OneZero Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Witam, może mi ktoś polecić jakiś punkt lub szpeca we Wrocławiu który potrafi (robił już) zamontować kamerę cofania + podpięcie do RNS-E. I proszę o radę jaką kamere zakupić oraz w którym miejscu najlepiej zamontować to ustrojstwo w sedania. Z góry dzięki za pomoc.
Cineksik Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 w swoim czasie Adamooo miał coś takiego do sprzedania, zagadaj na priv
spent Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://cgi.ebay.de/AUDI-A6-Q7-MMI-Car-Parking-System-camera-Newest-LED_W0QQitemZ170317764366QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item170317764366&_trksid=p4634.c0.m14.l1262 Spróbuj taką nic nie trzeba niszczyć pasuje w miejsce lampki podśw. tablicę rej. ma led. zamiast żarówki tak że ładniej jest gdy się wymieni drugą żarówkę na led. trzeba mieć albo tuner tv albo moduł do sygnału video
marecki.b Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 na allegro znalazłem chyba to samo http://www.allegro.pl/item606174723_kamera_cofania_audi_a6_4_kat170_z_pom_odlegl.html chyba podjade do gościa i zobacze czy pasuje
SpałekP Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 witam, już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kamerą cofania. Czy do Audi Navigation PLUS da się podpiąć coś takiego? Mam seryjnie tą nawigację i nie chce zamieniać na RNS-a bo ta w zupełności mi wystarcza. Jaki jest koszt dobrego zrobienie całej instalacji tej kamerki ( kamerka, kable, robocizna, adaptery itp) ??
malik Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 witam, już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kamerą cofania. Czy do Audi Navigation PLUS da się podpiąć coś takiego? Mam seryjnie tą nawigację i nie chce zamieniać na RNS-a bo ta w zupełności mi wystarcza. Jaki jest koszt dobrego zrobienie całej instalacji tej kamerki ( kamerka, kable, robocizna, adaptery itp) ?? Podpiąć możesz. Potrzebujesz tuner TV. Znajdziesz go na allegro za 300-400PLN. Niestety kamera działać będzie tylko po ręcznym przełączeniu a nie tak jak w RNS-E automatycznie po wrzuceniu wstecznego.
kadaf Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Panowie i Panie wielu z was pisze że macie kamery cofania, a możecie pokazać miejsce montażu, na allegro są w okolicach 140 PLN ale chyba należy nawiercać zderzak. 2 opcją są montowane wewnątrz w avancie możliwe, ale co z odbijającym się światłem i zaparowanymi szybami, no i kamery w miejscu lampki tablicy ze względu na cenę odpadają i jak toś ma niech wrzuci zdjęcie jak wygląda obraz z takiej kamerki
Patrykbor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tematy już były :gwizdanie: Uderz do Adamoo w bajer powinien ci pomóc
kadaf Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 temat był ale żadnych konkretów nie poruszono, a myślę że przy obecnych cenach sprzętu nie jedna A4 mogła by mieć dodatkowe oczko na świat
erniorzegow Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 KAMERKI W MIEJSCU LAMPKI TABLICY NIE SĄ JUŻ TAKIE DROGIE CENY SĄ PORÓWNYWALNE
kadaf Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Erniorzegow zobacz datę posta na którego odpowiedziałeś.
adadur Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 KAMERKI W MIEJSCU LAMPKI TABLICY NIE SĄ JUŻ TAKIE DROGIE CENY SĄ PORÓWNYWALNE Kamerka to pikuś ale niezbędny jest moduł lub tuner
addassko Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 wejdz na profil naszego kolegi tolek85 i zobacz on w osttanim czasie montowal całość i wyszlo mu to mega fajnie
mb83 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kupiłem sobie moduł i kamerę cofania... wszystko super tylko obraz czarno-biały i szkacze... Czasem jest ok ale w większości wypadków lipa. Tak jakby modułm nie zmieniał PAL/NTSC. Jest na to jakaś rada? Może kamerka do bani?
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tu masz temat o kamerce http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182782.30 moze cos nie laczy dobrze ?
addassko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 dobrze musisz w menu obrazu poustawiac - zalezy jaka kamere kupiles... i jw napisal kolega sprawdz kabel tzn. wtyki
Lukaszxxx Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kupiłem sobie moduł i kamerę cofania... wszystko super tylko obraz czarno-biały i szkacze... Czasem jest ok ale w większości wypadków lipa. Tak jakby modułm nie zmieniał PAL/NTSC. Jest na to jakaś rada? Może kamerka do bani? Na odpalonym czy na zgaszonym aucie tez??
Rekomendowane odpowiedzi