Monti Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Opublikowano 25 Lipca 2020 @lewiatan1989 Hej. Nie sprawdzałem. Wydaje mi się, ze jest to zbedne ?. U kazdego temperatura spadla wiec mysle, ze tu tez bedzie ok.
K4rol81 Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 Dobra robota ?ile mogłem to pomogłem. ??
Monti Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Dobry wieczór. Z racji wolnego piątkowego wieczoru, trzeba bylo pójść do garażu i coś wymodzić nowego. I tak oto wpadl dodatkowy cup holder wraz z oswietleniem, gdyz dziewczyna marudzila, ze nigdy nie ma miejsca i swiatlo ambient w podsufitce. W ubieglym tygodniu komus nie spodobala sie moja lewa koncowka tlumika i zostala oberwana tak wiec na ta chwilke wpadnie koncowy przelot a z czasem dorobi sie reszte wydechu. Dzisiaj przyszla dostawa oponek Nankang as2 +. 225/35/19 i czekamy jeszcze na felgi i dla lepszego efektu odnowilem zaciskk hamulcowe o zeby wszystko do siebie pasowalo wpadl kolor pomaranczowy.
Patryk14 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 20 godzin temu, monthrey12 napisał: Dobry wieczór. Z racji wolnego piątkowego wieczoru, trzeba bylo pójść do garażu i coś wymodzić nowego. I tak oto wpadl dodatkowy cup holder wraz z oswietleniem, gdyz dziewczyna marudzila, ze nigdy nie ma miejsca i swiatlo ambient w podsufitce. W ubieglym tygodniu komus nie spodobala sie moja lewa koncowka tlumika i zostala oberwana tak wiec na ta chwilke wpadnie koncowy przelot a z czasem dorobi sie reszte wydechu. Dzisiaj przyszla dostawa oponek Nankang as2 +. 225/35/19 i czekamy jeszcze na felgi i dla lepszego efektu odnowilem zaciskk hamulcowe o zeby wszystko do siebie pasowalo wpadl kolor pomaranczowy. Modzik z drugiem kubkiem fajny Rozumiem że wsadzałeś z angola i jest P&P? Co zrobiłeś z przyciskiem od ESP, gdzie go schowałeś?
Monti Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @Patryk14 siemka. Tak kubek pasuje P&P. Co do esp. To przedluzylem kabelki o 5 cm i zrobilem drymelkiem dziure w schowku. Wieczorkiem zrobie zdjecie to wrzuce.
Monti Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Dzisiaj po drobnych poprawkach zlozylem wydech. W samochodzie w dalszym ciagu znajduje sie kat i srodkowy tlumik. Zalaczam film z dzwiekiem. Mile widziane opinie pozdrawiam. received_301053411171397.mp4
Patryk14 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 55 minut temu, monthrey12 napisał: @Patryk14 siemka. Tak kubek pasuje P&P. Co do esp. To przedluzylem kabelki o 5 cm i zrobilem drymelkiem dziure w schowku. Wieczorkiem zrobie zdjecie to wrzuce. Będę wdzięczny za fotkę, bo taki samo mod planuje u siebie. Kobita też czasami narzeka że nie ma gdzie swojego kubka postawić.
Monti Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobry. W koncu po dlugim okresie oczekiwania, wielu wyborach oraz rozmysleniach. Na poklad wpadly kola firmy MAM B2 19' 8,5J ET45 + dystans 13mm od dystomu. Na felgi zostala nalozona powloka FX Protect " Wheel Armor". Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez monthrey12 3
Tkoczu_ Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 No w końcu Ale zapewniam że 2/3 msc i bd żałować jak ja „szkoda że tylko 8,5J a nie 9/9,5”
Monti Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Tkoczu_ Aktualnie zaluje, ze 1BE na springach a nie gwint. Ale na to tez przyjdzie czas. Teraz trzeba doprowadzic do porzadku dol samochodu. Rzucic wszystko i zakonserwowac.
Monti Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Podczas wczorajszej nocnej jazdy po mieście udało się ustrzelić kilka fotek szaraka. Z racji tego, że ani ja ani mój kolega nie jesteśmy profesjonalnymi fotografami, każda negatywna oraz pozytywna opinia jest mile widziana. 3
raaf Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jak juz lezysz na asfalcie z lustrzanką to zdjecia musialy wyjsc Dekielki do felg...
Monti Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2020 @raaf Akurat na asfalcie leży kolega, który pstrykał zdjęcia :D. Doceniam bardzo jego poświęcenie. Dekielki mam oryginalne do felg ale czekam na oryginalne audi, dlatego aktualnie bez.
afroo. Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 14.08.2020 o 11:06, monthrey12 napisał: Dekielki mam oryginalne do felg ale czekam na oryginalne audi, dlatego aktualnie bez. Chcesz może takie dekle? 65mm średnica montażowa.
Monti Opublikowano 4 Września 2020 Autor Opublikowano 4 Września 2020 9 minut temu, afroo. napisał: Chcesz może takie dekle? 65mm średnica montażowa. Dekielki będą grafitowe z logo audi. Ale dziękuję za propozycję.
K4rol81 Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 Dobre foty , furka też działaj i daj znać co wyszło
Monti Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Witam. Dawno nic nie pisałem, ale temat nie umarł. W raz z setupem letnim wpadną dokładki progowe od @Gremlin0209 dzięki wielkie za perfect transakcje. Na wiosnę szykuje się malowanie maski(kamyk i odszedł klar), rantu dachu pod listwa relinga oraz wymiana szyby czołowej i montaż świateł auto, clh. Z tych mniej fajnych rzeczy w piątek przeoralo mi turbinkę, miala wpadać hybryda ale ze względu na inne koszta bedzie regenerowana. Edytowane 21 Lutego 2021 przez monthrey12 1
Rekomendowane odpowiedzi