D4NTE Opublikowano 5 Kwietnia Autor Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) W dniu 4.04.2024 o 20:52, dekiel 13 napisał(a): Te chromowane listwy w tylnych lampach dałbym w czarny połysk jak listwa miedzy nimi. Taki jest plan✌️🙂 Edytowane 7 Kwietnia przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 7 Kwietnia Autor Opublikowano 7 Kwietnia Piękny weekend za nami, więc w końcu ogarnąłem listwy i lampy😅 1 2
qlimazz Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Z każdym krokiem coraz lepiej. Na dobrą sprawę to chyba już nie ma co kombinować jedyny aspekt to dla mnie felgi, bez charakteru trochę. Ja bym tu widział coś w ten deseń z CNC do kontrastu. 1
D4NTE Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia 9 godzin temu, qlimazz napisał(a): Z każdym krokiem coraz lepiej. Na dobrą sprawę to chyba już nie ma co kombinować jedyny aspekt to dla mnie felgi, bez charakteru trochę. Ja bym tu widział coś w ten deseń z CNC do kontrastu. Wiesz że chyba czytasz w moich myślach bo chodzą mi po głowie jakieś bicolory 😋 Może powrót do tych z etrona 🤔 jak myślicie 🤯 2
dekiel 13 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Etronowe lepiej się prezentuja i pasują do smerfa , bardziej nowoczesna stylistyka felg . 👌 1
kamelus_ Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia E-trony siedziały idealnie. Teraz to taka biedna zimówka na aucie... 1
granatowy Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 5 godzin temu, D4NTE napisał(a): Może powrót do tych z etrona 🤔 jak myślicie 🤯 NIE ! Obecne felgi lepiej pasują. 1
Muskel1 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Z felgami jest jak z babami, jedni lubią grube, inni z kolei chude szkapy Liczy się tylko to, co podoba się właścicielowi 1 1
D4NTE Opublikowano 11 Kwietnia Autor Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 24.03.2023 o 23:38, H4mm3R napisał(a): Fajne, brałbym na zimę Chyba przyszedł czas na ich sprzedaż 😅 @H4mm3Rdalej zainteresowany? 🙂 SPRZEDANE Edytowane 22 Kwietnia przez D4NTE
Marcin_K Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia W dniu 10.04.2024 o 14:45, D4NTE napisał(a): Może takie od S5 To chyba te co Ci wysyłałem jako inspiracja 🤔😜 1
D4NTE Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia Są te koła w wersji 21 cali ale ja kupiłem 20x9j et34. Czekam na nowe oponki i zakładamy w przyszłym tygodniu 😁 3
D4NTE Opublikowano 20 Kwietnia Autor Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) W końcu na aucie 9jx20 et34 8W0071490A a na nich założone opony Pirelli P Zero 245/35r20 wzmocnione xl z homologacja porsche Edytowane 21 Kwietnia przez D4NTE 4 1
kamelus_ Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Dobre koło A co tak oponka coraz węższa? Edytowane 20 Kwietnia przez kamelus_ 1
Rekomendowane odpowiedzi