A3 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Idealnie na zakręty hehe i korzystam z takiej aury ale nie na upalanie na prostej...bo niestety na naszych ulicznych zakrętach jest za mało miejsca żeby latać bokiem parami jak w drifcie :wink4: więc trzeba odczekać na odwilż a narazie to solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kali...pamiętaj...nie rób tego co chciałeś zrobić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 wiem wiem, juz sobie ustalilem plan działania. myśle ze najdalej do marca wszystko bedzie załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panienki, piszcie jasniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kali , tak wogóle to ile pali eska ???? o średnie mi chodzi a nie o te z parkingu w Jankach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 8 w trasie, 11 w miescie Kali nie przekracza 2500 obr i zawsze chlodzi 10 min wirniki turbawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panienki, piszcie jasniej... mam zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panienki, piszcie jasniej... mam zakaz :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kali , tak wogóle to ile pali eska ???? o średnie mi chodzi a nie o te z parkingu w Jankach 16-19 w mieście. 13-16 w trasie (16 było jak leciałem do Krakowa cały czas 220-280) przy upalaniu wyszło mi ostatnio 49.4 A co do planu chciałem kupić jakiegoś trupa żeby tanio sie toczyć do pracy itd. i subaracza impreze do upalania ale po konsultacji wybito mi ten pomysł z głowy i plan jest inny. Kupie sobie cienkocienko sporting i zaczne zabawy w KJSy, konkretną nauke jazdy. Bedzie tanio a z czasem zmienie fure albo cienko rozbuduje. Uznałem, że trzeba konkretniej podejsc do tematu a nie tylko ślizgać się po parkingach. A eSy na to zdecydowanie szkoda. Myśle ze do marca powinienem sie wyrobic z planem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kali poproś ziomków z A3 Klubu co cykali foty czy nie mogliby podesłać czegoś ciekawego z Evką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 poziek ile u CIebie pali po takim upalaniu ? musiałbym sprawdzić wyciąg z karty kredytowej :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kali poproś ziomków z A3 Klubu co cykali foty czy nie mogliby podesłać czegoś ciekawego z Evką oki oki, zaraz napisze do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kali, to chyba Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kali, to chyba Twoje a jak :gwizdanie: cos cisza w tym temacie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Fotka z AutoŚwiata - zapowiedź artykułu w następnym numerze. Chyba nam się kolega lansuje - czyżby na jutubie filmik znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kali, to chyba Twoje Przecież mówił jak wklejał te foty na forum, że to z sesji do prasy Przynajmniej kojarzę coś w tym temacie, że te foty do gazety miały iść Więc to juz dawno temu było, tylko artykuł dopiero teraz się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Też mi się coś takiego obiło o uszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Te foty to z zeszlego roku chyba kali, zyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 pozował , pozował , jeszcze na klapie miał 1.6 , w gazecie powinno byc widać :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 pozował , pozował , jeszcze na klapie miał 1.6 , w gazecie powinno byc widać :polew: :polew: :polew: :polew: dalej z tym jezdzi czy juz zdjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi