Vortuks Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Siema, Dzisiaj uświadczył mnie całkowity wyciek z okolic maglownicy, wyciekł cały płyn wspomagający. Starałem się nagrać filmiki prezentujące to. Czy ktoś z Was może podpowiedzieć skąd prawdopodobnie to jest? Pacjent A4 B7, 2.0TFSI Q, 2005rok. Shared album - Stanley Rogasik - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Moim zdaniem, jest to wąż wysokiego ciśnienia, który idzie do maglownicy: Stąd kapało:
Dev Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Bez względu na to gdzie cieknie i tak musisz wyciagac magiel
Vortuks Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Opublikowano 18 Lipca 2020 @Dev, Da się ją wyjąć samemu? Nie mam kanału + jest na obniżonym zawieszeniu, a zastanawiam się czy jestem w stanie sam zobaczyć/zweryfikować problem, czy od razu warsztat.
Dev Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Od razu warsztat i na sznurku po zarżniesz pompę
Vortuks Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Opublikowano 18 Lipca 2020 Dzięki, mam nadzieję, że i tak jej nie zarżnąłem bo na mieście to się wydarzyło No cóż, dzięki wielkie. Apropo, polecasz regenerację czy zamiennik? Jeżeli masz coś na "oku"?
Langista Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Jak masz dostęp do dobrego zakładu, z dobrymi opiniami to regeneruj.
greg2505 Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 15 godzin temu, Vortuks napisał: @Dev, Da się ją wyjąć samemu? Nie mam kanału + jest na obniżonym zawieszeniu, a zastanawiam się czy jestem w stanie sam zobaczyć/zweryfikować problem, czy od razu warsztat. Jak masz trochę pojęcia to ogarniesz ,ja robiłem sam bez kanału, auto na kobyłkach
Vortuks Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Opublikowano 22 Lipca 2020 Polecacie jakiegoś mechanika w Poznaniu, jakiś serwis?
Rekomendowane odpowiedzi