Muskel1 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Felgi nie pasują🤔 . . . . . 🤣 żartowałem.. Ładnie wygląda 👌 1
Wandej Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja @D4NTE Gdybyś chciał będę miał nówki 350mm z OEM klockami w następnym tygogniu Wisienka na torcie by była
D4NTE Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja W dniu 9.05.2024 o 20:10, Wandej napisał(a): @D4NTE Gdybyś chciał będę miał nówki 350mm z OEM klockami w następnym tygogniu Wisienka na torcie by była Andrzeju nie kuś... 😅
D4NTE Opublikowano 5 Lipca Autor Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Urlopik z @Marcin_Ki kilka ujęć z fajnego miejsca 🫠 Edytowane 24 Lipca przez D4NTE 2 3
kamelus_ Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca W sumie spoko to koło siedzi ale mi osobiście najbardziej podobały się e-trony. Petarda to koło wyglądało i mega przykuwało uwagę.
D4NTE Opublikowano 8 Lipca Autor Opublikowano 8 Lipca (edytowane) W dniu 6.07.2024 o 13:06, kamelus_ napisał(a): W sumie spoko to koło siedzi ale mi osobiście najbardziej podobały się e-trony. Petarda to koło wyglądało i mega przykuwało uwagę. Jedno i drugie koło wg mnie robi robotę chociaż mnie bardziej pasują obecne. Lepsza głębia i et kolorystycznie bliżej pakietu czerń. Obecnie bardziej mi się auto podoba 🤩 Edytowane 8 Lipca przez D4NTE 1
D4NTE Opublikowano 22 Lipca Autor Opublikowano 22 Lipca W dniu 14.07.2024 o 11:54, dobry1 napisał(a): Fota petarda 👍 Dzięki ✌️ 15 godzin temu, wojteksuwałki napisał(a): Ładnie się prezentuje Miło że się podoba ✌️ Twoja również zacnie się prezentuje 👌
D4NTE Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września 25 minut temu, kris_91 napisał(a): Masz dalej eibach pro kit? Amory seria? Tak 🙂
kris_91 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Dobrze wygląda. Będę wymieniał tuleje zawieszenia to i sprężyny ogarne odrazu
D4NTE Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września 11 godzin temu, kris_91 napisał(a): Dobrze wygląda. Będę wymieniał tuleje zawieszenia to i sprężyny ogarne odrazu Po tym zabiegu na pewno odczujesz różnicę na plus💪
D4NTE Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września (edytowane) Zamówiłem i założyłem nowe emblematy s-line w kolorze niebieskim (fotka post powyżej)👆. Czerwone po czterech latach zgubiły bezbarwny lakier i poszły do kosza 😏 są tez inne wersje kolorystyczne 😋 Udało mi się aktywować Carplay bezterminowo. W my audi.pl można max na 3 lata wykupić a na stronie niemieckiej można wykupić bezterminowe za jedyne 442 euro😋 Edytowane 20 Września przez D4NTE
Michu1996 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września 53 minuty temu, D4NTE napisał(a): Zamówiłem i założyłem nowe emblematy s-line w kolorze niebieskim (fotka post powyżej)👆. Czerwone po czterech latach zgubiły bezbarwny lakier i poszły do kosza 😏 są tez inne wersje kolorystyczne 😋 Udało mi się aktywować Carplay bezterminowo. W my audi.pl można max na 3 lata wykupić a na stronie niemieckiej można wykupić bezterminowe za jedyne 442 euro😋 @Misiek671 może taki s-line we fiolecie?
D4NTE Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września Godzinę temu, Michu1996 napisał(a): @Misiek671 może taki s-line we fiolecie? Kto co lubi 😀 Napewno unikatowo👿 S-Line Sticker: https://a.aliexpress.com/_EGZTeRT
Michu1996 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września 3 godziny temu, D4NTE napisał(a): Kto co lubi 😀 Napewno unikatowo👿 S-Line Sticker: https://a.aliexpress.com/_EGZTeRT @Misiek671 purple pięknie siądzie 1
wojtek326 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października @D4NTE To auto wygląda fenomentalnie. Jeden z najpiękniejszych kolorów w gamie. Sam miałem przyjemność posiadać RS3 w tym pięknym malowaniu. Ogromne wrażenie robi na mnie to jak zadbane jest twoje autko. Powiedz mi proszę jak znalazłeś fotele oraz czy są to poliftowe z S4? - sam sie zastanawiam nad zmianą na takie Znaczki audi czarne ori czy od chińczyka?
D4NTE Opublikowano 14 Października Autor Opublikowano 14 Października (edytowane) Dziękuję @wojtek326za miłe słowa, cieszę się że Ci się podoba ✌️ jak to mówią jak dbasz tak masz...😋 Temat foteli ogólnie jest mega ciężki, gdyż początkowo w polifcie można je było zamówić tylko w edition one oraz s4. Do tego biorąc procent ile z nich ktoś rozebrał i w którą cześć europy pojechały części robił się niewielki procent szans na ich zdobycie. Moje fotele przyjechały z Francji i nie kosztowały mało... Im dłużej model auta jest na rynku tym będzie łatwiej tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość ...😅 Emblematy z przodu (grill) i z tyłu (klapa) ori a te czarne na błotnikach ali. PS. RS3 sprzedałeś i kupiłeś a4 czy Rysiu na weekendy a czwórka daily?🤔 PS2. Rysiu jest kozak 💪 Edytowane 14 Października przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 27 Października Autor Opublikowano 27 Października Zima tuż tuż więc Mała zapowiedź 😋 2
Rekomendowane odpowiedzi