Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja bym był chętny na te kierunki jak chcecie zamawiać grupowo :> Czyli już 3 osoby. Kurde masz może Tomek Konto na ebay ??
Cor72z Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja mam konto ale jest nowe i nie mam żadnego komentarza.....
badboy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Andrzej więc może zrobimy grupowy zakup tych kierunków ?? Jeśli by się znalazło kilku chętnych zawsze koszta by wyszły Mniejsze. Ja bym się pisał naturalnie Ty. Ciekawe jak taki przelew się odbywa czy Bank przelicza złotówki na Eryki ?! Nigdy nie robiłem przelewów zagranicznych. Masz konto na ebay ?? Siemasz Łukasz:) mój kumpel ma konto na ebay i pracuje w Niemczech i jest co tydzien w PL, także ja raczej jemu to zlecę. Możemy zrobić tak ja się z nim skontaktuje obliczymy jakie wyjdą ewentualne koszta i mogę Wam to porozsyłać. Zróbcie listę z adresami i możemy coś pokombinować we'll be in touch ;-) Flyer chyba ma podobne w swojej i też pisał że ma z ebaya. ps. co się tu za wieśniak zaczął udzielać pokaż swoje arcydzieło ciemna siła mocy Cię zniszczy heheh pozdro
Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Andrzej więc może zrobimy grupowy zakup tych kierunków ?? Jeśli by się znalazło kilku chętnych zawsze koszta by wyszły Mniejsze. Ja bym się pisał naturalnie Ty. Ciekawe jak taki przelew się odbywa czy Bank przelicza złotówki na Eryki ?! Nigdy nie robiłem przelewów zagranicznych. Masz konto na ebay ?? Siemasz Łukasz:) mój kumpel ma konto na ebay i pracuje w Niemczech i jest co tydzien w PL, także ja raczej jemu to zlecę. Możemy zrobić tak ja się z nim skontaktuje obliczymy jakie wyjdą ewentualne koszta i mogę Wam to porozsyłać. Zróbcie listę z adresami i możemy coś pokombinować we'll be in touch ;-) Flyer chyba ma podobne w swojej i też pisał że ma z ebaya. ps. co się tu za wieśniak zaczął udzielać pokaż swoje arcydzieło ciemna siła mocy Cię zniszczy heheh pozdro Andrzej to działaj z tym kumplem jeśli możesz Mnie i Tomka zapisz do listy i na trzech można brać Policz ile to Nas wyniesie na główkę zrobimy przelewy i nam doślesz Ja się jak najbardziej piszę
wuju Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 dajcie znać i mi jakie są całkowite koszta
Cor72z Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mnie też dopiszcie jak będziecie zamawiać to dajce znać gg 4777243 lub kom. 724006048.
Ukasz699 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mnie też dopiszcie jak będziecie zamawiać to dajce znać gg 4777243 lub kom. 724006048. Tomo Ciebie właśnie policzyliśmy
Cor72z Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 hehe spoko :gwizdanie: podaj mi swoje gg
Ukasz699 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 hehe spoko :gwizdanie: podaj mi swoje gg 2032307
Gik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Na kierunki to i ja chętny, akurat dziś rozglądałem się za takimi! Róbta listę i dodajcie GG 2113395 albo 669923834 albo PW A poza tym fajna furka, kierunek modów mamy podobny
Ukasz699 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Na kierunki to i ja chętny, akurat dziś rozglądałem się za takimi! Róbta listę i dodajcie GG 2113395 albo 669923834 albo PW A poza tym fajna furka, kierunek modów mamy podobny Teraz trzeba mordować badboy bo to on ma układy w De.
badboy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Teraz trzeba mordować badboy bo to on ma układy w De. dość tych tragicznych mordów w PL zróbcie listę - prześlijcie mi ją na pw lub gg- 8729693 muszę wiedzieć ilu Was dokładnie chce te kierunki odbywać będzie się to tak samo jak z ramkami klubowymi po otrzymaniu pieniążków na koncie będę zamawiał kierunki. co do kosztów dam Wam dokładnie znać gdyż muszę to obgadać z kumplem a on w PL będzie w piątek ewentualnie będę się z nim kontaktował. Łukasz a co robisz z przednimi lampami? bo ja mam niezły dylemat... kurde trochę za duże ryzyko z tym rozklejaniem i wkładaniem do piekarnika :confused4: jakoś mam obawy. pozdrawiam badboy
Ukasz699 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Teraz trzeba mordować badboy bo to on ma układy w De. dość tych tragicznych mordów w PL zróbcie listę - prześlijcie mi ją na pw lub gg- 8729693 muszę wiedzieć ilu Was dokładnie chce te kierunki odbywać będzie się to tak samo jak z ramkami klubowymi po otrzymaniu pieniążków na koncie będę zamawiał kierunki. co do kosztów dam Wam dokładnie znać gdyż muszę to obgadać z kumplem a on w PL będzie w piątek ewentualnie będę się z nim kontaktował. Łukasz a co robisz z przednimi lampami? bo ja mam niezły dylemat... kurde trochę za duże ryzyko z tym rozklejaniem i wkładaniem do piekarnika :confused4: jakoś mam obawy. pozdrawiam badboy Hey Andrzej. Ja w czwartek odbieram autko więc weekend jak dobrze pójdzie będę się tym bawił. Ja zastosuję opalarkę lub suszarkę do włosów jestem ciekaw czy to coś da bo co do piekarnika to też się bałem. Andrzej rób kosztorys dolicz kierunki plus rozsyłanie w Pl i będziemy wpłacać.
badboy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Hey Andrzej. Ja w czwartek odbieram autko więc weekend jak dobrze pójdzie będę się tym bawił. Ja zastosuję opalarkę lub suszarkę do włosów jestem ciekaw czy to coś da bo co do piekarnika to też się bałem. Andrzej rób kosztorys dolicz kierunki plus rozsyłanie w Pl i będziemy wpłacać. Łukasz dawaj znać co i jak idzie z tym rezankiem, kurcze mnie też korci jak cholera tylko po prostu mam obawy... jednak wiem jaki jest efekt. no risk no fun w sumie
Ukasz699 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Hey Andrzej. Ja w czwartek odbieram autko więc weekend jak dobrze pójdzie będę się tym bawił. Ja zastosuję opalarkę lub suszarkę do włosów jestem ciekaw czy to coś da bo co do piekarnika to też się bałem. Andrzej rób kosztorys dolicz kierunki plus rozsyłanie w Pl i będziemy wpłacać. Łukasz dawaj znać co i jak idzie z tym rezankiem, kurcze mnie też korci jak cholera tylko po prostu mam obawy... jednak wiem jaki jest efekt. no risk no fun w sumie Dam na pewno. Najpierw czekam na odbiór wozidła Według planu ma to nastąpić jutro. [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 07:36_________________________________________________Wreszcie listwa dojechała cała i zdrowa Jeśli komuś się przyda numer części 8E9807443C5PV CZARNA DO AVANTA
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Pewnie na zderzak pod klape bagaznika.
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 do czego to listwa ??? na tylny zderzak mam taką do sprzedania dwa tygodnie jeździła na moim zderzaku
Ukasz699 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 do czego to listwa ??? na tylny zderzak mam taką do sprzedania dwa tygodnie jeździła na moim zderzaku Tak jak Wąski napisał i Bieniek listwa nad tylny zderzak pod klapę bagażnika Szkoda, że teraz to piszesz ile chcesz Wąski ?? Proszę o wiadomość na PW.
Rekomendowane odpowiedzi