Tkoczu_ Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Witam Przedstawiam wam mojego kocura, zakupiony w połowie listopada 2019r ..................................................................... W dniu zakupu Aktualnie Model: A4 B7 Rocznik: 2007 Silnik: 2.0 TFSI BWE Skrzynia: Manualna Napęd: Quattro ________________________________________ Wyposażenie na dzień dzisiejszy : Pakiet Sline Zewnętrzny Zawiecha 1bv Fotele regulowane elektrycznie i grzane Sline z siatka z tyłu Schowki pod fotelami Coming&Leaving Home Czarna podsufitka Czujnik deszczu i zmierzchu El. Ustawiane i podgrzewane lusterka zewnętrzne Bixenon z samopoziomowaniem 4x elektryczne szyby Spryskiwacze bixów PDC tył Automatyczne światła DRL Kolorowy Pełen FIS Tempomat Lusterko czarne wewnętrzne fotochrom Rnse Przyciski z chromem i podświetlane Kierownica ścięta z multi b8 lift Podłokietnik przód Podłokietnik Mcdonald tylni Pakiet światło wewnętrzny Bluetooth Aux Zmieniarka BT Vfiz Dokładki progów i cupra Felgi 19 8,5J ET48 + Rainsport5 235/35 Heble 320/288 (malowane na czerowono) Emblemat Quattro Stage 1 na 250km/355NM Talerzyki z b5 Nakładka na ręczny rs4 i mieszek z biała nicią Końcówki wydechu 90’tki Oświetlenie led tablicy rejestr. Wycieraczka q5 Lampy na czarno Ledy DRL Dekory carbon ( popielniczka i ramka skrzyni ) Listwy s4 Bose Nakładki i podstopnica chrom Przyciski szyb i pokrętło chrom Drugi cupholder USB Ramki szyb black piano Włącznik świateł chrom Emblematy BOSE Oświetlenie wnętrza Led 6000K Grill rs4 b7 Kratki halo w plastry miodu Gwint mts——————————————————————— Dyfuzor custom Kamera cofania lodówka w schowku ——————————————————————— Wszystkie uwagi,porady i sugestie miłe widziane! Edytowane 4 Lipca 2022 przez Tkoczu_ 1
qruku Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 Cześć no fajna sztuka, mega podobny konfig do mojej ex Co jest nie tak z lakierem że planujesz malowanie całego wozu ? miłego modzenia i bezawaryjności życzę. Pozdro
Tkoczu_ Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 23 minuty temu, qruku napisał: Cześć no fajna sztuka, mega podobny konfig do mojej ex Co jest nie tak z lakierem że planujesz malowanie całego wozu ? miłego modzenia i bezawaryjności życzę. Pozdro Witam strasznie tył jest porysowany i wszystkie praktycznie drzwi z parkingów itp A na dachu zaczął się pojawiać rudzielec.... Można powiedzieć że tylko przód jest w dobrym stanie
lewiatan1989 Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 No sztuka nieźle wyposażona doprowadzić lakier do ładu i już będzie efekt zadowalający - niestety zapuszczenie blach w b7 dość szybko jest tragiczne w skutkach. Co do planów to zacne będę zaglądał
Coldfire28 Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Brawo ? Ladna sztuka ? Kierownica przykuła moja uwagę ‼️ Końcówki wydechu skąd brałeś ? Powodzenia w modach ?
cysiek18 Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Porządny egzemplarz ci się trafił, fajnie wyposażony. Ale jak wiadomo zawsze znajdzie się coś do zrobienia Zawsze te felgi mi się podobały w b7 (i sam takie mam), tylko musisz zapodać dystans żeby to jakoś wyglądało. Przy ET48 spokojnie 18mm na tył i 15 na przód
Tkoczu_ Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 39 minut temu, Coldfire28 napisał: Brawo ? Ladna sztuka ? Kierownica przykuła moja uwagę ‼️ Końcówki wydechu skąd brałeś ? Powodzenia w modach ? Dzięki za zmotywowanie do założenia tematu a końcówki tu Końcówka ZZ91XL - tłumiki, tuning, wydech, sklep WWW.TLUMIKISPORTOWE.COM
Tkoczu_ Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 17 minut temu, cysiek18 napisał: Porządny egzemplarz ci się trafił, fajnie wyposażony. Ale jak wiadomo zawsze znajdzie się coś do zrobienia Zawsze te felgi mi się podobały w b7 (i sam takie mam), tylko musisz zapodać dystans żeby to jakoś wyglądało. Przy ET48 spokojnie 18mm na tył i 15 na przód Witaj, a nie bd obcierać ?
cysiek18 Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Ja mam przy ET43 na tyle 13 na przodzie 10. Raz mi tylko przytarło ale przy dużym uskoku. Zawsze dla bezpieczeństwa możesz zapodać trochę mniejsze
Tkoczu_ Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 27 minut temu, cysiek18 napisał: Ja mam przy ET43 na tyle 13 na przodzie 10. Raz mi tylko przytarło ale przy dużym uskoku. Zawsze dla bezpieczeństwa możesz zapodać trochę mniejsze Okej dzięki
Tkoczu_ Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Jakiś czas temu furak musiał przejść serwis.. Łańcuch rozrządu wraz z napinaczem Uszczelka pokrywy rozrządu Zestaw pierścieni prostokątnych przestawnika walka rozrządu Uszczelka pokrywy zaworów wraz z uszczelka odmy O-ring pompy podciśnienia O-ring pompy wysokiego ciśnienia paliwa Zawór obejciowy turbosprężarki Poduszki zawieszenia silnika lewa i prawa Wymiana oleju na 5w40 Termostat Edytowane 17 Maja 2020 przez Tkoczu_
Adam87 Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Fajny avancik Powodzenia w modach i bezawaryjności 1
_małyTM_ Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 kurczaczki jakbym miał "deja vu" moja ci ona...tylko u mnie narazie 18"
Tkoczu_ Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 Coś tam porobione ręczny rs4 i mieszek z biała nicią oklejenie dekorów Tak wiem.. wyczyszczę środek w weekend 2
lewiatan1989 Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 2 godziny temu, Tkoczu_ napisał: Coś tam porobione ręczny rs4 i mieszek z biała nicią oklejenie dekorów Tak wiem.. wyczyszczę środek w weekend Ładnie się to oklejenie prezentuje. Wszystkie będziesz oklejał? Gałka chyba już trochę obtarta czy tak światło pada?
Tkoczu_ Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 11 minut temu, lewiatan1989 napisał: Ładnie się to oklejenie prezentuje. Wszystkie będziesz oklejał? Gałka chyba już trochę obtarta czy tak światło pada? No właśnie się zastanawiam czy tak to zostawić czy machnąć całość no gałeczka obtarta ale coś wykombinuje
lewiatan1989 Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Teraz, Tkoczu_ napisał: No właśnie się zastanawiam czy tak to zostawić czy machnąć całość no gałeczka obtarta ale coś wykombinuje Ja lubię spójnie i jednolicie więc bym oklejał resztę ?
mlody22122 Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 W dniu 21.05.2020 o 20:42, Tkoczu_ napisał: Coś tam porobione ręczny rs4 i mieszek z biała nicią oklejenie dekorów Tak wiem.. wyczyszczę środek w weekend podlinkuj folie mam dziure po gazie chcialem to zakryc
Rekomendowane odpowiedzi