jameson93 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Witam Jestem nowy na forum i mam pytanko jestem w trakcje zakupu A4 B7 które jest dość dziwnie skonfigurowane. Ma sportowe fotele tapicerka Strato, kolor Phantome Black m.in jeszcze tempomat a brak jej np. Komputera pokładowego jak również kierownica jest 4 ramienna ale brak jej skóry. Czy było to możliwe to takiej konfiguracji ?
Talpa Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Sprawdź VIN, albo niech właściciel wyśle zdjęcie wlepy w bagażniku, konfigurować sobie możesz, jak ci się podoba i na ile cię stać.
jameson93 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 Wielkie dzięki za odpowiedz tylko dziwiło mnie tak specyficzne złożenie
kazzi Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 1 godzinę temu, jameson93 napisał: Wielkie dzięki za odpowiedz tylko dziwiło mnie tak specyficzne złożenie Wszystko jest możliwe, włącznie z korbami tył w B7 RS
MaTeo85 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 ale kierownica bez skóry? to takie były w A4 b6/7?
Banan Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, MaTeo85 napisał: ale kierownica bez skóry? to takie były w A4 b6/7? tak były - moja b7 jak kupiłem tez miała plastikowa czteroramienna kierownicę, ale był RNSE , kolor fis , tempomat i bluetooth reszta wersja GL ( golas limited ) Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Banan
MaTeo85 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 2 minuty temu, Banan napisał: tak były... No właśnie już mnie jeden kolega uświadomił w tym, choć sam osobiście na żywo nie trafiłem na taką kierownicę. Konfigurowanie audi nie było chyba łatwym zadaniem i stąd pewnie takie kwiatki w wyposażeniu poszczególnych aut.
jameson93 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ok dzięki wielkie wszystkim sprawdziłem po numerze vin to audi i rzeczywiście tak ktoś go skomponował. No cóż kierownica do wymiany dołożyć manetkę do komputera i jest okej
Banan Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Jak reszta ok to akurat proste i niedrogie rzeczy do dołożenia , jest tempomat więc od razu multifunkcje modul kolumny obsłuży Juz mnie nic nie zdziwi w sprawie wyposażenia - w c5 2001 mialem xenon , radio 2 din , solar i skladane lustra - a reszta baza łącznie z plastikową kierownicą Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi