D4NTE Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2022 4 godziny temu, pit07 napisał: ciemna strona mocy dopełnienie black pakiet Wkurzał mnie ten srebrny pasek w tylnych lampach
krzysiek_f Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Trzeba było okleić sam pasek, tak jak zrobił @siemian Fabryczne przyciemnienie jest ideolo.
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 W dniu 5.06.2022 o 14:27, D4NTE napisał: Dziś niedziela pracowicie się zaczęła i zostały wymienione folie na lampach z przodu oraz wpadła ściema tyłu. Efekt końcowy oceńcie sami. Mi się podoba ad O mój Boże… jak stare E36 albo B5 z lampami zciemnionymi od wilgoci. Żałuje ze to co się zobaczyło nie da się odzobaczyc… to już chyba wolałbym zamiast tego wypić ciepła puszczę Tyskiego… Aż dziw bierze ze taka jedna mała rzeczą można tak popsuć auto 1 2 1
jedrekx Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 no te tylne lampy to nie bardzo moim zdaniem..
szafa Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Trochę przedobrzyłeś folia musiała by być deczko jaśniejsza, w każdym razie zrób foty za dnia w słońcu.
siemian Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) To Twoje auto i Tobie ma się podobać ale dla mnie wyglada to mega słabo. Dużo bardziej podoba mi się tak jak jest to u mnie, tym bardziej ze lampa w miejscu chromu ma przetloczenie i bardzo łatwo to zakleić Edytowane 7 Czerwca 2022 przez siemian 2
Ivanek Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Siemian ładne się starasz z tymi zdjęciami ale jednak Dante wygrywa 1
siemian Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Ivanek napisał: Siemian ładne się starasz z tymi zdjęciami ale jednak Dante wygrywa Może jakaś ankieta? Bo tak w sumie jak patrzę na wypowiedzi w temacie to widzę 2 na tak, 5 na nie, wiec wypowiadaj się za siebie A po drugie co to do wygrywania czy przegrywania? Samochody w całkiem innym stylu. Zdjęcia są dla porównania przeróbki swiateł Edytowane 8 Czerwca 2022 przez siemian 1 2
krzysiek_f Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Przy włączonych światłach nie widać różnicy (przynajmniej na zdjęciach). Natomiast za dnia wygląda jakby ktoś przesadził ze "szprejem" do przyciemniania lamp, tandetnie.
M4R1O Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Co kto lubi, właściciel zrobił tak jak mu się aktualnie podoba. Każdy ma swoje zachwyty, wzloty i upadki To folia wiec zawsze może ściągnąć jak mu się znudzi. Też miałem różne fantazje, jeszcze zanim kupiłem swoją B9, ale mi przeszło Np czarny pas miedzy lampami 2 1
D4NTE Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zrobiłem dziś z bliska zdjęcie za dnia niestety pochmurnego. Poza tym wziąłem się za tylne zaciski i wymalowałem je w kolorze przednich 2 1
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 mój teść na swoim B8 też tak pomalował, mi się kolor zacisków podoba 1
D4NTE Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2022 3 godziny temu, jedrekx napisał: mój teść na swoim B8 też tak pomalował, mi się kolor zacisków podoba Przód był profesjonalnie z pieca a tył starałem się jak najlepiej potrafię dedykowaną farbą do zacisków. Zobaczymy co dłużej wytrzyma
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 teść miał taką farbę na golfie przez 4 lata, nie widać było ubytków czy czegoś niepokojącego. dlatego tą samą użył w B8 - jaką? nie wiem ale też podobno dedykowana do zacisków
Ivanek Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Spray czy pędzel? Ja robiłem przód i tył K2 do zacisków, przód się trzyma dobrze, z tylnych jarzm to odpada niemiłosiernie a przygotowane były najstaranniej.
qlimazz Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Te felgi ze skromnym kawałkiem gumy robią tu robotę ? folia też się jakos nie gryzie mimo że deko za ciemna 1
D4NTE Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2022 2 godziny temu, Ivanek napisał: Spray czy pędzel? Ja robiłem przód i tył K2 do zacisków, przód się trzyma dobrze, z tylnych jarzm to odpada niemiłosiernie a przygotowane były najstaranniej. Pędzelkiem, farbę/baze przysłali osobno w puszcze i utwardzacz osobno w buteleczce, do tego był jeszcze zmywacz w sprayu
D4NTE Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2022 2 godziny temu, qlimazz napisał: Te felgi ze skromnym kawałkiem gumy robią tu robotę ? folia też się jakos nie gryzie mimo że deko za ciemna Folię testuje, jak się opatrzy to się ją ściągnie. Może zrobię tak jak Marek pisał sam pasek się obklei
Rekomendowane odpowiedzi