ Na wtorkowym spocie, dzięki koledzie PIXI moja Audiówka została obuta w fele RS6 C5 17', i tak właśnie wyglądała (niestety zdjęcie z telefonu, więc jakość marna). Z przykrością muszę stwierdzić, że spodziewałem się lepszego efektu ;( Na B6 PIXIego wyglądają za***iście, a tutaj ... szału nie ma. No i mam zgryz teraz, bo nie wiem co kupić ____________________________________________________________________________________________________________ Dzisiaj nastąpiła kolejna przymiarka. Tym razem felga MRR Design GT1 Black. 19x8,5 ET 3/5 opona 235/35/19 CIEKAWOSTKA: rozstaw śrub 5x114,3 wszedł na Audiówkowe 5x112 bez żadnych kombinacji (rozwiercane otwory, przywałące śruby itd.) Teraz fotki (niestety ciemno już było i kiepskie miejsce, więc jakość do kitu, ale wygląd jest zaj...) Teraz to dopiero mam zgryz __________________________________________________________________________________________________________________________ Decyzje zapadły. Zamówienie złożone. Zrealizowane. Zamontowane. A oto efekty - jedno zdjęcie na szybko po montażu. Więcej po weekendzie w wątku o moim A4.
Cineksik Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 stawiam na S-line, RS6 będzie słabo wyglądać w tym rozmiarze
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Z tych pokazanych najładniejsze są RS6 C5 i MAM MT2 ale w 17" będą wyglądały ubogo.
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ja zagłosowałem na RS6. Ostatnio widziałem tą felge na A6 w rozmiarze 17 i całkiem znosnie wyglądała. Optycznie ta felga wydaje sie większa pamiętajcie
rav Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Witam Jak dla mnie miejsce: 1) S-line MAM 6 2) RS6 C5 __________________ Pozdrawiam Rafał
paulo77 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Jak dla mnie DOTZ Daytona Black Ale dobrze byłoby gdybys zrobił sobie VT i wtedy sam ocenił jak sie fura prezentuje na konkretnych felach
soolek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Jak dla mnie DOTZ Daytona Black Ale dobrze byłoby gdybys zrobił sobie VT i wtedy sam ocenił jak sie fura prezentuje na konkretnych felach No właśnie liczę, że trafi się jakiś maniak VT i strzeli pracę , bo u mnie cienko z więdzą na ten temat.
soolek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Kowi - BIG THANKS Na fotkach S-line wygląda najlepiej (jak zawsze dobrze). RS6 całkiem całkiem. Dotz Silver odpada Dotz Black - no właśnie na fotce nie widać efektu, ale i tak 17' chyba by za kiepsko wyglądała.
efendi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 stanowczo MAM MT2 tylko przynanajmniej 18ki
Yelo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 W tym rozmiarze zdecydowanie S-line. Przy 18'' możnaby rozważyć inne.
soolek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 18' cali też rozważałem, ale to chyba byłby szok dla mnie (a tym bardziej dla Audiówki) po przejściu z 15'
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 18' cali też rozważałem, ale to chyba byłby szok dla mnie (a tym bardziej dla Audiówki) po przejściu z 15' Może tak źle by nie było Ale za to miałbyś większy wybór fajnych wzorów dlatego przemysl to jeszcze raz
arturo_freestyler Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 18' cali też rozważałem, ale to chyba byłby szok dla mnie (a tym bardziej dla Audiówki) po przejściu z 15' Może tak źle by nie było Ale za to miałbyś większy wybór fajnych wzorów dlatego przemysl to jeszcze raz tez doradzam 18 :> 17 cali to ja mam w punto :> i sa w sam raz a to małe auto jest :>
soolek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Przestańce, bo mnie jeszcze namówicie Niestety codziennie pokonuję kiepskie drogi do pracy i obawiam się, że 18 mogłyby już tego nie wytrzymać ... i ja też
arturo_freestyler Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Przestańce, bo mnie jeszcze namówicie Niestety codziennie pokonuję kiepskie drogi do pracy i obawiam się, że 18 mogłyby już tego nie wytrzymać ... i ja też jak wpadniesz 17-stkom w 10cm dziure to tez nie wytrzyma :> pociesze cie w nast tyg zakładam 19 :>
Rekomendowane odpowiedzi